|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy
|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|
. Ja tak zawsze gram :-) . Po 2 Steam po 3 gram na tym serwie 1 roczek i po co mam czitowac ? A po 4 ?! o 10:10 godziny ? WTF ? Mnie nie było ! Macie ProCeeS TV wiec sprawdzicie :-) . Niewinny się nie tłumaczy no , ale .... .
Wiec po co te gadanie, ze zawsze tak grasz. Jak nie mialeś admina to lamiłes ostro. I nie grałeś wtedy? To skąd twój nick itp 0o? Moze ktos sie podszył pod twoj nick? Hm. Gadanie masz bez sensu. Do zbanowania...Nie usłyszysz nigdy tego co ja słyszę musiał byś mieć taką kartę muzyczną jak ja i takie słuchawki jak ja żeby móc coś powiedzieć w temacie zajmowałem się obróbką dźwięku kiedyś zawodowo do tego trzeba mieć słuch absolutny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości