Zgodnie z zadeklarowanym terminem uporałem się z uporządkowaniem Adminów HSP.
Osoby, które zadeklarowały akceptację zasad i warunków w temacie "Admini HSP D2 - ważne!" otrzymały pełne uprawnienia Administratora serwera D2.
Pod pojęciem pełne, rozumiem grupę, Admina na serwerze oraz Admina WWW w AMXBans.
Z osobami, które zadeklarowały akceptację zasad i warunków w temacie "Admini HSP - FFA, A/A/F - ważne!" skontaktuje się dziś w celu dopełnienia formalności.
Wasza sprawa wygląda w ten sposób, ze niestety nie miałem od momentu kupna HSP dostępu do plików z adminami serwerów FFA, A/A/F w związku z czym nie mam Waszych danych, nicków i haseł.
Dlatego też musimy się dogadać na priv, tam podacie mi dane a wtedy dodam Wam komplet uprawnień.
Osoby, które nie mogły wpisać się do odpowiedniego tematu z jakiejś losowej, niezależnej od nich przyczyny proszone są o kontakt ze mną na priv a wyjasnimy sprawę i jak dobrze pójdzie, dogadamy się.
Osoby, które nie wyraziły akceptacji zasad i warunków oraz te, które w ogóle nie wpisały się w zadnym z tematów zostały usunięte z Administracji.
Jeżeli wśród usuniętych Adminów znajdują się tacy, którzy nie mogli się wpisać z przyczyn niezależnych od siebie (wyjazd, choroba itp.), proszę o kontakt ze mną na priv a wyjasnimy sprawę i jak dobrze pójdzie, dogadamy się.
Jeżeli kogoś z usuniętych nie dodałem do grupy przyjaciół to z góry przepraszam, ale nie wiem kto na ile zasłużył się dla HSP, w związku z czym nie wiem kto zasługuje na przynależność do tej grupy.
Jeśli ktoś uważa iż powinien być "Przyjacielem", to proszę o kontakt a z pewnością się dogadamy.
Z każdym z aktualnych adminów skontaktuje się dziś na priv w celu dopełnienia formalności związanych z Administracją.
To chyba tyle.
Jeżeli macie jakies pytania, to zachęcam do składania ich. Odpowiem na wszystkie.
Pozdrawiam serdecznie,
13!