Zobacz temat - Admini HSP - podsumowanie

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 08:05

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Dyskutujemy tu o wszystkim, co związane jest z Administratorami naszych serwerów.
• Regulamin Administratora

Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówAdmini HSP - podsumowanie

Dyskutujemy tu o wszystkim, co związane jest z Administratorami naszych serwerów.
• Regulamin Administratora

Admini HSP - podsumowanie

Postprzez sz3kla » 16 cze 2010, o 03:22

Witam,

Zgodnie z zadeklarowanym terminem uporałem się z uporządkowaniem Adminów HSP.

Osoby, które zadeklarowały akceptację zasad i warunków w temacie "Admini HSP D2 - ważne!" otrzymały pełne uprawnienia Administratora serwera D2.
Pod pojęciem pełne, rozumiem grupę, Admina na serwerze oraz Admina WWW w AMXBans.

Z osobami, które zadeklarowały akceptację zasad i warunków w temacie "Admini HSP - FFA, A/A/F - ważne!" skontaktuje się dziś w celu dopełnienia formalności.
Wasza sprawa wygląda w ten sposób, ze niestety nie miałem od momentu kupna HSP dostępu do plików z adminami serwerów FFA, A/A/F w związku z czym nie mam Waszych danych, nicków i haseł.
Dlatego też musimy się dogadać na priv, tam podacie mi dane a wtedy dodam Wam komplet uprawnień.

Osoby, które nie mogły wpisać się do odpowiedniego tematu z jakiejś losowej, niezależnej od nich przyczyny proszone są o kontakt ze mną na priv a wyjasnimy sprawę i jak dobrze pójdzie, dogadamy się. :)

Osoby, które nie wyraziły akceptacji zasad i warunków oraz te, które w ogóle nie wpisały się w zadnym z tematów zostały usunięte z Administracji.

Jeżeli wśród usuniętych Adminów znajdują się tacy, którzy nie mogli się wpisać z przyczyn niezależnych od siebie (wyjazd, choroba itp.), proszę o kontakt ze mną na priv a wyjasnimy sprawę i jak dobrze pójdzie, dogadamy się. :)

Jeżeli kogoś z usuniętych nie dodałem do grupy przyjaciół to z góry przepraszam, ale nie wiem kto na ile zasłużył się dla HSP, w związku z czym nie wiem kto zasługuje na przynależność do tej grupy.
Jeśli ktoś uważa iż powinien być "Przyjacielem", to proszę o kontakt a z pewnością się dogadamy.

Z każdym z aktualnych adminów skontaktuje się dziś na priv w celu dopełnienia formalności związanych z Administracją.

To chyba tyle.
Jeżeli macie jakies pytania, to zachęcam do składania ich. Odpowiem na wszystkie. :)

Pozdrawiam serdecznie,
13!

"Co mamy zrobić? Mamy się stąd wyprowadzić?! Do Czech, do Holandii, czy do Nibylandii?!
Może mamy zapierdalać na zmywaku dziś w Anglii?"
Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam

Re: Admini HSP - podsumowanie

Postprzez HarnaÅ› » 16 cze 2010, o 13:23

Wasza sprawa wygląda w ten sposób, ze niestety nie miałem od momentu kupna HSP dostępu do plików z adminami serwerów FFA, A/A/F w związku z czym nie mam Waszych danych, nicków i haseł.

Mam te zapisy, więc dzisiaj jeszcze postaram Ci się to wysłać, mniej roboty dla Ciebie i adminów :)

O użytkowniku
SteamID: 0:1:18629744

Re: Admini HSP - podsumowanie

Postprzez sz3kla » 16 cze 2010, o 14:40

Uwaga. Admina WWW w AMXBans macie na te same dane co na serwerze!

"Co mamy zrobić? Mamy się stąd wyprowadzić?! Do Czech, do Holandii, czy do Nibylandii?!
Może mamy zapierdalać na zmywaku dziś w Anglii?"
Autor tematu
O użytkowniku

Strona główna forumSprawy dotyczące Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka