|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|
Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy
|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|

Jimmy Hendrix napisał(a):Jeszcze ja wtrącę te swoje 2 grosze. Miałem dzisiaj rano sytuację że wbiłem na serwa normalnie, pisze na u@ i nie wyświetla mi się ten tekst który napisałem, dlaczego? U szanownego autro tematu mogło być tak samo

No i tutaj Pablo ma rację - gracz nie widzi co napisał na u@. Jednak ja grałem na jakimś serwerze, który miał wgrany taki plugin - gracz zgłaszając cheatera widział co napisał do admina. Można by wgrać i tutaj taki plugin - bo szczerze mówiąc sam kiedyś zgłaszając gracza podejrzewanego o oszustwo nie miałem pewności, czy poprawnie napisałem nick oraz powód zgłoszonego typa. Wysłałem chyba z 5x do admina tą wiadomość - a jak wszystkim wiadomo, nie należy spamować na u@. Na pewno taki plugin nikomu by nie zaszkodził, a mógłby jedynie pomóc.PaBLoOoo ^.^ napisał(a):Jimmy Hendrix napisał(a):Jeszcze ja wtrącę te swoje 2 grosze. Miałem dzisiaj rano sytuację że wbiłem na serwa normalnie, pisze na u@ i nie wyświetla mi się ten tekst który napisałem, dlaczego? U szanownego autro tematu mogło być tak samo
Może nie jesteś adminem tego servera? Na dd2 to było ?
Normalnym graczOM nie wyświetla się zawartość tekstu admin chat
Piszę poprawnie po polsku.PaBLoOoo ^.^ napisał(a):Może nie jesteś adminem tego servera? Na dd2 to było ?
Normalnym graczą nie wyświetla się zawartość tekstu admin chat

Strona główna forumSkargi na Administratorów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości