Zobacz temat - Akceptacja regulaminu

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 08:07

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z serwerami.
• Regulamin Serwerów

Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące serwerówAkceptacja regulaminu

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z serwerami.
• Regulamin Serwerów

Akceptacja regulaminu

Postprzez Joe » 29 sty 2012, o 16:05

Sprawdziłem 3 ostatnie strony i nie znalazłem tematu.

1.Co drodzy koledzy i koleżanki sądzą nt. akceptacji regulaminu po rozpoczęciu gry. Widziałem dawno temu na innych serwerach gdy po dołączeniu do drużyny po lewej stronie pojawia się regulamin oraz opcje do akceptacji 1.Tak 2.Nie ( tak jak obligatoryjny wybór ex_interp). Wciśnięcie dwójki ( 2 ) skutkowało natychmiastowym disconnectem.
Oczywiście świadom jestem że niewiele osób będzie to czytać, jednak moim zdaniem nie zaszkodzi a nawet pomoże. Bezpodstawne wtedy stają się odwołania od banów za stanie na respie tt po 1 min, obrażanie graczy oraz tłumaczenie co znaczy dynamiczne ffa. ( to zdanie nie jest najwyższych lotów jeśli chodzi o składnię i logikę )

2.Jeśli nie akceptacja regulaminu to chociaż na menu wyboru drużyny mógłby widnieć regulamin.

Jeżeli temat był wałkowany setki razy i jest jednoznaczna decyzja w tej sprawie podjęta to temat do zamknięcia.

Pozdrawiam,
Joe
Admin DD2
Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: 0:0:17537033

Re: Akceptacja regulaminu

Postprzez PaBLoOoo ^.^ » 29 sty 2012, o 16:16

W sumie tak jak mówisz nikt prawie tego czytac nie bd ;p ja też tak robie na innych serverach :P Kiedy wbijam na server już widzie fragi i chce grac :D nie chce mi sie czytac tego co tam nabazgrał coś :P

To już szybciej krótki regulamin danego servera na wejściówce. Tam te odnotowanie,że to server ffa dynamiczne, o tym ze sie kampi 1min na respie tt i takie tam. Ale z drugiej strony tez tego nikt nie przeczyta ;P Klikasz enter wybierasz team > interm i dalej kosisz ;p Taka jest noo niestety prawda ;p.
Nawet jeśli ktoś przeczyta i dostanie bana,to za się odwoła ;p sa i bd zawsze takie przypadki kiedy to gracz dostaje bana na 30 min za kampe i leci z płaczem na forum. Samo życie :).

Nie jestem na Tak i też nie jestem na Nie. Po prostu wiem,że to w żaden sposób nie pomoże,ani nie zaszkodzi. Po prostu sobie bd ;p. Także zobaczymy jaka jest opinia innych :)

Pozdrawiam :spoko:

Obrazek

W razie pytań pisz na " Pw ".

Bycie złym człowiekiem to pójście na łatwiznę, sztuką jest być dobrym :)
RzÄ…d
O użytkowniku
SteamID: 0:1:42834003

Postprzez lucas » 29 sty 2012, o 17:26

Krótki regulamin mógłby być. Wiem, że 1% osób wchodzących do gry będzie go czytać i tak naprawdę każdy będzie go akceptować, bo każdy będzie chciał grać. A odwołania i tak będą. W związku z tym jestem neutralny w tym temacie.
Choooociaż na innych serwerach widuje się na wejściu krótkie regulaminy - może nie tyle regulaminy co pewne zasady zachowania graczy - więc mógłbym być na TAK. Trzeba iść z duchem czasu...
Ostatnio edytowano 29 sty 2012, o 17:26 przez lucas, łącznie edytowano 1 raz

Multi Admin
O użytkowniku
SteamID: 0:1:36429303

Postprzez strajkus » 29 sty 2012, o 17:35

Ja jestem za takim małym regulaminem który będzie zaakceptowany przez graczy na wejściu gdzie na przykład będzie się wyświetlać staramy się nie przeklinać , nie wyzywamy graczy coś w tym stylu , nie czitujemy :)

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem!Obrazek
Modek
O użytkowniku
SteamID: 0:1:19309770

Postprzez Mantis. » 29 sty 2012, o 17:36

strajkus napisał(a):Ja jestem za takim małym regulaminem który będzie zaakceptowany przez graczy na wejściu gdzie na przykład będzie się wyświetlać staramy się nie przeklinać , nie wyzywamy graczy coś w tym stylu , nie czitujemy :)
:spoko:

HSP Na zawsze w pamięci*

beka;)
nasraj w garnuszek, włoż w to paluszek, dosyp okruszek i wyjdzie buszek
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:29882102

Postprzez eL1x » 29 sty 2012, o 17:41

Można wrzucić krótki regulamin w motd'ie, bo wgrywanie specjalnie do tego pluginu mija się z celem.

dsfasdasdfasdfasdfasdfasdf
RzÄ…d
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:25513269

Postprzez Tinka » 29 sty 2012, o 17:50

eL1x, napisz tylko w jakiej formie trzeba ci to przesłać i myślę że się z paroma osobami zepniemy i nawet do jutra zrobimy. ;)

"Jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz. A ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć 'no to patrz'."

http://asset.soup.io/asset/1441/4524_991a.jpeg

http://kwejk.pl/obrazek/520710 :D
Multi Admin
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:22965374

Postprzez eL1x » 29 sty 2012, o 18:10

Wystarczy, że w punktach wypiszecie najważniejsze zasady panujące na serwerze, a ja już to potem dopisze do tego odpowiedni kod HTML.

dsfasdasdfasdfasdfasdfasdf
RzÄ…d
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:25513269

Postprzez ronzaj » 29 sty 2012, o 18:52

albo na wejscie, procees ffa zasady, 1 akceptujesz 2 nie po wejsciu juz :) pomysl fajny

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:26516656

Postprzez since 1910 » 29 sty 2012, o 18:54

Nikomu nie będzie się chciało tego czytać więc kliknie na biegu ok, znając życie później na forum w razie jakiegoś bana będzie zdziwiony że za co dostał itd i że żadnego regulaminu nie czytał, więc pewnie co chwile bedą zakładane tematy przez bardzo zdziwionych graczy...

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Następna strona

Strona główna forumSprawy dotyczące serwerów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka