Zobacz temat - Bla_bla

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 08:23

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSkargi na AdministratorówBla_bla

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!

Bla_bla

Postprzez HiTson » 13 lis 2011, o 21:48

Twój nick podczas gry: Oh!

Nick admina: Bla Bla

Data zdarzenia: z 5-10 minut przed napisaniem posta

Server: FFA

Nazwa mapy: DD2

Opis zajścia:
Zajebał mnie i kolesia R540(czy jakoś tak) który biegł za mna jak ślepa krowa,jakis typ na gali i ten sie przyjebał, pisałem na u@ 2x ,żeby ogarnąl go ale niestety miał to w dupie. Nast razem nadaj tego jebanego bana , bo na normalnej sieci za taki pojazd koleś by mial juz z Tydzien odpoczynku.

Autor tematu
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3
Status: Offline
Platforma CS: NonSteam

Re: Bla_bla

Postprzez Bla Bla Bla » 13 lis 2011, o 22:17

1.Nie widziałem że pisałeś bo jestem najebany(dlatego tez nie banuje za obraze w takim stanie, zbyt łatwo sie pomylic)jeśli chodzi Ci o Icka to typek ma taki sposób bycia i nie ma co go brać na poważnie tylko mu bezczelnie odpyskowac. ^^

2.To nie jest normalna sieć

3.Ide zajarać

Tu napierdalam!
Obrazek

Zapraszam :)
O użytkowniku
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:0:34803754

Postprzez HiTson » 13 lis 2011, o 22:21

Bla Bla Bla napisał(a):1.Nie widziałem że pisałeś bo jestem najebany(dlatego tez nie banuje za obraze w takim stanie, zbyt łatwo sie pomylic)jeśli chodzi Ci o Icka to typek ma taki sposób bycia i nie ma co go brać na poważnie tylko mu bezczelnie odpyskowac.

Ale zwróć uwage nast. razem na takie coś , bo gnojek sobie za dużo pozwala i raczej rzucanie chujami pizdami i tego typu podobnymi wyrazami na sayu w strone osob trzecich graczy nie przyciąga.

Do zamknięcia- zostalo wyjaśnione.
Ostatnio edytowano 13 lis 2011, o 22:28 przez HiTson, łącznie edytowano 2 razy

Autor tematu
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3
Platforma CS: NonSteam

Postprzez PIq5 » 13 lis 2011, o 22:44

temat wyjaśniony więc zamykam.

PS: ^^

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez Dawkopolo » 13 lis 2011, o 22:47

wiem że gra tu od HSP , ale jak jeszcze raz zacznie wjeżdżać od tak se , to banować i ma wyjaśnić na forum głupotę.

adassaddsadsa
Właściciel
O użytkowniku

Strona główna forumSkargi na Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka