Zobacz temat - Cała prawda - Cease'

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 08:30

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z forum.
• Regulamin Forum
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące forumCała prawda - Cease'

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z forum.
• Regulamin Forum

Re: Cała prawda - Cease'

Postprzez Haribo » 14 lip 2011, o 08:20

LIKe, czytanie nie zrozumieniem? ;o Skoro PIQ ma dostęp do kanciapy to nie znaczy, że dostał go sobie od tak... Co do banowania to nic nie wiem, bo jeżeli ktoś odszedł to prawa zostały mu zdjęte. To, że ma moderatora na forum nie znaczy, że ma admina na serwera. sv_ogar.

Po pierwsze, nieodpowiednie było wrzucenie screena z prywatnej rozmowy Dawko. I tak to nic nie da, bo jest to prywatna rozmowa i w żaden sposób nie wpływa na forum. To, że policjant dzieli się z kolegą jak uniknąć płacenia za fotkę z radaru to znaczy, że jest chujem? ;x TO co mu powiedział na boku, jak kolega, to inna bajka niż to co by mu powiedział jako policjant... Prosty przykład.

Co do bana. Cease, nie zdejmę Ci go. Napisałem Ci już wcześniej, że nie odróżniasz wyrażania własnych poglądów(nazywanej przez Ciebie 'prawdą), a odrobiną kultury osobistej. Trzeba to wyważyć. A po drugie prowokowanie i zaczepki o których napisała Paulinaa.
CoÅ› jeszcze?

O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:0:26935950

Postprzez PL » 14 lip 2011, o 10:48

oj cease ;)
co wejscie na sb, to prowokacja, zaczepki, jesli nie wyzwiskiem, to swoim wyszukanym slownictwem.
jesli chodzi o sytuacje z Paula, to przedstawia sie prosto, zaczepiales z cieczkami, sukami, piqs wspomnial, ze wyrwiesz bana, nie przestales - poleciales, wiec o co ryczysz, nie mam pojecia.
dostalem kiedys perma za nieustanne nazywanie szekli chujem, ale napisalem na gg, pogadalismy i bana zdjal, a nie robilem jak idiota setek kont i wywodow na forum, dziecinada.
notabene, skakanie do piqsa jest nie na miejscu, bez wzgledu na to, jaka kto ma range, bo sytuacja zaczela sie u H@, ktory mial wyjebane i kazal rowniez wyzywac, bo bedzie smiesznie, a bana nie da ;)
wiecej pisac nie ma sensu, Haribo juz postanowil.

O użytkowniku

Postprzez Vad3R » 14 lip 2011, o 16:00

Cease', ja to się teraz tylko dziwię... Jak Ty jeszcze śmiesz wchodzić na forum i dawać te swoje "wielkie" wykłady, które jak wszyscy wiemy nie są prawdą? Ja to bym wstydził się wgl wchodzić i jeszcze próbować postawić na swoim - no ale widać są takie osoby...

Nie dość że obrażałeś Paulinę - raz sam byłem świadkiem tych zaczepek na sb - to jeszcze próbujesz tu wcisnąć kit, że to ona tu najwięcej namieszała. :facepalm: Chłopie, czego Ty oczekujesz? Na to, że ktoś przyjdzie i da Ci UB? A może liczysz na przeprosiny od Pauliny? Dla mnie wydaje się to skandaliczne.

Jak PIq5 wcześniej pisał, kobiet na forum jest naprawdę mało i trzeba się z nimi obchodzić inaczej niż z równym sobie gościem - ale jednak widać że Ty Cease' masz to w nosie z kim gadasz - nieważne czy to 5-letni chłopczyk, dorosły facet czy emerytowana staruszka...

AvengedSevenfold napisał(a): bany są moim zdaniem niesłuszne i opierające się na "pikusiowatym" zdaniu

Chłopie, jakim "pikusiowatym zdaniu"?? Czy PIq5, który kieruje się regulaminem, robi coś nie tak?? On trzyma się zasad i dobrych manier (i dla niego szacun za to :spoko: ) - natomiast Ty próbujesz za wszelką cenę udowodnić, że jesteś niewinny (dawając tylko urywki ssów - pomijając najważniejsze informacje).

AvengedSevenfold napisał(a): mam gdzieś zakaz tworzenia kont i niestety nic z tym nie zrobicie.

No i znów ta Twoja arogancja i wyższość... Naprawdę nie wiem, na co Ty liczysz...

Copyright © 2010-2012 by Vad3R™ | All rights reserved, Inc.

Obrazek PiszÄ™ poprawnie po polsku.

Znany pod nickami:
- Vad3R
- NeMeZis^
- DarK ShadoV
Modek
O użytkowniku
Status: Online

Postprzez SeizeTheDay » 14 lip 2011, o 17:43

I jak ja się mam do Was odnieść, skoro piq5 ciągle mnie banuje? ;>

Myślcie co chcecie, dokąd sprawa się "wyjaśniała", to nie robiłem żadnych kont. Cierpliwość też ma swoje granice. :)

@Haribo

Zdjąłeś mi bana, wszedłem na sb grzecznie się przywitać słowem "witam". Ktoś (nie pamiętam kto) odpisał "co on tu robi?". Zignorowałem to. Poszedłem grać. Wróciłem już z banem. Tyle mam Ci do powiedzenia.

Jesteś dla mnie pustym powietrzem Paulina, zarówno Ty, jak i ci, którzy nie znając mnie, piszą, jaki jestem. Niech się sami domyślą, o kim mówię.

I ostatnia sprawa. Jeśli na to konto znów nałożycie mi bana, to zrobię nowe (chyba już jedenaste), ale już się nie ujawnię. Tak czy siak, wygrałem. Żegnam. :)

#edit

Proszę zdjąć mi rangę przyjaciela. Nie uważam Was za takowych. Peace out nerds. :)

O użytkowniku

Postprzez Zeu$ » 14 lip 2011, o 19:36

masz adres swojej nowej strony
www.wypierdalaj.pl

O użytkowniku

Postprzez LIKe » 14 lip 2011, o 20:15

Haribo, mi o serwery nie chodzilo lecz o forum :)
Tylko sie pytalem.
Swoja droga to zrobicie inny kolor dla tych "wyroznionych a nie"

Admin DD2
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:28931846

Postprzez PIq5 » 14 lip 2011, o 20:53

SeizeTheDay napisał(a):I jak ja się mam do Was odnieść, skoro piq5 ciągle mnie banuje? ;>

Myślcie co chcecie, dokąd sprawa się "wyjaśniała", to nie robiłem żadnych kont. Cierpliwość też ma swoje granice. :)

@Haribo

Zdjąłeś mi bana, wszedłem na sb grzecznie się przywitać słowem "witam". Ktoś (nie pamiętam kto) odpisał "co on tu robi?". Zignorowałem to. Poszedłem grać. Wróciłem już z banem. Tyle mam Ci do powiedzenia.

Jesteś dla mnie pustym powietrzem Paulina, zarówno Ty, jak i ci, którzy nie znając mnie, piszą, jaki jestem. Niech się sami domyślą, o kim mówię.

I ostatnia sprawa. Jeśli na to konto znów nałożycie mi bana, to zrobię nowe (chyba już jedenaste), ale już się nie ujawnię. Tak czy siak, wygrałem. Żegnam. :)

#edit

Proszę zdjąć mi rangę przyjaciela. Nie uważam Was za takowych. Peace out nerds. :)

masz jakieś dziwne poczucie wygrywania, nie chce cię tu praktycznie nikt a ty wygrywasz bo robisz multikonta. Przypomina mi to postawę pewnego polityka o nazwisku zaczynającym się na K, który to po każdych przegranych wyborach określa się mianem moralnego zwycięzcy. Proponuję wziąć jak największy rozbieg i walnąć z główki w ścianę, może poukłada ci się coś i zrozumiesz, że to nie jest moje widzimisię ten twój ban. Haribo buszek i inni admini uważają, że powinieneś go mieć dalej. Tylko jeden jedyny finish jest osobą, która trochę cię broni.

Czemu teraz nie odnoisz się do innych sytuacji, w których podałem kolejne przykłady, że twój ban nie był wynikiem obrażania tylko Pauliny. Jakoś nie masz ss, do których mógłbyś dopisać te swoje pseudo inteligentne komentarze.

Zrozum człowieku, że dopóki będę tu ja będziesz banowany, taki już los ludzi z niewyparzoną gębą.

Piszesz ze nie robiłeś mutlikont dopóki sprawa się wyjaśniła, pierniczysz jak potłuczony. Co miało się wyjaśniać skoro dostałeś perma? Wolałeś lecieć do dawko i prosić o powrót, przy czym nie miałeś zamiaru przeprosić nikogo za swoje zachowanie, udawałeś że nic się nie stało. Jesteś chyba pierwszą osobą, której dałbym w ryj tylko za to co wypisywała w internecie. Jak już pisałem wielokrotnie, adres mój podawałem ci, więc pokaż że wszystko co mówisz nie jest jedynie bełkotem niedowartościowanego człowieka z cholernie wysokim ego, i przyjedź tu do Ostrołęki. Napinasz się jak większość dzieci które w necie znajdują miejsce na rozładowanie swoich negatywnych emocji bo w realu najczęściej nie mają żadnego posłuchu wśród ludzi.

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez Finish » 14 lip 2011, o 21:06

PIq5 napisał(a):Piszesz ze nie robiłeś mutlikont dopóki sprawa się wyjaśniła, pierniczysz jak potłuczony. Co miało się wyjaśniać skoro dostałeś perma?

chodziło o to.
SeizeTheDay napisał(a):@HariboZdjąłeś mi bana, wszedłem na sb grzecznie się przywitać słowem "witam". Ktoś (nie pamiętam kto) odpisał "co on tu robi?". Zignorowałem to. Poszedłem grać. Wróciłem już z banem. Tyle mam Ci do powiedzenia.

O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez WILDER » 14 lip 2011, o 21:10

jego juz nie będzie, burdel ten zamknąć , a Zeus Ty waż swoje słowa i wypowiedzi!

Multi Admin
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:21336799

Postprzez buszek. » 15 lip 2011, o 07:43

zamykam

O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Poprzednia strona

Strona główna forumSprawy dotyczące forum

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka