Cease', ja to się teraz tylko dziwię... Jak Ty jeszcze śmiesz wchodzić na forum i dawać te swoje "wielkie" wykłady, które jak wszyscy wiemy nie są prawdą? Ja to bym wstydził się wgl wchodzić i jeszcze próbować postawić na swoim - no ale widać są takie osoby...
Nie dość że obrażałeś Paulinę - raz sam byłem świadkiem tych zaczepek na sb - to jeszcze próbujesz tu wcisnąć kit, że to ona tu najwięcej namieszała.

Chłopie, czego Ty oczekujesz? Na to, że ktoś przyjdzie i da Ci UB? A może liczysz na przeprosiny od Pauliny? Dla mnie wydaje się to skandaliczne.
Jak
PIq5 wcześniej pisał, kobiet na forum jest naprawdę mało i trzeba się z nimi obchodzić inaczej niż z równym sobie gościem - ale jednak widać że Ty
Cease' masz to w nosie z kim gadasz - nieważne czy to 5-letni chłopczyk, dorosły facet czy emerytowana staruszka...
AvengedSevenfold napisał(a): bany są moim zdaniem niesłuszne i opierające się na "pikusiowatym" zdaniu
Chłopie, jakim "pikusiowatym zdaniu"?? Czy
PIq5, który kieruje się regulaminem, robi coś nie tak?? On trzyma się zasad i dobrych manier (i dla niego szacun za to

) - natomiast Ty próbujesz za wszelką cenę udowodnić, że jesteś niewinny (dawając tylko urywki ssów - pomijając najważniejsze informacje).
AvengedSevenfold napisał(a): mam gdzieś zakaz tworzenia kont i niestety nic z tym nie zrobicie.
No i znów ta Twoja arogancja i wyższość... Naprawdę nie wiem, na co Ty liczysz...