Finish napisał(a):PIq5 napisał(a):Jeszcze takie małe pytanko do tych pokrzywdzonych przeze mnie. Jak to jest, że po tym zbanowaniu tworzyliście multikonta, tylko po to by docisnąć mi jakimiś inwektywami?
normalnie.
Ja na prawdę rozumiem te wyzwiska, niech sobie lecą, chciałem tylko zauważyć, ze przenigdy nie było takiej sytuacji, w której to ja zaczynałem pierwszy wyzywać. Owszem prowokowałem, bo jakby nie patrzeć jestem w tym dobry, nic nie poradzę, że wielu dawało się na to złapać. Chciałem tylko nadmienić, że do tej pory o ile dobrze pamiętam jedyną osobą, którą zbanowałem tylko za to, że wyzywała mnie był worek. Nawet Ciebie rico zbanował Buszek. Ode mnie dostałeś na swoim koncie tylko warna i to bodajże za brak bbcode w temacie, o co również zdenerwowałeś się a co jakby nie patrzeć było przez sz3klę wrzucone do regulaminu.
Finish napisał(a):PIq5 napisał(a):Obrazy w stosunku do mnie na prawdę nie robią na mnie wrażenia, przelatują mi koło ucha, czy tam oka w końcu czytam to, jednak za każdym razem,
i tak powinno być, przynajmniej mam tak samo

no po raz kolejny siÄ™ zgadzamy.
Finish napisał(a):PIq5 napisał(a): pisaliscie wtedy, że PCS to sieć zjebana tak jak ja i taki różne, ze nie ma tu atmosfery i w ogóle, pisaliście, ze tu nie wrócicie? Dlaczego więc wracacie? Co jest tu takiego, ze pomimo tego zjebania sieci chcecie tu siedzieć? Gdzie macie jakiekolwiek resztki szacunku wobec siebie i słów które wypowiadacie, przecież każdy z Was pisał że już tu nie wróci...
może z tego samego powodu co ty , że za dużo czasu chęci i pieniędzy włożyliśmy jak nie w pcs to w HSP i pomimo niechęci wielu osób wielu nas lubi

.
widzisz, tylko mi się odbiera to co robiłem dla tej sieci, ktoś może przyjść bluzgać po mnie, a jak dostanie bana (niekoniecznie ode mnie) to ja jestem zły bo nadużywam władzy. Tak samo odbiera się to wszystko co robiła Paulina, to że sama opłacał jeden serwer, o tym nikt już nie pamięta, nikt nie pamięta tego, że Paula wrzucała poradniki i inne rzeczy na forum by tylko jakoś zapełnić je, by nowo przychodzący gracze nie natykali się tylko na debilne tematy w stylu liczymy do 10000. Na pewno moja zasadniczości miała duży wpływ na ukształtowanie się pewnego poziomu forum, który powoli obniżał się wraz z moim odejściem z administracji. Wróciłem na moderatora bo chciałem trochę podnieść ten poziom, chciałem poprawić atmosferę, teraz wychodzi że każdy ban jest niesłuszny, bo ja przeginam cały czas.
Finish napisał(a):Paulinaa napisał(a):Hmmmm, mówisz o sprawiedliwości i o równości że kto jaki ma kolor nvm, ale skoro tak bardzo do niej brniesz, to może usuniesz konto skoro tak, bo ty jesteś dobrym przykładem tej sprawiedliwości, człowiek który rozpieprzał serwery i winy zostały mu odpuszczone...
nie zostały wielu osób wciąż wie i pamięta i dlatego nie mam rangi którą defakto miałem. Co do do usunięcia konta, poczytaj wyżej może skumasz.
kurcze no rangę miałeś, ale powiedz tak zupełnie szczerze czy po tym co robiłeś na serwach jest jakakolwiek możliwość by nadać Ci z powrotem ten kolorek? Jak dla mnie nie, z resztą popatrz na Avetos-a, który za to jak to postąpił również stracił kolor tak samo improo.
Bronisz Rico tego cease, ale bierzesz pod uwagę tylko to, ze obrażał osoby za którymi Ty nie przepadasz. Powiedz czy gdyby to obiektem wszystkich inwektyw jakie wypowiedział/napisał ten człowiek była Karolka, to czy tak samo twierdziłbyś że nie muszę go banować? Czy gdyby Karolka została nazwana tępa lalą z dysmózgowiem również uparcie byłbyś po jego stronie?
Kobiet w gronie graczy CS-a mamy mało, uważam, ze każda powinna być nieco bardziej chroniona, bo jakby nie patrzeć one tez podnoszą poziom każdego forum. Przecież każdy facet stara się przy kobiecie zaprezentować jak najlepiej, dlatego troszczmy się o te panie, które tu wytrzymują. Było tutaj wiele obrażanych kobiet przy mnie, każdy kto tego dopuszczał się został zbanowany permanentnie...