Zobacz temat - Cała prawda - Cease'

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 08:31

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z forum.
• Regulamin Forum
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące forumCała prawda - Cease'

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z forum.
• Regulamin Forum

Cała prawda - Cease'

Postprzez AvengedSevenfold » 13 lip 2011, o 21:54

Witam, wszem i wobec ogłosić pragnę, że jestem Cease' i dlatego, że bany są moim zdaniem niesłuszne i opierające się na "pikusiowatym" zdaniu, mam gdzieś zakaz tworzenia kont i niestety nic z tym nie zrobicie. No więc do początku.

Sytuacja wynikła z tego, że niejaki Piq5 począł bronić Paulinyyy. Finish (dzięki stary), był obecny, był też Dawkopolo, więc widzieli, co się działo. Dalej. Paulinaaa. przezywała mnie, wyzywała od ch***w, peda**w, pajaców, itd. Ja się powstrzymywałem, używałem tylko nieco kolokwialnego słownictwa w stosunku do niej, aż nie przekroczyła pewnej granicy. To właśnie wtedy napisałem, że jest brzydka i głupia. I to właśnie wtedy do akcji obrony praw człowieka wkroczył ww. Piq5 i wlepił mi bana za obrazę. Bana dożywotniego. Nie liczę na nic, ale jeśli Finish, który wczoraj sumiennie bronił mojej osoby na tle PCS, uzna za stosowne wypowiedzenie się w tym temacie, to poznacie nie tylko moją opinię i doświadczenia z tej jakże pamiętnej rozmowy.
No więc to mamy już z głowy. Dalej

Screeny ze wczoraj:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wybaczcie, że w paincie, ale nie mam zamiaru marnować na wyjaśnienie więcej czasu. W celu zobaczenia całego obrazka, kliknij LPP i wybierz opcję "pokaż obrazek". Na niebiesko zaznaczyłem ważniejsze fragmenty, do niektórych się odniosłem. :)
A, jeszcze jeden screen:

Obrazek

Z niego sami sobie wywnioskujecie. :)

To by było na tyle. Co chciałem, to wyjaśniłem. W dupie mam, jak to odbierzecie i na jaki jeszcze sposób piq5 namydli Wam oczy.

P.S Jeśli jakiś mod (aka piq5) usunie ten post i da mi bana, to zrobię nowy z innego konta. Dziękuję.

Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam

Re: Cała prawda - Cease'

Postprzez Dawkopolo » 13 lip 2011, o 22:02

jestem wyrozumiały .
Nie mieszkam się już w to gówno , tematu nie usunę , ale nie dałeś screena z rozmowy poniżej , gdzie wyraźnie napisałem "nie mieszaj mnie w to" , z fejkiem też mówiłem rób co chcesz , a nie że cię nawoływałem bana nie daję i tak przyjdzie pewnie PiQ5 i go da ;)

Właściciel
O użytkowniku

Postprzez Finish » 13 lip 2011, o 22:06

Czytałem sb za co dostałeś bana,ja uważam ,że nie ważne jest kto ma jaki kolor ,każdy użytkownik powinien być równy i tyle i jeśli już miałeś dostać to nie perma , bo nie obraziłęś jej jakoś strasznie.
Tu nigdy nie było 100% sprawiedliwości.
A co do tego,że paulina ma niewyparzoną jadaczke to wszyscy doskonale wiemy :)
pozatym urywając rozmowe , przytaczasz mnie źle, nie interesuje mnie to co się stanie ,czy dostaniesz bana czy nie ,nie moja sprawa.
Swoją drogą dużo osób czepia sie piq5 ,czyżby każdy czepiał się ot tak z dupy? ;>

O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez AvengedSevenfold » 13 lip 2011, o 22:10

Może przyjść i dać, zrobię świeżutki temat z nowiutkiego konta. :)

@down

Poparcie? Nie rozśmieszaj mnie dzieciaczku.

Yeah, usunąłeś mnie ze znajomych na steamie, kozak!
Ostatnio edytowano 13 lip 2011, o 22:12 przez AvengedSevenfold, łącznie edytowano 2 razy

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez Dawkopolo » 13 lip 2011, o 22:10

Hah , a miał u mnie poparcie
no ale jak stwierdził że "jestem ciotą ja Piq" , to ok ;).

Właściciel
O użytkowniku

Postprzez PIq5 » 13 lip 2011, o 23:03

1. Brawo dla Dawko za świetny pomysł z fejk kontem dla niego. Nie ma to jak równość wobec wszystkich, nie ma to jak tworzenie atmosfery. Świetne metody by to osiągnąć, może w ogóle wypierdolcie regulamin skoro i tak nie stosujecie się do niego ;)

2. To co wypisuje ten prymitywny człowiek, zamieszczając przy tym screeny ze swoim jakże inteligentnymi adnotacjami jest po prostu żenujące. Obraził tylko urodę Pauliny? Z tego co pamiętam padło tam słowo typu dysmózgowiec. W stosunku do PL-a i Mary padały jeszcze bardziej wyszukane słowa. Jak widać jego prawda jest tylko tą która mu pasuje. bana nie dostałby gdyby wtedy przystopował, on wolał ciągnąc to dalej, była prośba, żeby nie zwracał się do Pauliny? Była. Przychodził na forum pisał do niej. Doigrał się proste. On uważa, ze pisał prawdę, ok to jest zajebistym człowiekiem skoro potrafi ocenić urodę nawet nie widząc danej osoby.

3. Skoro ja Wam mydlÄ™ oczy, to jestem ciekaw co robi on skoro sÄ… jeszcze zwolennicy jego powrotu tutaj?

Gość ma cholernie wybiórczą pamięć. Przedstawia fakty tylko w taki sposób aby ukazać swój brak winy. Pisał prawdę? od Kiedy obrażanie to pisanie prawdy. Jak już powiedziałem w temacie w kanciapie, odbanowujecie go, z automatu proszę mi zdjąć moderatora i przyjaciela, nie chcę być w tej samej randze co jakiś niedowartościowany człowiek. Możecie dać również wtedy bana za wszystkie obrazy które skierowałem do innych, należy mi się w końcu.

EDIT:

Jeszcze takie małe pytanko do tych pokrzywdzonych przeze mnie. Jak to jest, że po tym zbanowaniu tworzyliście multikonta, tylko po to by docisnąć mi jakimiś inwektywami? Obrazy w stosunku do mnie na prawdę nie robią na mnie wrażenia, przelatują mi koło ucha, czy tam oka w końcu czytam to, jednak za każdym razem, przy każdej osobie, którą zbanowałem był identyczny schemat, pisaliscie wtedy, że PCS to sieć zjebana tak jak ja i taki różne, ze nie ma tu atmosfery i w ogóle, pisaliście, ze tu nie wrócicie? Dlaczego więc wracacie? Co jest tu takiego, ze pomimo tego zjebania sieci chcecie tu siedzieć? Gdzie macie jakiekolwiek resztki szacunku wobec siebie i słów które wypowiadacie, przecież każdy z Was pisał że już tu nie wróci...

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez Paulinaa » 13 lip 2011, o 23:15

No tak, post przepełniony moją winą i mooooorderczą nienawiścią, Paulina - niewyparzona jadaczka... litości ;-).
Widzę amnezja już zaczepia...
Dalej. Paulinaaa. przezywała mnie, wyzywała od ch***w, peda**w, pajaców, itd. Ja się powstrzymywałem, używałem tylko nieco kolokwialnego słownictwa w stosunku do niej, aż nie przekroczyła pewnej granicy. To właśnie wtedy napisałem, że jest brzydka i głupia.

To już zapomniałeś o swojej ciągłej prowokacji w moim kierunku? Gdy ja się nie odzywałam ciągłe zaczepki typu 'cieczka ogarnięta'? Widzę kolejne amnezyjne zadatki, nie nazwałam Cię chujem czy pajacem ani razu. Pedałem? owszem, ale to było kontynuacją po tym gdy ty nazwałeś mnie dysmózgiem, przypominam bo to ominąłeś nie wiedzieć czemu ;-) i PS 'Tępa i brzydka' tak na marginesie, bo to też przekręciłeś. Hm, stwierdzenie że mam cieczkę, jestem suką i mam problemy umysłowe, były iście kolokwialne.
I to właśnie wtedy do akcji obrony praw człowieka wkroczył ww. Piq5 i wlepił mi bana za obrazę. Bana dożywotniego.

No nie dziwie się, napisał żebyś się uspokoił, a ty oczywiście soczyście napisałeś mu 'spierdalaj', zamiast odpuścić. To już nie była jego wielce ciężka wina, że nie potrafiłeś się zamknąć i dać spokój. Co do ss'ów i twoich burzliwych dopisków w nich, tak dokładniej raz nazwałeś mnie brzydką, reszta to była jakaś paplanina wspomniana wyżej.
JakaÅ› marna ta prawda ;' /

Finish napisał(a):Czytałem sb za co dostałeś bana,ja uważam ,że nie ważne jest kto ma jaki kolor ,każdy użytkownik powinien być równy i tyle i jeśli już miałeś dostać to nie perma , bo nie obraziłęś jej jakoś strasznie.
Tu nigdy nie było 100% sprawiedliwości.
A co do tego,że paulina ma niewyparzoną jadaczke to wszyscy doskonale wiemy :)
pozatym urywając rozmowe , przytaczasz mnie źle, nie interesuje mnie to co się stanie ,czy dostaniesz bana czy nie ,nie moja sprawa.
Swoją drogą dużo osób czepia sie piq5 ,czyżby każdy czepiał się ot tak z dupy? ;>

Hmmmm, mówisz o sprawiedliwości i o równości że kto jaki ma kolor nvm, ale skoro tak bardzo do niej brniesz, to może usuniesz konto skoro tak, bo ty jesteś dobrym przykładem tej sprawiedliwości, człowiek który rozpieprzał serwery i winy zostały mu odpuszczone... taa, ah ta sprawiedliwość, aż dziwne że jej nie ma, baaa czyja to wina. Skoro 'niewyparzoną jadaczke' nazywasz zachowanie które nakazuje mi nie dać sobie wejść na głowę i nie przyklaskiwać dla innych, cóż, niech będzie.
Taaaaak! szukamy winnych? Okej! Co się wyrabiało zostało zgłoszone do dawkopooola, ale ten oczywiście na wszystko zlał i nie zareagował w ogóle, no i zrobił to Piq, ciekawe że za wypełnianie swoich obowiązków tak mu się obrywa, a dawko przecież tu udziału nie ma, a skądże ;-)
Ostatnio edytowano 13 lip 2011, o 23:17 przez Paulinaa, łącznie edytowano 1 raz

Modek
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:28099167

Postprzez Finish » 13 lip 2011, o 23:33

PIq5 napisał(a):Jeszcze takie małe pytanko do tych pokrzywdzonych przeze mnie. Jak to jest, że po tym zbanowaniu tworzyliście multikonta, tylko po to by docisnąć mi jakimiś inwektywami?

normalnie.
PIq5 napisał(a):Obrazy w stosunku do mnie na prawdę nie robią na mnie wrażenia, przelatują mi koło ucha, czy tam oka w końcu czytam to, jednak za każdym razem,

i tak powinno być, przynajmniej mam tak samo :)
PIq5 napisał(a): pisaliscie wtedy, że PCS to sieć zjebana tak jak ja i taki różne, ze nie ma tu atmosfery i w ogóle, pisaliście, ze tu nie wrócicie? Dlaczego więc wracacie? Co jest tu takiego, ze pomimo tego zjebania sieci chcecie tu siedzieć? Gdzie macie jakiekolwiek resztki szacunku wobec siebie i słów które wypowiadacie, przecież każdy z Was pisał że już tu nie wróci...

może z tego samego powodu co ty , że za dużo czasu chęci i pieniędzy włożyliśmy jak nie w pcs to w HSP i pomimo niechęci wielu osób wielu nas lubi ^^.

Paulinaa napisał(a):Hmmmm, mówisz o sprawiedliwości i o równości że kto jaki ma kolor nvm, ale skoro tak bardzo do niej brniesz, to może usuniesz konto skoro tak, bo ty jesteś dobrym przykładem tej sprawiedliwości, człowiek który rozpieprzał serwery i winy zostały mu odpuszczone...

nie zostały wielu osób wciąż wie i pamięta i dlatego nie mam rangi którą defakto miałem. Co do do usunięcia konta, poczytaj wyżej może skumasz.
Paulinaa napisał(a):Skoro 'niewyparzoną jadaczke' nazywasz zachowanie które nakazuje mi nie dać sobie wejść na głowę i nie przyklaskiwać dla innych, cóż, niech będzie.

chodziło o całokształt.

O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez PIq5 » 14 lip 2011, o 00:06

Finish napisał(a):
PIq5 napisał(a):Jeszcze takie małe pytanko do tych pokrzywdzonych przeze mnie. Jak to jest, że po tym zbanowaniu tworzyliście multikonta, tylko po to by docisnąć mi jakimiś inwektywami?

normalnie.

Ja na prawdę rozumiem te wyzwiska, niech sobie lecą, chciałem tylko zauważyć, ze przenigdy nie było takiej sytuacji, w której to ja zaczynałem pierwszy wyzywać. Owszem prowokowałem, bo jakby nie patrzeć jestem w tym dobry, nic nie poradzę, że wielu dawało się na to złapać. Chciałem tylko nadmienić, że do tej pory o ile dobrze pamiętam jedyną osobą, którą zbanowałem tylko za to, że wyzywała mnie był worek. Nawet Ciebie rico zbanował Buszek. Ode mnie dostałeś na swoim koncie tylko warna i to bodajże za brak bbcode w temacie, o co również zdenerwowałeś się a co jakby nie patrzeć było przez sz3klę wrzucone do regulaminu.

Finish napisał(a):
PIq5 napisał(a):Obrazy w stosunku do mnie na prawdę nie robią na mnie wrażenia, przelatują mi koło ucha, czy tam oka w końcu czytam to, jednak za każdym razem,

i tak powinno być, przynajmniej mam tak samo :)

no po raz kolejny siÄ™ zgadzamy.

Finish napisał(a):
PIq5 napisał(a): pisaliscie wtedy, że PCS to sieć zjebana tak jak ja i taki różne, ze nie ma tu atmosfery i w ogóle, pisaliście, ze tu nie wrócicie? Dlaczego więc wracacie? Co jest tu takiego, ze pomimo tego zjebania sieci chcecie tu siedzieć? Gdzie macie jakiekolwiek resztki szacunku wobec siebie i słów które wypowiadacie, przecież każdy z Was pisał że już tu nie wróci...

może z tego samego powodu co ty , że za dużo czasu chęci i pieniędzy włożyliśmy jak nie w pcs to w HSP i pomimo niechęci wielu osób wielu nas lubi ^^.

widzisz, tylko mi się odbiera to co robiłem dla tej sieci, ktoś może przyjść bluzgać po mnie, a jak dostanie bana (niekoniecznie ode mnie) to ja jestem zły bo nadużywam władzy. Tak samo odbiera się to wszystko co robiła Paulina, to że sama opłacał jeden serwer, o tym nikt już nie pamięta, nikt nie pamięta tego, że Paula wrzucała poradniki i inne rzeczy na forum by tylko jakoś zapełnić je, by nowo przychodzący gracze nie natykali się tylko na debilne tematy w stylu liczymy do 10000. Na pewno moja zasadniczości miała duży wpływ na ukształtowanie się pewnego poziomu forum, który powoli obniżał się wraz z moim odejściem z administracji. Wróciłem na moderatora bo chciałem trochę podnieść ten poziom, chciałem poprawić atmosferę, teraz wychodzi że każdy ban jest niesłuszny, bo ja przeginam cały czas.

Finish napisał(a):
Paulinaa napisał(a):Hmmmm, mówisz o sprawiedliwości i o równości że kto jaki ma kolor nvm, ale skoro tak bardzo do niej brniesz, to może usuniesz konto skoro tak, bo ty jesteś dobrym przykładem tej sprawiedliwości, człowiek który rozpieprzał serwery i winy zostały mu odpuszczone...

nie zostały wielu osób wciąż wie i pamięta i dlatego nie mam rangi którą defakto miałem. Co do do usunięcia konta, poczytaj wyżej może skumasz.

kurcze no rangę miałeś, ale powiedz tak zupełnie szczerze czy po tym co robiłeś na serwach jest jakakolwiek możliwość by nadać Ci z powrotem ten kolorek? Jak dla mnie nie, z resztą popatrz na Avetos-a, który za to jak to postąpił również stracił kolor tak samo improo.

Bronisz Rico tego cease, ale bierzesz pod uwagę tylko to, ze obrażał osoby za którymi Ty nie przepadasz. Powiedz czy gdyby to obiektem wszystkich inwektyw jakie wypowiedział/napisał ten człowiek była Karolka, to czy tak samo twierdziłbyś że nie muszę go banować? Czy gdyby Karolka została nazwana tępa lalą z dysmózgowiem również uparcie byłbyś po jego stronie?

Kobiet w gronie graczy CS-a mamy mało, uważam, ze każda powinna być nieco bardziej chroniona, bo jakby nie patrzeć one tez podnoszą poziom każdego forum. Przecież każdy facet stara się przy kobiecie zaprezentować jak najlepiej, dlatego troszczmy się o te panie, które tu wytrzymują. Było tutaj wiele obrażanych kobiet przy mnie, każdy kto tego dopuszczał się został zbanowany permanentnie...

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez LIKe » 14 lip 2011, o 01:12

a ja chcialbym sie dowiedziec dlaczego nieliczni ktorzy ODESZLI (rezygnacja) mają dalej możliwość oglądania kanciapy, banowania etc.

Z calym szacunkiem do piqusia ale chcialbym sie dowiedziec...

Jesli ktos odszedl to odszedl albo kurwa zrobicie juziowom range dla kurwa emerytow
zolty kolorek to zolty kolorek a nie wyroznienia jakies do cholery jasnej...

Sa H@, admini globalni, moderatorzy itd do takich rzeczy a nie ...

Pozdrawiam, oraz do pikusia nic nie mam

Admin DD2
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:28931846

Następna strona

Strona główna forumSprawy dotyczące forum

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka