|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy
|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|
tylko ,że wtedy był by problem ze składami , bo mała migracja by była.
a napisał(a):tylko ,że wtedy był by problem ze składami , bo mała migracja by była.

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiemprzykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl

Kozon napisał(a):PTb Jest. Dlatego napisałem ,że migracja by słaba była.....
Piq skończ pisać te swoje uprzednia , bo poza tobą nikt nie narzeka , ja ostatnio gram dużo na fake i mnie ciągle przenosi bo z reguły jesteś pierwszy i tak nie narzekam bo mi nie robi różnicy gdzie gram , jak ktoś potrafi to będzie potrafił w tt i ct.
PTB jest takie jak na inncyh sieciach , a jego konfiguracja najlepsza z możliwych

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiemprzykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
PIq5 napisał(a):Ty zawsze uważasz, że wszystko jest OK, a efekty widzimy dziś.
PIq5 napisał(a):A skoro twierdzisz, że konfiguracja jest najlepsza z możliwych to wytłumacz mi jak to jest, że przy statach 5-7 (było przynajmniej 5 osób lepszych ode mnie) będąc w ct na kabulu zamienia mnie z ostatnim w tt, który ma staty 0-6.
Kozon napisał(a):Jak nie było to było źle , jak jest to nie dobrze. A wiadomo ,że ktoś musi być niezadowolony , bo przecież nie trudno się oburzyć skoro ktoś chce sobie fragi nabijać a go przenosi do gorszego team.

PIq5 napisał(a):czyli wyszło, że jestem statsem. Miło to słyszeć, szczególnie po tak długim okresie gry na tym serwie. Niejednokrotnie przenoszę się do słabszych teamów i próbuję ruszyć grę, bo coś ugrać. Nie wierzysz pogadaj, z ludźmi np. Hs/alonso, z nim na dd2 ciągnęliśmy grę tt, gdy ci kampili na repie, ktoś pakę podłożyć musiał.
. Pisałem ogólnie , ale że akurat z tobą o tym dyskutuje i ty narzekasz to tak to mogłeś odebrać , ale tak nie twierdzę, po prosto wyciągam winsoki , ale nie stwierdziłem nigdzie ,że jesteś statsme, bo w to raczej wątpie.PIq5 napisał(a):O jakim ugryzieniu w język mówisz, ubliżyłem Ci czy jak? Napisałem tylko swoją opinię a do tego mam prawo.
Kozon napisał(a):Ubliżyłeś. Bo kompletnie źle zestawiłeś fakty , stwierdziłeś ,że serwery padały i lagowały bo ja ich nie potrafiłem zrobić , a przyczyna leżała gdzie indziej o czym napisałem w tym temacie.

Strona główna forumPropozycje pluginów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości