Zobacz temat - czas mapy

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 08:54

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Strona główna forumSerwery sieci ProCeeS.plProCeeS #1 [FFA][DUST2 ONLY] - 193.218.155.193:27606Propozycje pluginówczas mapy

czas mapy

Postprzez a » 23 lis 2009, o 12:11

Uważam ze 30 minut na tyle osób to zdecydowanie za mało. Znam jeden fajny amerykański serwer na którym nie ma limitu czasu i gra się tam naprawdę nieźle. Może i tu też to by można wprowadzić? Albo wydłużyć chociaż czas mapy dp godziny czy jakoś tak.

Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline

Postprzez Kozon » 23 lis 2009, o 12:16

tylko ,że wtedy był by problem ze składami , bo mała migracja by była.

O użytkowniku
Platforma CS: Steam

Postprzez a » 23 lis 2009, o 14:37

a PTB od czego jest? ;o

"Why some people say that I cheating ? Because They can't imagine, that I play better"
Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez PIq5 » 23 lis 2009, o 15:49

a napisał(a):

a PTB od czego jest? ]

A te PTB to jest takie super, że "rENce" opadają. Niech zostanie tak jak jest.

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez Kozon » 23 lis 2009, o 16:40

PTb Jest. Dlatego napisałem ,że migracja by słaba była.....

Piq skończ pisać te swoje uprzednia , bo poza tobą nikt nie narzeka , ja ostatnio gram dużo na fake i mnie ciągle przenosi bo z reguły jesteś pierwszy i tak nie narzekam bo mi nie robi różnicy gdzie gram , jak ktoś potrafi to będzie potrafił w tt i ct.

PTB jest takie jak na inncyh sieciach , a jego konfiguracja najlepsza z możliwych :)

O użytkowniku

Postprzez PIq5 » 23 lis 2009, o 16:53

Kozon napisał(a):PTb Jest. Dlatego napisałem ,że migracja by słaba była.....

Piq skończ pisać te swoje uprzednia , bo poza tobą nikt nie narzeka , ja ostatnio gram dużo na fake i mnie ciągle przenosi bo z reguły jesteś pierwszy i tak nie narzekam bo mi nie robi różnicy gdzie gram , jak ktoś potrafi to będzie potrafił w tt i ct.

PTB jest takie jak na inncyh sieciach , a jego konfiguracja najlepsza z możliwych :)

Kozon to, że tylko ja to mówię głośno wynika z tego, że zawsze tak było, spora grupa osób już od dawna narzekała na PTB. Jakoś na innych sieciach nie miałem z tym problemów. Ty zawsze uważasz, że wszystko jest OK, a efekty widzimy dziś. A skoro twierdzisz, że konfiguracja jest najlepsza z możliwych to wytłumacz mi jak to jest, że przy statach 5-7 (było przynajmniej 5 osób lepszych ode mnie) będąc w ct na kabulu zamienia mnie z ostatnim w tt, który ma staty 0-6.

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku

Postprzez Kozon » 23 lis 2009, o 17:17

PIq5 napisał(a):Ty zawsze uważasz, że wszystko jest OK, a efekty widzimy dziś.

http://hsprojekt.pl/viewtopic.php?p=54915#54915 Czytanie nie boli.
Na przyszłość ugryź się w język , bo akurat takie oskarżenie mnie bardzo denerwują.

Skoro nie piszą to i nie mają prawa narzekać. Jeśli by to zrobili to można by było coś pokombinować. A już przywykłem ,że nawet jeśli by było dobrze , to że z racji że to HSP to i tak będzie hujowe.
PIq5 napisał(a):A skoro twierdzisz, że konfiguracja jest najlepsza z możliwych to wytłumacz mi jak to jest, że przy statach 5-7 (było przynajmniej 5 osób lepszych ode mnie) będąc w ct na kabulu zamienia mnie z ostatnim w tt, który ma staty 0-6.

Tak uznał plugin , a on już w tym jest mądrzejszy. A akurat cvar który odpowiada za te przenoszenie nie podlega regulacji , więc nie możliwe ,żeby na inncyh sieciach ten plugin wykonywał obliczenia w inny sposób. A może go tam po prostu nie ma ?

Jak nie było to było źle , jak jest to nie dobrze. A wiadomo ,że ktoś musi być niezadowolony , bo przecież nie trudno się oburzyć skoro ktoś chce sobie fragi nabijać a go przenosi do gorszego team.

O użytkowniku

Postprzez PIq5 » 23 lis 2009, o 17:29

Kozon napisał(a):Jak nie było to było źle , jak jest to nie dobrze. A wiadomo ,że ktoś musi być niezadowolony , bo przecież nie trudno się oburzyć skoro ktoś chce sobie fragi nabijać a go przenosi do gorszego team.

czyli wyszło, że jestem statsem. Miło to słyszeć, szczególnie po tak długim okresie gry na tym serwie. Niejednokrotnie przenoszę się do słabszych teamów i próbuję ruszyć grę, bo coś ugrać. Nie wierzysz pogadaj, z ludźmi np. Hs/alonso, z nim na dd2 ciągnęliśmy grę tt, gdy ci kampili na repie, ktoś pakę podłożyć musiał.

Co do tego, że nie było PTB na innych serwach to śmieszne jest to piszesz, masz mnie za idiotę czy jak? Chyba widzę co pisze na czacie.

O jakim ugryzieniu w język mówisz, ubliżyłem Ci czy jak? Napisałem tylko swoją opinię a do tego mam prawo.

Obrazek

O użytkowniku

Postprzez Kozon » 23 lis 2009, o 17:45

PIq5 napisał(a):czyli wyszło, że jestem statsem. Miło to słyszeć, szczególnie po tak długim okresie gry na tym serwie. Niejednokrotnie przenoszę się do słabszych teamów i próbuję ruszyć grę, bo coś ugrać. Nie wierzysz pogadaj, z ludźmi np. Hs/alonso, z nim na dd2 ciągnęliśmy grę tt, gdy ci kampili na repie, ktoś pakę podłożyć musiał.

Tego nie napisałem :). Pisałem ogólnie , ale że akurat z tobą o tym dyskutuje i ty narzekasz to tak to mogłeś odebrać , ale tak nie twierdzę, po prosto wyciągam winsoki , ale nie stwierdziłem nigdzie ,że jesteś statsme, bo w to raczej wątpie.

I też nie wątpię ,że jest tak jak piszesz z tym przechodzeniem.

PIq5 napisał(a):O jakim ugryzieniu w język mówisz, ubliżyłem Ci czy jak? Napisałem tylko swoją opinię a do tego mam prawo.

Ubliżyłeś. Bo kompletnie źle zestawiłeś fakty , stwierdziłeś ,że serwery padały i lagowały bo ja ich nie potrafiłem zrobić , a przyczyna leżała gdzie indziej o czym napisałem w tym temacie.

O użytkowniku

Postprzez PIq5 » 23 lis 2009, o 17:52

Kozon napisał(a):Ubliżyłeś. Bo kompletnie źle zestawiłeś fakty , stwierdziłeś ,że serwery padały i lagowały bo ja ich nie potrafiłem zrobić , a przyczyna leżała gdzie indziej o czym napisałem w tym temacie.

Kozon ale ja nigdzie nie napisałem, że serwery padły przez Ciebie. Może źle zinterpretowałeś, którąś z moich wypowiedzi. Nigdzie powtarzam nigdzie nie napisałem, że serwery padły przez Ciebie. patrząc nawet po tym, że padły wszystkie można było wysunąć przypuszczenia, że to w serwerowni coś nawala.

Obrazek

O użytkowniku

Następna strona

Strona główna forumPropozycje pluginów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka