Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 09:10

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegldarka nie obsuguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSkargi na AdministratorówDD2

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!

DD2

Postprzez Tea » 10 gru 2011, o 21:34

Ja pier*** nie mozecie sie kur** jeden z drugim zorganizowac zeby zawsze był ktos na serwerze albo chociaz na steam. Którys z wielkich myślicieli zaraz rzuci ze admini nie zyja tylko CSem i też maja swoje zycie. Dobrze kur** ja to wszystko rozumiem, tylko od czego wy jestescie adminami od tytułu bo przyszedł wielki admin na serwrer, czy sprawowania na nim pewnej funkcji? Nikt tu nie mowi o czuwaniu nocnym na czitera, bo dzieci wtedy spią, ale zeby w weekend po 21 nie bylo adma na serwerze i 3 czity latały pół godziny marnujac czas i nerwy porzdanych graczy to jest zaniedbanie. No i skoro zadeklarowaliscie sie pełnic taka funkcje to wiąze sie to z pewnymi obowiazkami, obecnosci na nim. Kazdy gracz ktory był w tym czasie i sie WKURWIAŁ tak samo jak ja, przyzna mi racje. Czekam na wypowiedz WIELKIEGO H@

Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: NonSteam

Re: DD2

Postprzez PIq5 » 10 gru 2011, o 21:40

przede wszystkim to ogarnij słownictwo, dwa zastosuj wzór bo Ci wywalę bana i nie będziesz już nikogo męczył.

PS: Mówię od dawna żeby dd2 na only steam przestawić, zmniejszycie liczbę czitów

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez Caere^ » 10 gru 2011, o 22:16

W sumie to popieram szeryfa. Dd2 i tak cieszy się dużym zainteresowaniem. Only steam wystarczy.

A co do adminów. Zauważ, że jest weekend. Mimo adwentu, pajace na tej siecii walą w dętkę... ; ]

Dawkopolo - 20 grudnia 2011, o 22:12

bo swiat jest kurwa tworzony przez nas , przez jebane kupy mięsa , niestworzone przez Boga
Multi Admin
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:30831982

Postprzez Lajcik. ;D » 11 gru 2011, o 00:59

Tea, to że ty siedzisz w domu to nie znaczy ze inni też. Każdy ma swoje życie, admini też ludzie i też chcą po imprezować, więc nie miej sapów, nie pasuje to złóż podanie i nie będziesz miał tego problemu. ;]

Tylko ProCeeS.pl #1 [FFA][DUST2 ONLY] @ Tserwery.pl

Obrazek
O użytkowniku

Postprzez strajkus » 11 gru 2011, o 13:30

Tea napisał(a): ale zeby w weekend po 21 nie bylo adma na serwerze i 3 czity latały pół godziny marnujac czas i nerwy porzdanych graczy to jest zaniedbanie

Hahahahhaha no to pozdro no lajfie i przytul komputerek bo ja o takich porach w domu siedziec nie bd w koncu mam czas wolny od pracy i chce sie pobawic a ze ty tylko siedzisz supa w fotelu to twoja sprawa

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem!Obrazek
Modek
O użytkowniku
SteamID: 0:1:19309770

Postprzez since 1910 » 11 gru 2011, o 19:04

Szkoda że nie dałem ci numeru telefonu, bo byś zadzwonił a ja pierwszy bym zapierdalał do domu wbić na serwer :facepalm:
W sumie to i z pracy można się urwać dla dobra gracza...
Człowieku ty wiesz co napisałeś? Nikt tu nie podpisał umowy !
Tak jak w/w osoby napisały jest wiele innych rzeczy w zyciu ;]

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez PaBLoOoo ^.^ » 11 gru 2011, o 19:07

Jeśli nie ma kogoś na servie ,wbij tutaj na forum. Napisz na SB,jeśli bd admin. Poczekaj chwilkę aż odpisze i pewnie wbije i Ci pomoże. Jeśli tego nie zrobi bez podania powodu, to napisz na niego skargę. Tak jak napisali Ci, admin jest człowiekiem i nie można wprowadzić godzin służby na servie bo to nie praca. Przykro mi, że czity psują gre Tobie i Innym. Ale no zrozum tak nie raz jest....

Co do przekształcenia servera na Steam to nie pisac w tym temacie. Był już taki temat i nie prowokować kolejnego spamu. Razem doszliśmy do wniosku,że wprowadzenie only steam bd śmiercią dla servera. Więc cisza na ten temat....

Obrazek

W razie pytań pisz na " Pw ".

Bycie złym człowiekiem to pójście na łatwiznę, sztuką jest być dobrym :)
Rząd
O użytkowniku
Status: Online
SteamID: 0:1:42834003

Postprzez crisdbz » 11 gru 2011, o 19:12

Każdy admin napisał w podaniu ile może czasu poświęcić i chyba z tego co pamiętam nikt nie ustalał grafiku. Pamiętaj, ze policja też nie łapie wsyzstkich przestępców, bo nie jest w stanie.

crisdbz
O użytkowniku

Postprzez Haribo » 12 gru 2011, o 20:40

'Co ja pacze?'
Nie będę powtarzał wypowiedzi, moje zdanie jest wśród tych postów wyżej.
Mam nadzieję, że wypowiedź WIELKIEGO H@ jest satysfakcjonująca.
Close.

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:26935950

Strona główna forumSkargi na Administratorów