Zobacz temat - green john by arcy

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 09:43

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Forum przeznaczone do składania odwołań od niesłusznych (Waszym zdaniem) banów na serwerze [FFA][Only Dust2].
Strona główna forumSerwery sieci ProCeeS.plProCeeS #1 [FFA][DUST2 ONLY] - 193.218.155.193:27606Odwołania od banówgreen john by arcy

Forum przeznaczone do składania odwołań od niesłusznych (Waszym zdaniem) banów na serwerze [FFA][Only Dust2].

Re: green john by arcy

Postprzez Khan » 21 lut 2012, o 18:36

Rozpiska jest wystarczająca. Widać że sie postarali tam. Też za Banem jestem

Khan
O użytkowniku
Status: Offline

Postprzez Koki1oki » 24 lut 2012, o 19:45

Widzę, że tutaj do dyskusji włączają się nastolatki. Jaki macie staż drodzy bracia na polskiej scenie CS-a? Wy nastki myślicie, że pozjadaliście wszystkie rozumy. Tylko długi staż w CS-a i znajomość działania haxów sprawia, że jesteśmy dostrzec niektóre rzeczy w demkach. Podtrzymuję i zapraszam na PW - posiadam haki działające tak samo jak zbanowanego w tym tego pięknego AimBota.

BTW: Co do BL i AC wystarczy spojżeć jaki staż mają judge i już wszystko jasne. Dlatego nie dają admina dzieciom. Oczywiście bez urazy. Ale i tak zaraz się zacznie dyskusja, że to ja nie mam racji. EOT. Słownie End of Topic!

[edit]Prauzik
No ja się włączam bo to ja robiłem demko i ja go zbanowałem :) Chyba, że nie miałaś/eś na myśli mnie:).[/edit]

O użytkowniku
Platforma CS: Steam
SteamID: 0:1:24287237

Postprzez skanuje » 24 lut 2012, o 20:08

Niestety Koki ale Ja np. gram 5 lat^^ Nic nie włącza do tematu, może być warn chciałem tylko powiedzieć że tacy młodzi jak Ja mogą mieć duży staż.

Pewien gracz FFA #2
*DEAD* DoBo : jak sie majka kupuje ?
O użytkowniku
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:20472535

Poprzednia strona

Strona główna forumOdwołania od banów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka