pierdole takiego admina mogę się wyjszczać na niego innych traktowałem z szacunkiem i żaden szczeniak nie będzie mi ubliżał demo czyste a ja wam obiecuje że utrudnię wam życie tak dla zabawy możecie wierzyć lub nie znam się na tym właśnie jestem na ostatnim roku informatyki i moi znajomi też w wolnym czasie pobawią się waszą ,,siecią''.Pozdrawiam championa i strikusia przynajmniej z nimi wam się udało i tak sieć idzie do odstrzału.
PS: zgłoszenie nie zostało odrzucone tylko demko nie spełniało kryteriów co nie znaczy że na nim nic nie widać śmieciu nieletni nauczył bym cię szacunku do starszych administracja nie widziała jak się spięłaś dziewczynko a ja takiemu gówniarzowi nie pozwolę i chuj mnie obchodzi że masz admina czy jesteś woźną czy księdzem biskupem. Haribo skoro rzucasz mi regulaminem to powiedz czemu 15 latek ma adma w ogóle znasz ten swój regulaminek ? Nigdy nie powiedziałem złego słowa na jakiegokolwiek admina tu ale sorry dziecko nie będzie mi ubliżało i chuj mnie to obchodzi co wy na ten temat myślicie to odnosi się do mnie i moich reguł.
kogo wy w ogóle przyjmujecie do tej sieci ludzie ogarnijcie się który to admnin z kolei szukajcie takich ludzi jak martin striker chamion lukas a kogo wy bierzecie jakieś gluty które są kopane w szkole na przerwie i tu uwalniają swoją frustracje i nadużywają władzy która jest im dana bez przemyślenia. Jakość się liczy i tylko jakość