Zobacz temat - green john by arcy

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 09:44

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Forum przeznaczone do składania odwołań od niesłusznych (Waszym zdaniem) banów na serwerze [FFA][Only Dust2].
Strona główna forumSerwery sieci ProCeeS.plProCeeS #1 [FFA][DUST2 ONLY] - 193.218.155.193:27606Odwołania od banówgreen john by arcy

Forum przeznaczone do składania odwołań od niesłusznych (Waszym zdaniem) banów na serwerze [FFA][Only Dust2].

green john by arcy

Postprzez arcy » 17 lut 2012, o 13:01

jak wy mozecie tak pochopne decyzje podejmowac przy takim demku? z tego naprawde ciezko cokolwiek wywnioskowac. zobacze jeszcze raz na kompie, bo teraz smigalem z lapka i co prawda troche mi lagowalo, ale tam za bardzo nic nie widzialem. wg mnie za malo na bana, ale z caloscia i dokladna rozpiska jeszcze sie wstrzymam.
prauzik -> ledwo dwoch - trzech adminow zaglosowalo na +b, a ty juz temat zamykasz? jakim prawem?

more guns than roses.
Autor tematu
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 2
Status: Offline
Platforma CS: Steam

Re: green john by arcy

Postprzez Green J » 17 lut 2012, o 13:02

Jako że usuwacie tematy który psiałem odnośnie waszego admina zbanowanego na bl i napisałem o adminie który mnie zbanował ale ten 15 latek usunął temat teraz już mam wyjebane na to ub bo nie chce tu nawet grać ale żadne dziecko nie będzie usuwać postów z prawdą dlatego proszę

LINK http://forum.blacklisted.pl/user/14414- ... tab__posts

to raz a dwa moja wypowiedz odnośnie waszego admina który również wypowiadał się w moim temacie już jest tutaj nagl3bie-t22529.html#p173836

tak naprawdę to więcej jest na -b bo chyba zdanie tego admina który właśnie stracił admina za bl się nie liczy

A spróbuj to usunąć szczeniaku jeden tak jak tamten post.Nic Ci to nie da skopiowałem całą zawartość i tak to ludzie zobaczą jak może admin usunąć nie wygodny temat i go zamknąć za coś takiego powinieneś stracić adma w porządnej sieci ba nawet nie powinieneś dostać gówniarzu bo pokazałeś że nadajesz się najwyżej na uchwyt do walizki dorośnij!!!
Ostatnio edytowano 17 lut 2012, o 13:26 przez Green J, łącznie edytowano 3 razy

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:197625

Postprzez skanuje » 17 lut 2012, o 13:29

Moim zdaniem Prauzik boi się tzn. używa. Wczoraj gralem z nim mixa 3 akcje podejrzane. BARDZO ;) Ale niestety nie mam na demku ;/

Pewien gracz FFA #2
*DEAD* DoBo : jak sie majka kupuje ?
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:20472535

Postprzez prauzik » 17 lut 2012, o 18:17

HAHAHHA. Dajesz mi jakies zgloszenie z BLa, które zostało odrzucone i gosciu nie dał nawet ss do sida? no weź cie błągam. Po prostu odpaliłęs i chcesz udpić polowe ludzi. nagl3bie ma bana na BL i co tobie do tego? Odpalasz i teraz szukasz glupich tlumaczen. PS.: Napinka w strone administratora skutukuje brakiem UB, wiec tak czy siak nie dostaniesz UB :)

i go zamknąć za coś takiego powinieneś stracić adma w porządnej sieci ba nawet nie powinieneś dostać gówniarzu bo pokazałeś że nadajesz się najwyżej na uchwyt do walizki dorośnij!!!

sory, ale ja ci tematu nie zamykałem :)

Nie usłyszysz nigdy tego co ja słyszę musiał byś mieć taką kartę muzyczną jak ja i takie słuchawki jak ja żeby móc coś powiedzieć w temacie zajmowałem się obróbką dźwięku kiedyś zawodowo do tego trzeba mieć słuch absolutny
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 1
SteamID: STEAM_0:0:29029475

Postprzez Haribo » 17 lut 2012, o 18:20

prauzik napisał(a):PS.: Napinka w strone administratora skutukuje brakiem UB, wiec tak czy siak nie dostaniesz UB :)

Ustosunkuj się wcześniej do tego co jest skierowane w Twoją stronę ;]

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:26935950

Postprzez arcy » 17 lut 2012, o 18:28

prauzik napisał(a):Napinka w strone administratora skutukuje brakiem UB, wiec tak czy siak nie dostaniesz UB

Obrazek

more guns than roses.
Autor tematu
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 2

Postprzez Vad3R » 17 lut 2012, o 18:35

prauzik napisał(a):PS.: Napinka w strone administratora skutukuje brakiem UB, wiec tak czy siak nie dostaniesz UB :)

No zaraz, ale jeśli Ty usuwasz jego posty/tematy, to nie spodziewaj się że autor będzie spokojny. Każdy na jego miejscu by miał wyrzuty - a pragnę Ci przypomnieć, że forum jest właśnie do wyjaśniania zaistniałych sytuacji i nie rozumiem Twojego postępowania. Każdy ma prawo pisać to co chce, pod warunkiem że nie naruszył regulaminu. Nie wiem kto zamknął ten temat z odwołaniem, ale czy nie trochę za wcześnie? W tym przypadku co do UB są wątpliwości, więc chyba powinno je więcej osób obejrzeć i osądzić grę autora.. Tego typu postępowanie może w przyszłości być skutkiem zmniejszonej ilości graczy - bo niestety, serwerów i innych sieci jest sporo a graczy coraz mniej...

Copyright © 2010-2012 by Vad3R™ | All rights reserved, Inc.

Obrazek PiszÄ™ poprawnie po polsku.

Znany pod nickami:
- Vad3R
- NeMeZis^
- DarK ShadoV
Modek
O użytkowniku
Status: Online

Postprzez prauzik » 17 lut 2012, o 18:39

No zaraz, ale jeśli Ty usuwasz jego posty/tematy, to nie spodziewaj się że autor będzie spokojny. Każdy na jego miejscu by miał wyrzuty - a pragnę Ci przypomnieć, że forum jest właśnie do wyjaśniania zaistniałych sytuacji i nie rozumiem Twojego postępowania. Każdy ma prawo pisać to co chce, pod warunkiem że nie naruszył regulaminu. Nie wiem kto zamknął ten temat z odwołaniem, ale czy nie trochę za wcześnie? W tym przypadku co do UB są wątpliwości, więc chyba powinno je więcej osób obejrzeć i osądzić grę autora.. Tego typu postępowanie może w przyszłości być skutkiem zmniejszonej ilości graczy - bo niestety, serwerów i innych sieci jest sporo a graczy coraz mniej...

Mi nie chodzi o to w tym temacie. On jak dostał bana, to na SB pisał do mnie jaki to nie jestem, dzieciak itp, bo zrobilem mu ss i wypierał sie ze ich nie ma. I ja nie zamknalem jego tematu. Zamknalem najpierw, nastepnie otworzyłem znowu. Pozniej został zamkniety ale nie wiem przez kogo.

Nie usłyszysz nigdy tego co ja słyszę musiał byś mieć taką kartę muzyczną jak ja i takie słuchawki jak ja żeby móc coś powiedzieć w temacie zajmowałem się obróbką dźwięku kiedyś zawodowo do tego trzeba mieć słuch absolutny
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 1
SteamID: STEAM_0:0:29029475

Postprzez martin » 17 lut 2012, o 18:44

Vad3R napisał(a):W tym przypadku co do UB są wątpliwości, więc chyba powinno je więcej osób obejrzeć i osądzić grę autora..

amen.
btw. ja mam niejakie wątpliwości i widzę nie bierzesz tego nawet pod uwagę.. a temu co zamknął, to można jedynie pogratulować.

everybody lies, set. forum marihuana
Stary Wyjadacz
O użytkowniku

Postprzez Green J » 17 lut 2012, o 18:49

pierdole takiego admina mogę się wyjszczać na niego innych traktowałem z szacunkiem i żaden szczeniak nie będzie mi ubliżał demo czyste a ja wam obiecuje że utrudnię wam życie tak dla zabawy możecie wierzyć lub nie znam się na tym właśnie jestem na ostatnim roku informatyki i moi znajomi też w wolnym czasie pobawią się waszą ,,siecią''.Pozdrawiam championa i strikusia przynajmniej z nimi wam się udało i tak sieć idzie do odstrzału.
PS: zgłoszenie nie zostało odrzucone tylko demko nie spełniało kryteriów co nie znaczy że na nim nic nie widać śmieciu nieletni nauczył bym cię szacunku do starszych administracja nie widziała jak się spięłaś dziewczynko a ja takiemu gówniarzowi nie pozwolę i chuj mnie obchodzi że masz admina czy jesteś woźną czy księdzem biskupem. Haribo skoro rzucasz mi regulaminem to powiedz czemu 15 latek ma adma w ogóle znasz ten swój regulaminek ? Nigdy nie powiedziałem złego słowa na jakiegokolwiek admina tu ale sorry dziecko nie będzie mi ubliżało i chuj mnie to obchodzi co wy na ten temat myślicie to odnosi się do mnie i moich reguł.

kogo wy w ogóle przyjmujecie do tej sieci ludzie ogarnijcie się który to admnin z kolei szukajcie takich ludzi jak martin striker chamion lukas a kogo wy bierzecie jakieś gluty które są kopane w szkole na przerwie i tu uwalniają swoją frustracje i nadużywają władzy która jest im dana bez przemyślenia. Jakość się liczy i tylko jakość
Ostatnio edytowano 17 lut 2012, o 18:54 przez Green J, łącznie edytowano 2 razy

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:197625

Następna strona

Strona główna forumOdwołania od banów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka