Zobacz temat - inperp rate

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 10:00

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Strona główna forumSerwery sieci ProCeeS.plProCeeS #1 [FFA][DUST2 ONLY] - 193.218.155.193:27606Propozycje pluginówinperp rate

inperp rate

Postprzez aNo » 13 cze 2011, o 13:06

mniejsza o wiekszosc, zauwazcie ze 3/4 serwera to ns i podejrzewam ze sami nie potrafia zmienic interpu, plugin ktory przedstawilem daje graczom do wybory interp z zakresu od 0.01 do 0.03 czyli optymalny interp na jakim powinno sie grac dla komfortu wszystkich graczy.. dzis wbilo po mnie na wasz serw paru znajomych po kilku rundach wyszli i ztwierdzili ze syf na jakim nie da sie grac... dlaczego? ze wzgledu na brak wymuszanego interpu.... podejrzewam ze nie oni jedyni tak pomysleli i wyszli, przez to tracicie graczy steam a jak wiadomo wiecej graczy steam, wiekszy poziom, co za tym idzie serwerownia staje sie popularniejsza
Ostatnio edytowano 13 cze 2011, o 13:07 przez aNo, łącznie edytowano 1 raz

Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam

inperp rate

Postprzez Fangeon » 13 cze 2011, o 13:14

Ja jakoÅ› gram na inferno jakis czas i nie placze, ze ktos ma zly interp. To nie jest serwer TP, zeby wszyscy mieli ustawione cfg jak w ligach, to jest FFA gdzie gra sie dla zabicia czasu i bardziej dla zabawy, a nie zeby miec jak najlepsze staty. Jak Twoi koledzy chca taki super serwer gdzie wszystko jest wymuszane/ustawione jak na jakis WCG to niech sobie kupia serwer z pukawki albo 1s1k za 200zl i niech zrobia wlasny serwer, a nie placza, ze syf jest bo nie potrafia trafic w kogos. Pewnie sami maja zle interpy i rate, a gadaja na innych.

Obrazek
Obrazek
Admin AWP
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3
SteamID: 0:0:27712602

inperp rate

Postprzez buszek. » 13 cze 2011, o 13:32

aNo napisał(a):.. dzis wbilo po mnie na wasz serw paru znajomych po kilku rundach wyszli i ztwierdzili ze syf na jakim nie da sie grac...

właśnie takich ludzi miałem na mysli, syf bo nie ma interpu, nie potrafią w nikogo trafić.. bla bla.. sranie w banie..

aNo napisał(a):zauwazcie ze 3/4 serwera to ns i podejrzewam ze sami nie potrafia zmienic interpu

wybacz, ale ns czasami są bardziej ogarnięci niż Ci z steamem..

aNo napisał(a): podejrzewam ze nie oni jedyni tak pomysleli i wyszli, przez to tracicie graczy steam a jak wiadomo wiecej graczy steam, wiekszy poziom, co za tym idzie serwerownia staje sie popularniejsza

Ostatnio zauważyłem na serwerach, że stimowcy to banda cwaniaków,hajtów, pro elo koksów i inne chuje muje dzikie węże.. na naszych serwerach gra sporo ns, których szanuje i naprawdę przyjemnie się z nimi gra.

taki mały offtop.
skończyłem ;>

Raptus - 28 lipca 2011
Graam na lajcie, na ns graleś to tak nie podskakiwałeś, teraz na steama wszedłes i wielki player bo na steamie
O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

inperp rate

Postprzez Zeu$ » 13 cze 2011, o 15:32

zawsze będzie coś nawet jak będzie plugin na inter to będzie puacz ze i tak głów nie maja.
Po prostu naucz się strzelać dobrze w głowy to wszystko będzie ok i nie będzie zwalania winy na to ze nie ma pluginu na interp

BTW
tak jeszcze co mi przychodzi do głowy to to ze, przyjdzie paru typa co im pingi skaczą i już wtedy będzie problem z płynnością i trafianiem w głowy.,.. po prostu nie admini banują za pingi wtedy będzie lepiej a nie grasz z typem co ma teleporty z dupy i u niego głowy na bank nie znajdziesz. jeszcze jedno to to ze nawet nie potrafią dobrze ratow ustawić a to ma duże znaczenie .
zamknac to i nie kombinować

Obrazek

PIq5 - 11 grudnia 2011, o 21:43
HiTson, ty uzyj tego czegoś co masz w tym otłuszczonym ryju i zauważ że nie do ciebie te słowa skierowane były, a z tego co widziałem jakoś Harar nie czuł się oburzony i potraktował to jako żart
O użytkowniku

inperp rate

Postprzez aNo » 13 cze 2011, o 16:38

pokazcie mi choc jedna szanujaca sie serwerownie na ktorej nie ma wymuszanych ratow, itp... no prosze was... gracie na 0.1 ktory nie jednokrotnie byl traktowany jako bug gry ulatwiajacy zabicie przeciwnika gdyz nie trzeba za mocno w niego celowac... 0.1 power haha powodzenia...

@Zeu$ gdybys gral ze mna na serwerze to widzialbys ze nie mam problemu z trafieniem glowe o ile ten ktos ta glowe posiada... nie jednokrotnie na waszym serwerze bylo tak ze strzelalem do afka z metra prosto w jape i nic, odsunalem celownik od jego tak na mniejwiecej cal patrzac na szerokosc monitora strzal i pada glowa.. wiec cos jest chyba nie tak...

Kazdy kto gra w cs'a minium 4 lata powie wam ze serwer na ktorym kazdy biega na 0.1 to SYF, a pozniej idziecie na serwer na ktorym wymagany jest minium 0.03 i taki pro jeden z drugim na waszym serwie staje sie zwykla lama bo nie umie nic trafic bo juz nie wchodza banie gdy nie celuje w przeciwnika... elo hayty.. hah..

@edit
a co do skaczacych pingow jest taki plugin [HPK] w roli objasnienia - high ping kicker
Ostatnio edytowano 13 cze 2011, o 16:47 przez aNo, łącznie edytowano 2 razy

Autor tematu
O użytkowniku

inperp rate

Postprzez Finish » 13 cze 2011, o 16:46

Na awp bywa ,ze nie trrafisz w kolesia ,a on wyrwie banie ,innym razem, trafiasz prosto w niego, a nawet 1 hp mu nie zabierze,
trzeba się nauczyć z tym żyć. dziwie ci się ,że wychody prowadzisz tylko o interpie- jest wiele innych czynników bardziej wpływajacych na "ciało".A wyobrażenie o NS masz conajmniej śmieszne.

O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

inperp rate

Postprzez Zeu$ » 13 cze 2011, o 18:57

ano myślisz ze ja gram na dd2> ja tam grałem przez ostatnim miesiąc może ze 2 h bo tam jest bociarni lagernia i kamperstwo....

Obrazek

PIq5 - 11 grudnia 2011, o 21:43
HiTson, ty uzyj tego czegoś co masz w tym otłuszczonym ryju i zauważ że nie do ciebie te słowa skierowane były, a z tego co widziałem jakoś Harar nie czuł się oburzony i potraktował to jako żart
O użytkowniku

Re: inperp rate

Postprzez aNo » 13 cze 2011, o 19:01

Zeu$ napisał(a):bo tam jest bociarni lagernia i kamperstwo....

a dlaczego? bo na serwer nie sa wgrane odpowiednie pluginy, ale mniejsza z tym chcialem pomoc ale macie to w dupie wiec

TEMAT DO ZAMKNIECIA

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez strajkus » 6 sie 2011, o 11:35

Nawet jesli potrafisz strzelac to odczujesz czy ktos ma zly interp lub rate gra w ligach by cie tego nauczyla :)

Modek
O użytkowniku
SteamID: 0:1:19309770

Postprzez SeeK » 7 sie 2011, o 10:24

StrajkuÅ› praca archeologa na tym forum nie jest wysoko ceniona :)

Temat Zamknięty

Zajmuje się tworzeniem pluginów. GG:8930366

Lista moich "konkretniejszych" plugnów
Drobny filmik mojego autorstwa: http://www.youtube.com/watch?v=Jwv8LAmZxJ4
Techniczna Niania
O użytkowniku
SteamID: 0:1:21984552

Poprzednia strona

Strona główna forumPropozycje pluginów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka