Napiszcie proszÄ™ co Wam siÄ™ podoba, co Wam siÄ™ nie podoba, czego Waszym zdaniem brakuje.
Proszę również o opinie na temat logo, gdyż mam co do niego mieszane odczucia i nie wiem, czy rozpoczynać pracę nad nowym czy nie.

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy
|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|
mickalrox napisał(a):Okres banicji: PERM
Powód banicji: "Nadużywanie mikrofonu"
Opis sytuacji: Śpiewałem przez mikro i bez żadnego ostrzeżenia dostałem perma.
buszek napisał(a):Styl w porządku, już nie jest tak szaro i ponuro, szybciej się wszystko ładuje, przynajmniej u mnie. Co do logo to nigdy nie przywiązywałem większej uwagi.
buszek napisał(a):Do czego mam zastrzeżenia, to kiedy robię "cytuj" wyrzuca mnie do głównej strony.
blablabla napisał(a):brakuje mi tylko opcji szybkiego wyszukiwania
Haribo napisał(a):Z tego ja zauważyłem i czego mi brakuje to odnośnika, że po kliknięciu w logo jestem przenoszony na strone główną.

oral-b napisał(a):dla mnie mało czytelne jest

Strona główna forumSprawy dotyczące forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości