Zobacz temat - Kolejna skarga na admina since 1910!

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 10:20

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSkargi na AdministratorówKolejna skarga na admina since 1910!

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!

Re: Kolejna skarga na admina since 1910!

Postprzez PIq5 » 10 sty 2012, o 20:52

mistyczny powinien pożegnać już się z grą u nas, wjazd na matkę gracza jest. Hipokryzja na całego, osoba wyzywająca sama pisze skargi, że admin obraża.

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Poprzednia strona

Strona główna forumSkargi na Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka