Twój nick podczas gry: mistyczny janusz [4s]
Nick admina: since 1910
Data zdarzenia: 07-09.01.2012
Server: FFA DUST2 ONLY
Nazwa mapy: de_dust2
Opis zajścia: Zaczęło się od tego, że podczas gry na serwerze zauważyłem, że admin o nicku "since 1910" wyzywał dwóch graczy od palantów i idiotów. Początkowo nie komentowałem tego, jednak po kilku minutach ten sam admin wyrzucił jednego z graczy za słowa "kampie jebany" pod pretekstem obrazy. Wtedy grzecznie zwróciłem mu uwagę, że skoro sam wyzywa graczy i ich nie szanuje, to nie powinien banować jednego z nich za taką błachostkę. Odpowiedział słowami "lepiej się zamknij, bo zaraz wylecisz". Kiedy napisałem, że mam prawo do kulturalnej dyskusji, od razu dostałem bana na trzy godziny, w zasadzie za nic.
Po tym wydarzeniu wszedłem na forum i napisałem do owego admina prywatną wiadomość, w której napisałem co tak na prawdę o nim myślę. Szczerze powiedziawszy nawyzywałem go, ale nie ma co się dziwić. Chciałem jednak zaznaczyć, że nie stało to się ani na serwerze, ani na publicznym forum, tylko w prywatnej wiadomości - każdy człowiek ma prawo do wyrażenia własnej opinii, tym bardziej po otrzymaniu bana za nic. Przecież chciałem tylko mu grzecznie wyjaśnić, że nie powinien się zachowywać w ten sposób, skoro jest adminem...
Następnego dnia dostałem wiadomość, "że już sobie nie pogram". Odpisałem, że mam prawo wyrazić swoją opinię na jego temat jeśli nie widzą tego inne osoby, a on nie mając już argumentów odpisał tylko "no to zobaczysz". Kiedy dziś wszedłem na serwer, po dziesięciu sekundach otrzymałem bana, a jego powód to według since 1910 "głupota". Żałosne, nieprawdaż?
Inny i równie ciekawy incydent, miał miejsce wczorajszego dnia. Na serwerze pojawił się cziter i duża ilośćosób zaczęła pisać do since'a u@ z informacją o nicku podejrzanego gracza. Po chwili since napisał: "zamknąć pizdy, bo Was uspokoję". Wydaje mi się, że u@ jest od tego, aby informować o wszelkich podejrzeniach, nawet jeśli nie są one prawdziwe.
Chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że since 1910 uważa się za Pana tego serwera i wydaje mu się, że może robić co tylko mu się podoba. Od kiedy gram na tym serwerze, cały czas spotykam się z jego wyzwiskami w stosunku do innych graczy i bezpodstawnymi banami. Moja skarga nie jest pierwszą i pora skończyć z jego samowolką, tym bardziej, że ten admin nie ma zielonego pojęcia o tej grze. Gram w CS'a od 8 lat i pierwszy raz spotykam się z takim debilizmem ze strony admina.
Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę o odbanowanie.
Pozdrawiam,
Bartek

![krzywy ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mogliście chociaż z konsoli ss zrobić