Twój nick w grze:`Kozak.
Data urodzenia: 07.08 1992
Staż gry w Counter Strike'a: 7 lat
Posiadasz STEAM? Tak
Twój nick na STEAM: `Kozak.
W jakich godzinach najczęściej bywasz na serwerze? 14-22
Ile czasu zamierzasz poświęcać na administrację serwera? Gram Codziennie i żeby czitów niebyło
Od jak dawna grasz na naszym serwerze? Ponad 4 miesiące tylko grałem na 4 nickach
Informacje na temat Twojego doświadczenia w administracji: http://www.cs-j***k.pl , S**k-**ill*
Jak oceniasz swoją znajomość AMXX: B.dobra
Dlaczego chcesz zostać Adminem na serwerze ProCeeS[FFA][Only Dust2]:Zamierzam wypedzać czitów, z naszego servera
Numer Gadu-Gadu: 26633931
Linki do reklam: - Moge dodać coś od siebie ? Nie reklamowałem waszego servera, bo uważam że wasz server posiada wystarczającą popularność ,a nawet doszły mnie słuchy że jest to pierwsze najpopularniejsze DD2 w Polsce. Może tak jest może nie jest - niewiem Ale jeżeli to ma być przeszkodą żebym został adminem no to troche to nie poważne, nie sądzicie. Jak będzie taka potrzeba - zareklamuje.
Jak oceniasz swoją znajomość AMXX: B.dobra
Dlaczego chcesz zostać Adminem na serwerze ProCeeS[FFA][Only Dust2]: Zamierzam skrupulatnie wyplenić oszustów.
Numer Gadu-Gadu: 7824670
Linki do reklam: - Moge dodać coś od siebie ? Nie reklamowałem waszego servera, bo uważam że wasz server posiada wystarczającą popularność ,a nawet doszły mnei słuchy że jest to drugie najpopularniejsze DD2 w Polsce. Może tak jest może nie jest - niewiem Ale jeżeli to ma być przeszkodą żebym został adminem no to troche to nie poważne, nie sądzicie. Jak będzie taka potrzeba - zareklamuje.