Zobacz temat - L!ke

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 10:35

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSkargi na AdministratorówL!ke

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!

L!ke

Postprzez ProKurator » 9 lut 2012, o 22:05

Twój nick podczas gry: ProKurator

Nick admina:
L!ke
Data zdarzenia:
9.02.12
Server:
---
Nazwa mapy:
---
Opis zajścia:
No nie wytrzymie. Założyłem temat z prośbą o UB. Wałkuje że nie mam nigdzie ss. Fatyguje się ściągam dema z HLTV (ktore IMO są właśnie by wyjasniac takie sytuacje) angażuje innych adminów do oglądania 20 minutowego dema by dostać unbana na ktorym mi zależy. A gostek wchodzi rzuca tekst że każdy z kolorkiem ma dostawac UB bez ss i zamyka temat mowiac ze mam zalozyc jak będą. Mam je narysować ? Bądźmy poważni. Bezpośrednio do L!ke- dostałeś admina. Dałeś mi bana. Zrobiles ss. Ja wiem ze byly zrobione. Tylko ze ich nie bylo w /cstrike. To chociaz moglbys obejrzec to demo i ocenic czy jestem czysty czy nie. Może ta skarga jest troche nad wyraz tylko czuje pierdolony żal do was że dostaje bana na jedynym serwerze z ktorym czuje sie jakos zżyty, gram bez czitów, nie mam ss a wy jeszcze traktujecie mnie jak bym chcial was wyjebac :)

Autor tematu
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 1
Status: Offline

Re: L!ke

Postprzez LIKe » 9 lut 2012, o 22:26

Pierwsze primo naucz sie poprawnej polszczyzny
Drugie primo. co mnie to do kurwy nedzy obchodzi, ze ich nie masz?! Proste i retoryczne pytanie: SSY BYLY ROBIONE? - Byly. Nawet Ci logi zelka wyciagnal.
Powiem krotko - bysmy musieli dac UB polowie graczy bo w odwolaniach pisza, ze nie maja ich.
Logi wyciagamy i ban zostaje. (nawet HLTV nie ogladamy) to dlaczego mamy ogladac HLTV, ktorzy maja kolorek na forum...
Sprawiedliwosc to sprawiedliwosc.
Powtorze sie jeszcze raz: SSY BYLY ROBIONE

[edit]PIq5. a ja dodam tylko od siebie, że jak masz zamiar zarzucać komuś braki w jego polszczyźnie, to najpierw sam ją ogarnij. Rozumiem, że pisanie bez polskich znaków to przejaw poprawności w twoim wykonaniu.

Od razu uprzedzam, że jeśli chcesz spiny to pisz na PW.[/edit]

[X] Haribo - 7 lutego 2012, o 00:23
Ja równo za tydzień, za Wasze składki idę na prawko się zapisać :D

Champion na steamie: nie bede robil za mieso armatnie pierdole

Admin DD2
O użytkowniku
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:28931846

Postprzez ProKurator » 9 lut 2012, o 22:43

Dobra. Nie bede ani dywagować na temat mojej polszczyzny ani na temat ssow ktorych nie mam. Juz wyjebane mam na tego bana. Zycie mi sie sypie, a mam sie wkurwiać czyms tak płytkim jak ban w grze komputerowej :) Powodzenia. Jesteś dobrym adminem masz ambicje. PCS powinno mieć wiecej takich ludzi jak ty. 3maj się. Przepraszam że mące. poprostu lubilem grac na tym serwerze.

Autor tematu
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 1

Postprzez LIKe » 9 lut 2012, o 22:46

Takze do zamkniecia :)

[X] Haribo - 7 lutego 2012, o 00:23
Ja równo za tydzień, za Wasze składki idę na prawko się zapisać :D

Champion na steamie: nie bede robil za mieso armatnie pierdole

Admin DD2
O użytkowniku
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:28931846

Strona główna forumSkargi na Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka