Zobacz temat - Lista zmian - 21.03.2011r

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 10:41

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Wszystkie ważne informacje oraz zmiany dotyczące sieci ProCeeS
• Zareklamuj nas
Strona główna forumInformacje ogólneInformacje z życia ProCeeS'aLista zmian - 21.03.2011r

Wszystkie ważne informacje oraz zmiany dotyczące sieci ProCeeS
• Zareklamuj nas

Lista zmian - 21.03.2011r

Postprzez sz3kla » 22 mar 2011, o 01:01

Do grupy Zarządu awansowani zostają dwaj użytkownicy: wasil oraz SilveR. Każdy z nich prywatnie otrzymał niezbędne instrukcje oraz zadania. W przypadku awarii serwerów kiedy ja jestem niedostępny, proszę się kierować do nich.
    Na serwerach FFA Dust2 Only oraz FFA Inferno Only udostępnione zostały Recordery HLTV. Dema udostępniane codziennie o godzinie 4 rano. Linki do archiwów z demami znajdziecie w działach owych serwerów, wśród kategorii.

Poniższe zmiany w prawdzie nie zostały wdrożone dziś, ale nie wspominałem o nich wcześniej.
    Dodane zostało cytowanie selektywne, czyli funkcja dobrze znana z forum opartych o przema, a której w bb3 domyślnie brak. Teraz wystarczy zaznaczyć wybrany fragment wypowiedzi użytkownika, po czym kliknąć ostatnią w rzędzie ikonę Obrazek a w szybkiej odpowiedzi pojawi Wam się już odpowiednio spreparowany w bbcode fragment wiadomości, ktrórą zacytowaliście.
    Zmieniona została modyfikacja odpowiedzialna za szybką odpowiedź, gdyż poprzednia nienależała do dopracowanych.

A teraz ciekawostki.
1. Nasz serwer ProCeeS.pl #1 [FFA][DUST2 ONLY] jest na 397 miejscu na świecie, według GameTrackera i stale pnie się w górę. :) Link: http://www.gametracker.com/server_info/ ... 193:27606/

2. Aby udowodnić Wam, że warto było tyle czasu czekać na otwarcie forum po jego długotrwałym remoncie, pokażę Wam pewnego screena:
Obrazek
Czerwoną kreską oddzieliłem czas ładowania się forum przed remontem i po remoncie. Po lewej stronie kreski jest pokazany czas ładowania się forum przed remontem. Po prawej stronie kreski czas ładowania się forum po remoncie. :)
Teraz średni czas ładowania się podstron to 1.2s. :)

"Co mamy zrobić? Mamy się stąd wyprowadzić?! Do Czech, do Holandii, czy do Nibylandii?!
Może mamy zapierdalać na zmywaku dziś w Anglii?"
Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam

Strona główna forumInformacje z życia ProCeeS'a

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka