- Do grupy Zarządu awansowani zostają dwaj użytkownicy: wasil oraz SilveR. Każdy z nich prywatnie otrzymał niezbędne instrukcje oraz zadania. W przypadku awarii serwerów kiedy ja jestem niedostępny, proszę się kierować do nich.
- Na serwerach FFA Dust2 Only oraz FFA Inferno Only udostępnione zostały Recordery HLTV. Dema udostępniane codziennie o godzinie 4 rano. Linki do archiwów z demami znajdziecie w działach owych serwerów, wśród kategorii.
Poniższe zmiany w prawdzie nie zostały wdrożone dziś, ale nie wspominałem o nich wcześniej.
- Dodane zostało cytowanie selektywne, czyli funkcja dobrze znana z forum opartych o przema, a której w bb3 domyślnie brak. Teraz wystarczy zaznaczyć wybrany fragment wypowiedzi użytkownika, po czym kliknąć ostatnią w rzędzie ikonę
- Zmieniona została modyfikacja odpowiedzialna za szybką odpowiedź, gdyż poprzednia nienależała do dopracowanych.
A teraz ciekawostki.
1. Nasz serwer ProCeeS.pl #1 [FFA][DUST2 ONLY] jest na 397 miejscu na świecie, według GameTrackera i stale pnie się w górę.
2. Aby udowodnić Wam, że warto było tyle czasu czekać na otwarcie forum po jego długotrwałym remoncie, pokażę Wam pewnego screena:

Czerwoną kreską oddzieliłem czas ładowania się forum przed remontem i po remoncie. Po lewej stronie kreski jest pokazany czas ładowania się forum przed remontem. Po prawej stronie kreski czas ładowania się forum po remoncie.
Teraz średni czas ładowania się podstron to 1.2s.