Zobacz temat - .luc@$!

Zaloguj

• Teraz jest 20 maja 2012, o 10:43

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSkargi na Administratorów.luc@$!

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!

.luc@$!

Postprzez FreaKy » 11 lut 2012, o 19:39

Twój nick podczas gry:asdfghjkl;

Nick admina:.luc@$!

Data zdarzenia:11.02.2012 r

Server:FFA

Nazwa mapy:de_dust2

Opis zajścia: Grałem, a tu nagle wyskakuje mi ban. Bez żadnego upomnienia admin dał mi bana na 30 min za Ping :hahaha:. Pingi miałem maksymalnie po 110.

FreaKy
Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline

Re: .luc@$!

Postprzez Champion » 11 lut 2012, o 19:44

no i wystarczy jak klatkujesz i nie da sie trafic to sie ludzie wkurwiaja, kazdy inny admin zrobil by to samo...
skarga smieszna zamykam

Modek
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:17524875

Strona główna forumSkargi na Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka