Nie nadaje się? Skądże znowu. Parę razy zmieniałem na minimapkę, żeby zobaczyć gdzie są terro i jak nasz kolega się zachowa.
runda1 - początek demka, kolega chowa się przy skrzyni na gali, na minimapce widać terro, który siedzi między bramą a skrzynią - michu rzuca granat idealnie w gościa, którego nie mógł widzieć ani słyszeć - pewnie przypadek
runda2 - tu faktycznie trochę dałem ciała z minimapką, bo zmieniłem w kluczowym momencie - tak czy inaczej raszujący tt w ogóle go nie zaskakuje chociaż musiał mieć niesamowicie dobry respawn - michu daje sobie z nim radę quickzoomem. Drugi terro chowa się za ścianką, niby w tej akcji nic nie ma, ale widać, że michu dalej ma go w zasięgu wzroku - przez ścianę widzi dokładnie co robi, w końcu nie wytrzymuje i wychyla. Następnie kieruje wzrok w anarchię - czekając na terro, którego widzi przez ścianę - i tu ciekawa sytuacja bo spotyka się dwóch gości na wh, jeden nie wytrzymuje i strzela przez ścianę - michu od razu rozpoznaje kolege bez ścian. Potężny dysonans między movementem i ogarnięciem a refleksem i wyczuciem - po prostu WIE kto gdzie jest.
runda3 - pierwszy kill w anarchii powiedzmy normlany, chociaż piękni przeciągnał po modelu. Drugi frag niesamowite wyczucie - terro mógł być na całej długości gali bądź przy ściance - jednak michu wychyla z celownikiem na jego głowie. Na gali również wie co się święci i ustawia się z burstem na 2 metry od przejścia - ciekawe. Potem znowou troche niefortunnie zmieniłem kamerkę, ale widać moment w którym wychodzi idealnie ustawiony na gościa przy zielonych.
runda4 - klasyczny preshot - wychodzi (na strafe) wycelowany na model, ale terro stał z awp i był po prostu szybszy. Niby standardowa pozycja, ale nie zauważyliście do tej pory, że on standardów nie sprawdza?
runda5 - tutaj twardo biegnie sobie przez trupa, NIBY sprawdza rogi, ale tak naprawde wie, że wszędzie jest czysto i kieruje się od razu do respa terro. Będąc na poszę dostrzega na wh terro i .. nagle zwalnia po czym dość pewnie wychodzi i bije go z deagla. Akcja na środku - drugi terro zabity dość dziwnie na flashu - nie oszukujmy się, on po prostu ma fb wyłączone. Akcja na długiej - od razu wie co jest pięć - za ścianą czeka terro, więc niezdarnie próbuje skleić jakąś akcję - ustawia się bokiem żeby mieć terro na długiej na widoku za ścianą i chce coś zdziałać z flashem - nie udaje się.
Podsumowując - movement pralki, ogranie 10 latka, niesamowite wyczucie i intuicja. Klasyczny przypadek dzieciaka z wallhackiem. Demko śmierdzi haxem na kilometr i zmiana kamerki nie czyni go niewiarygodnym.