Chciałbym poinformować, że dziś wyjeżdżam do Holandii do pracy.
Aktualnie mam zagwarantowaną pracę na 2 miesiące. Czy uda mi się zostać tam dłużej, to się okaże, w każdym razie będę do tego dążył.
Wyjeżdżam dziś o 16:30, także gdy spojrzycie na zegarek, to mam nadzieję, że zrozumiecie że już niestety nic dziś nie zdąrze zrobić przy serwerach.
Na czas mojej nieobecności siecią zajmować się będą członkowie zarządu.
Buszek będzie odpowiedzialny za utrzymywanie płynności finansowej sieci, oraz uiszczanie wszelkich opłat.
Haribo i Harnaś odpowiadać będą za aspekty techniczne serwerów. Także w sprawie dodawania admina, map, pluginów itp, zgłaszajcie się do nich.
Pozostali członkowie zarządu natomiast będą dbali o to, by na forum panował porządek i przyjemna atmosfera.
Jeśli o mnie chodzi.. Czy będę miał internet to się okaże jutro, już na miejscu.
Jeżeli będę miał, to wiadomo że będę tu zaglądał i na tyle na ile pozwoli mi wolny czas, ogarniał conieco. Jeżeli jednak intenretu mieć nie będę, to wtedy tak jak wspomniałem wyżej, wszystkim zajmą się członkowie zarządu, którzy dostali już stosowne instrukcje.
W przypadku braku internetu, z Zarządem będę utrzymywał kontakt telefoniczny, aby być na bieżąco ze sprawami sieci, no i aby ewentualnie móc doradzać w takich czy innych sprawach.
To chyba tyle takich najważniejszych informacji.
Ps. Jako ciekawostke powiem, że jade z Kozonem.
Ps2. Jakby Rico to zajrzał, to napiszcie mu, że mam na niego już wyjebane.
Pozdrawiam i do usłyszenia gdzieś tam może na VT w jakiś weekend.. ;> jak będzie dobry internet to może na mixie.. :>
Pozdro!
13!