Nie ładnie tak porównywać , może zostanę zlinczowany ale byłeś zdecydowanie lepszym h@ niż Kozon.
Na PCS-ie był porządek i spokój.
Tych kiepskich adminów trzymałeś za jaja ,albo się prostowali albo wylatywali co ewidentnie wpłynęło na jakość gry na servie.
Kolesiostwo gdzie ręka rękę myje nie występowało , a mogę śmiało powiedzieć że zdarza się w 8/10 serwerowni.
Jest to istna żenująca plaga , tu tego nie było.
!Kryptoreklama !
Jakby nie pasowało niech któryś mod usunie

Na kilkunastu serwerowniach byłem adminem , ale powiedzmy że wymienię tylko 5 , te które były znaczące:
Fragarena , Fantazja , Serwery-CS , CSSerwis(uRedipsa) , PCS - tutaj bardzo przelotnie ale zdarzyło się.
I pod względem zarządzania IMHO PCS i Fantazja to TOP.
Przepychanek na forum , przepychanek wśród admów i h@ itp zabrakło.
Tu było konkretnie i koniec. Servery nastawione po to żeby dawać FUN ,gdzie często u konkurencji w oczkach tylko $$$
Fakt zdarzały się gorszę momenty , gdzie miałem chęć pograć a trafiało się na tragicznie zlagowany server i trzeba było długo czekać żeby ogarnąć problem

Ale w ogólnym rozrachunku to na PCS-ie osiadłem i mi tu dobrze , mam nadzieję że nowy właściciel będzie klonem

W sumie to zastanów się , zostaw "sobie 51% udziałów" i oddaj w ręce kogoś z innowacją i trzymaj nad tym opiekę .
Szkoda żeby miało się zmarnować
.