Nazwa tematu jest na tyle wymowna, że z pewnością domyślacie się, czego możecie się spodziewać po tym wątku.
Chcę zrezygnować z prowadzenia sieci. Od dość dawna o tym myślę. Dziś już nie mam wątpliwości. Z tygodnia na tydzień mam coraz mniej czasu. Wkrótce nie będę go miał wcale, gdyż mam pewne plany. Ponadto, już parę miesięcy temu straciłem zapał pozwalający na rozwijanie tego. Jeżeli sieć ma być zaniedbywana, to wolę ją sprzedać komuś z ambicjami, kto o nią zadba. Nie chcę za nią wygórowanej kwoty a jedynie trzy cyfry, jednak nie chcę też, by przejął ją jakiś 14letni palant (z całym szacunkiem dla 14latków-nie palantów).
Zatem reasumując, z dniem dzisiejszym rozpoczynamy poszukiwania nowego właściciela.
Nie ukrywam, że cieszyłbym się gdyby znalazł się on wśród osób, które znam, z którymi miałem już przyjemność współpracować. Po prostu chcę, by sieć trafiła w dobre ręce. Nie chcę by nowy właściciel rozpieprzył wszystko to, na co my wszyscy tyle czasu pracowaliśmy.
Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany przejęciem sieci to proszę o kontakt (najlepiej na pw), a porozmawiamy o szczegółach.
Jeżeli nowym właścicielem stałby się ktoś, kogo znam a kto może miec problemy z pewnymi zagadnieniami, w granicach rozsądku będe mógł pomóc.
Pozdrawiam serdecznie,
sz3kla.

![krzywy ;]](./images/smilies/krzywy.gif)

;D