Nowości dla Rezygnacje Administratorów

Zaloguj

• Teraz jest 22 maja 2012, o 08:24

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Teraz jest 22 maja 2012, o 08:24

Nowości Nowości dla Rezygnacje Administratorów

Mapa strony Rezygnacje Administratorów » DziaÅ‚ : Rezygnacje Administratorów

Jeżeli z jakiegoś powodu musisz zrezygnować z pełnionej funkcji Administratora, ten dział służy właśnie do złożenia rezygnacji.

Rezygnacja Fangeon

Tak jest dobrze myślicie, przyszła pora i na mnie.
Składam rezygnacje z posadki admina na okres min 6 miesiecy. Chyba, ze sobie ogarne neta tam gdzie bede.
Takze milo bylo, ale trzeba sie troche oderwac od rzeczywistosci.
Czytaj więcej : Rezygnacja Fangeon | Wyświetlone : 50 | Odpowiedzi : 8

Żelki przeterminowane.

Nadszedł czas i na mnie, jak zresztą widzicie po mojej aktywności. Wybaczcie, że nie odpisywałem na wiadomości ze skrzynki, ale od pewnego czasu świat 'online' dla mnie mógł nie istnieć i nie istniał. Tak też pozostało do teraz.
Dzięki serdeczne dla wszystkich za te kilka( ponad 3-4?) współpracy, grania na serwerach, pieprzenia na SB o wszystkim i o niczym.
Puśćmy w niepamięć to jaki byłem i jakie błędy popełniłem, zawsze starałem się podjąć taką decyzję, ...
Czytaj więcej : Żelki przeterminowane. | Wyświetlone : 197 | Odpowiedzi : 22

Rezygnacja osiem

Pora zakończyć granie w cs-a, moja przygoda z ta gra dobiega końca :( . Miło było ale wszystko co dobre tez się kiedyś kończy. Czasem może popykam, (jak zostanie mi slot to wpadnę czasem ) Będę wspominał te akcje, mixy i ubicie 10 w pierwszej rundzie. Niestety ping i brak formy górują, to by było na tyle dziękuweczka za grę i żegnam ...
Czytaj więcej : Rezygnacja osiem | Wyświetlone : 115 | Odpowiedzi : 13

rezygnacja k0ntre

cześć chce powiedzieć że jak na razie rezygnuje z admina (2 miesiące) gdyż muszę się zająć ważniejszymi sprawami . Nie mam czasu na granie matura , rehabilitacja , egzamin zawodowy . Chce powiedzieć że po tym wszystkim wrócę jak wszystko zdam ;) . Dzieki wielkie myślę że nie zapomnicie . Do zobaczenia w czerwcu ;))
Czytaj więcej : rezygnacja k0ntre | Wyświetlone : 146 | Odpowiedzi : 12

Rezygnacja She/ Młody

Witam.
Niestety muszę was opuscic, potrzebuje czegoś nowszego tzn. nie mogę grać tylko na jednym serwie, pcs sie zmienił. Chciałem być adminem OI jednak zrobiliscie mi niespodziankę i BUM FFA :/ Dziękuje Zelek za danie mi szansy, dziękuje również BARDZO buszkowi i Bla. Będę tutaj wpadał kiedy bd miał ochotę was odwiedzić oczywiście dalej bd grał w csa. Bd wpadał jak najczesciej, ale nie jako admin, dodam że granie jako admin jest całkiem inne. Myślę ...
Czytaj więcej : Rezygnacja She/ Młody | Wyświetlone : 96 | Odpowiedzi : 11

Rezygnacja Khan

To tak.
Dziękuje wszystkim za współprace niestety mało owocną.
Zasłużyłem sobie na miano "dzieciaka". Byłem głupi. Dawałem emocją górować nad rozsądkiem.
Prosze tylko na zaprzestanie docinków i zartów pod moim adresem.
Zepsułem swoją renome tak jak i Tinki za co ją przepraszam.
Nie moja wina że nie podoba mi sie jak wiekszość ludzi sie do niej odnosiło i moze to robili zeby ją wkurzać. Nie ważne. Mam to już gdzieś bo wiecej tego nie zobacze. ...
Czytaj więcej : Rezygnacja Khan | Wyświetlone : 343 | Odpowiedzi : 18

Kaniec Kancerta

Z racji że CS dostarcza mi co raz mniej frajdy , a tym bardziej sama działalność idzię nie w tym kierunku w ktrórym ja sam bym sobie życzył. Postawiłem że daję sobie spokój z adminowaniem na serwerach sieci ProCeeS. Na chwilę obecną czuję że chyba za bardzo chciałem by wszytko było OK.
Niestety wygląda to tak jak wygląda, a szczerze mam nadzieję że wróci dawny ład i porządek taki jaki był, gdy zaczynałem zaglądać w ...
Czytaj więcej : Kaniec Kancerta | Wyświetlone : 199 | Odpowiedzi : 19

...

Hej hej hej. Jak widać od wakacji praktycznie nie bywam na forum ani na serwerach. Powodem jest praca za granicą. Nie mam na nic czasu. Powinnam zrobic to juz wczesniej, ale myslałam ze moze wroce do Polski. DZIEKUJE BARDZO za daną mi tu szanse. Ciesze sie ze moglam z wami tu byc.

Kiedys jeszcze wróce. Buziolee, trzymajcie sie cieplutko. :*

Karolka
Czytaj więcej : ... | Wyświetlone : 294 | Odpowiedzi : 26

Pora i na mnie

Siema chciałbym zakomunikować iż rezygnuje z funkcji administratora, bo jak zauważaliście ostatnio nie gram prawie wcale, nudzi się trochę a i zakupiłem battlefield 3 więc w to będę cykał i na admina nie starczy mi czasu. A i trzeba się ogarnąć z uczelnia itp. Szkoda mi odchodzić bo poznałem tu bardzo fajnych ludzi ale wszystko się kiedyś kończy, miło się grało i dzięki za danie mi szansy Admina i Moda. Od czasu do czasu pewnie ...
Czytaj więcej : Pora i na mnie | Wyświetlone : 599 | Odpowiedzi : 35

Rezygnacja

Witam :)
Rezygnuje z funkcji admina na serwerach bo pewnie zauważyliście że wcale nie gram,jestem pochłonięty pracą.Nie żegnam sie na zawsze bo na forum pewnie bede wbjał a jak bede miał wiecej czasu to powróce do adminowania ;) Dzięki wszystkim za współprace a w szczególności tobie Bla Bla Bla :) Powodzania ...
Czytaj więcej : Rezygnacja | Wyświetlone : 226 | Odpowiedzi : 18

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 171716 • Liczba tematów: 20245 • Liczba użytkowników: 12205

Usuń ciasteczka