Nowości dla Sprawy dotyczące serwera

Zaloguj

• Teraz jest 22 maja 2012, o 08:26

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Teraz jest 22 maja 2012, o 08:26

Nowości Nowości dla Sprawy dotyczące serwera

Mapa strony Sprawy dotyczÄ…ce serwera » DziaÅ‚ : Sprawy dotyczÄ…ce serwera

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z serwerem [FFA][Only Dust2].

proszÄ™ o bana

Chyba odpowiedni dział. Jakaś pizda się podszywa i gra na moim nicku. Proszę o bana temu frajerowi.
Dowód:
Obrazek
Czytaj więcej : proszę o bana | Wyświetlone : 47 | Odpowiedzi : 2

Wniesie nowego punktu do Regulaminu.

Jak wyżej napisałem moim skromnym zdaniem powinien widnieć jeszcze jeden podpunkt do regulaminu mianowice juz tłumacze :
Jakikolwiek gracz który napisze na ogólnym Czacie takie coś jak " sNk ma WH" Powinien za 1 razem dostać kicka a gdy bedzie sie to powtarzać bana na 3h - za obraze gracze . Po 2 takie pisanie na czacie bardzo przeszkadza adminom ponieważ wtedy (jak zauważyłem) Czity sie wyłaczają a chyba nie chodzi o to żeby wyłaczył ...
Czytaj więcej : Wniesie nowego punktu do Regulaminu. | Wyświetlone : 104 | Odpowiedzi : 16

SKARGA DUST ONLY FFA

witam, niech zobacza sobie wszyscy jak zalodze sieci czy tam adminom zalezy na graczach..
zostaly mi zrobione SSy wrzucilem wg wzoru wszystko elegancko jak na talerzu to jeszcze problem maja i im nie pasuje, wrzucilem drugi raz innym hostem z szybkim podgladem bo nie laska im rozpakowac oczywiscie tez nie dobrze.. widac ze to jakies schorowane umyslowo dzieci specjalnej troski.. a jacy szczerzy i wgl ogarnieci super poprostu nie ma nikogo leprzego i madrzejszego od ...
Czytaj więcej : SKARGA DUST ONLY FFA | Wyświetlone : 43 | Odpowiedzi : 1

Zero adminów na Only DD2

Witam serdecznie dzisiaj cały dzień na serwerze de_dust2 only nie było ani 1 admina wszyscy gracze na serwerze biegają z wspomagaczami . Niema ani 1 admina aby ogarniał 3/4 serwera biega na wh . Nie może tak być . Zero adminów ludzie biegają i robią co chcą drą się do mikrofonu . Domagam się admina . Tyle ludzi składało podanie o admina i nic . Nie ma adminów co to ma być ? Serwer schodzi ...
Czytaj więcej : Zero adminów na Only DD2 | Wyświetlone : 89 | Odpowiedzi : 5

Problem z banami

Witam,
nie wiem czy był już poruszany ten temat, czy nie, ale widzę, że żadnego tematu nie ma, to napiszę. Dzisiaj sie stała b. dziwna rzecz, mianowicie grając na serwerze w godzinach 11.00-11.30 posypało się dużo banów za reklame(Ja nie dostałem). Ludzie, gdy wchodzili na serwer i dołaczali do gry, po rozpoczęciu nowej rundy dostawali bana. Wiecie może w czym problem? Wina AMX'a, czy czego?:)

Pozdrawiam:)
Czytaj więcej : Problem z banami | Wyświetlone : 42 | Odpowiedzi : 1

Komenda /me na serwerze DD2 only

Witam, czy komenda /me na serwerze DD2 only została wyłączona umyślnie?
Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Komenda /me na serwerze DD2 only | Wyświetlone : 57 | Odpowiedzi : 3

Problem

witam mam mały problem i nie wiem gdzie się udać zapomnialem haslo do rezerwacji a musialem re install csa :) nick : BaniaK
Czytaj więcej : Problem | Wyświetlone : 71 | Odpowiedzi : 6

I Can Kill ?! zbanowany :O

Znowu glupi ban.

Zbanowalem czitera, dostal bana, recconectowalem sie, wbijam, i nagle ja mam bana -.- .

Nie robie wedlug wzoru bo to bezsens. Wycinek z konsoli -

==========================================
Jestes zbanowany na tym serwerze!
Jestes zbanowany Permanentnie.
Zbanowany Nick: JEZUS CHYTRUS
Powod: ' "Wstaw screeny na ProCeeS.pl '
Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ ProCeeS.pl
Twoj SteamID: 'VALVE_ID_LAN'
Twoje IP: '217.68.125.2'
==========================================
Kicked by Console: ...
Czytaj więcej : I Can Kill ?! zbanowany :O | Wyświetlone : 73 | Odpowiedzi : 2

cl_allowdownload 1

Dlaczego na tym serwerze jest wymuszana komenda cl_allowdownload 1?
Czytaj więcej : cl_allowdownload 1 | Wyświetlone : 104 | Odpowiedzi : 4

kto za wyjebanie prauzika?

jak w temacie, kto chce wyjebac tega bachora co wali w nocnik i nie ma wlosow pod pachami?
Czytaj więcej : kto za wyjebanie prauzika? | Wyświetlone : 80 | Odpowiedzi : 2

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 171716 • Liczba tematów: 20245 • Liczba użytkowników: 12205

Usuń ciasteczka