Zobacz temat - Niewykonywanie celów mapy.

Zaloguj

• Teraz jest 22 maja 2012, o 08:32

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSkargi na AdministratorówNiewykonywanie celów mapy.

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!

Niewykonywanie celów mapy.

Postprzez Frelas » 17 lut 2012, o 16:07

1.Twój nick podczas gry: Frelas`
2.Nick admina: nagl3bie
3.Data zdarzenia: 2012-02-17
4.Server: ProCeeS.pl #2 [FFA] @TSerwery.pl
5.Nazwa mapy: de_dust2
6.Opis zajścia: 3TTvs5CT. Byłem w TT, admin w CT. Poszedłem na bs B i nie miałem paki. Przed trupem zabiłem gracza i momentalnie dostałem bana permamentnego za niewykonywanie celów mapy. Jest to dla mnie śmieszne gdyż paka nie byla nawet podlozona i nawet jej nie miałem.

Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:0:29985209

Re: Niewykonywanie celów mapy.

Postprzez Jimmy Hendrix » 17 lut 2012, o 16:10

błąd w amx, zaraz dostaniesz UB. Przepraszamy za utrudnienia

Adhibenda est in iocando moderatio

Obrazek
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:40615720

Strona główna forumSkargi na Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka