|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy
|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|
Taki prauzik np, mówi na czacie głupoty, o połowie nsów mówi, że to czity, bo go ubiją, o steamowcach także, dostał admina, bo pierdoli, już to, że w większości niesłusznie, nikt nie wspomina, już nie wspominając o jego pro elo tekstach "steam 2k11, pograj dalej louie, nsie" "suabo ogarnij, wyjdź na plus 2k12" Parafrazując znane powiedzenie, nie ważne co mówi, ważne, że mówi.
Nie usłyszysz nigdy tego co ja słyszę musiał byś mieć taką kartę muzyczną jak ja i takie słuchawki jak ja żeby móc coś powiedzieć w temacie zajmowałem się obróbką dźwięku kiedyś zawodowo do tego trzeba mieć słuch absolutny

Szczerze to mi to obojętne - ja nie zwracam uwagi na ilość postów
Pisze kiedy mam ochotÄ™ 
Piszę poprawnie po polsku.
Strona główna forumSprawy dotyczące forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości