Zobacz temat - Odnośnie licznika postów...

Zaloguj

• Teraz jest 22 maja 2012, o 08:42

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z forum.
• Regulamin Forum
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące forumOdnośnie licznika postów...

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z forum.
• Regulamin Forum

Wyłączyć naliczanie postów w działach "pogaduchy" i "przywitaj się"?

Nie
13
36%
Tak, wyłączyć w obydwu działach
18
50%
Wyłączyć tylko w dziale "pogaduchy"
4
11%
Wyłączyć tylko w dziale "przywitaj się"
1
3%

Liczba głosów : 36

Re: Odnośnie licznika postów...

Postprzez g0d. » 12 lut 2012, o 17:53

wylaczyc to w pizdu

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=410576
rejestrowac sie ! :) warto.
Obrazek
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:14031264

Postprzez HaraR » 12 lut 2012, o 19:16

Pablo ty chyba czegoś nie rozumiesz. Dla każdego admina czym innym jest "rozpoznawanie gracza". Chodzi o to, że posty są wymiernym i łatwym do zweryfikowania sposobem na aktywność gracza, subiektywne zdanie admina - już nie. Tym bardziej, że zdarzają się gracze, którzy nie wykazują dużej aktywności w pisaniu na czacie, rozmów z innymi graczami, a jedynie siedzą cicho pod miotłą i grają kulturalnie. Co o takim powiesz? Tylko dlatego, że spamuje i jest cicho, a admini go nie rozpoznają przez to, ma nie dostać admina? Taki prauzik np, mówi na czacie głupoty, o połowie nsów mówi, że to czity, bo go ubiją, o steamowcach także, dostał admina, bo pierdoli, już to, że w większości niesłusznie, nikt nie wspomina, już nie wspominając o jego pro elo tekstach "steam 2k11, pograj dalej louie, nsie" "suabo ogarnij, wyjdź na plus 2k12" Parafrazując znane powiedzenie, nie ważne co mówi, ważne, że mówi.

Aha jeszcze jedna uwaga pablo, nie poznasz czyjegoś charakteru przez internet, bo konkretnej osobie może coś odwalić w konkretnej sytuacji. Innymi słowy, nie przyjmiesz, nie jesteś w stanie poznać, bo się nie przekonasz.

Tinka explorer 12.1
Modek
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 1
SteamID: STEAM_0:0:22000661

Postprzez prauzik » 12 lut 2012, o 23:05

Taki prauzik np, mówi na czacie głupoty, o połowie nsów mówi, że to czity, bo go ubiją, o steamowcach także, dostał admina, bo pierdoli, już to, że w większości niesłusznie, nikt nie wspomina, już nie wspominając o jego pro elo tekstach "steam 2k11, pograj dalej louie, nsie" "suabo ogarnij, wyjdź na plus 2k12" Parafrazując znane powiedzenie, nie ważne co mówi, ważne, że mówi.

O co ci chodzi? Nie miałeś do mnie żadnych problemów, do dzisiaj. Zaczął się temat: Real Madrid FC Barcelona. Zacząłeś dokładniej pisać o Pepe. Jaki to on nie jest. Po chwili dołączyłem do dyskusji, wspominając ci zachowanie Messiego. Ciaglę gdybałes: GDY PEPE... ja ci pisałem GDYBY MESSI. Po chwili, nie wiem dlaczego napisałes ze cie ciagle wkurwiam i zebym do ciebie nic nie pisał. Jak mam do ciebie nie pisać, skoro piszesz coś na mój temat? Zaczynasz wypisywać tutaj głupoty, że ja wyzywam typów: wyjdz na plus 2k12 gownie, lou jesteś, cziter bo mnie ubił? No co to za informacje z kosmosu? Jeśli takie miały miejsce, wyślij mi tu linka z DD2. Popatrze sobie, jaki ja to jestem zły w stosunku do nsów i 2k12. Więc chcę od ciebie po prostu dowodów.

Nie usłyszysz nigdy tego co ja słyszę musiał byś mieć taką kartę muzyczną jak ja i takie słuchawki jak ja żeby móc coś powiedzieć w temacie zajmowałem się obróbką dźwięku kiedyś zawodowo do tego trzeba mieć słuch absolutny
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 1
SteamID: STEAM_0:0:29029475

Postprzez Jimmy Hendrix » 13 lut 2012, o 08:36

prauzik, wydaje mi się że twój ostatni post nie wnosi nic do tematu, także warnik by się panu należał. Wyjaśnijcie to sobie na PW.

Do do licznika jestem za tym żeby go wyłączyć w tych 2 działach

Adhibenda est in iocando moderatio

Obrazek
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3
SteamID: STEAM_0:1:40615720

Postprzez Champion » 18 lut 2012, o 11:17

co z tym tematem? widzę że ucichł a chce go doprowadzić do końca...

Modek
Autor tematu
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:17524875

Postprzez Khan » 18 lut 2012, o 20:07

A co wam to przeszkadza. To by trzeba było wyzerowac jeszcze liczniki tych postów u forumowiczów. Dla mnie to bezsensu

Khan
O użytkowniku

Postprzez Vad3R » 18 lut 2012, o 20:23

No fakt faktem że ludzie chcący koniecznie starać się o admina zaraz lecą do działu pogaduchy i tam spamią... No ale można przecież w profilu sprawdzić ile on postów w danym dziale/temacie nabił. Sam nie wiem co sądzić o tym liczniku, może dobrze by było, żeby (w pogaduchach) zrobić tak, by na jeden temat licznik nabijał max 2 posty na dzień - bez wyjątku ile dany użytkownik ich napisał (o ile się da takie coś zrobić). Trochę dziwne, no ale takie coś mi do głowy wpadło :p Szczerze to mi to obojętne - ja nie zwracam uwagi na ilość postów ;) Pisze kiedy mam ochotę :p

Copyright © 2010-2012 by Vad3R™ | All rights reserved, Inc.

Obrazek PiszÄ™ poprawnie po polsku.

Znany pod nickami:
- Vad3R
- NeMeZis^
- DarK ShadoV
Modek
O użytkowniku

Postprzez Tinka » 19 lut 2012, o 16:46

A ja proponuję coś takiego, żeby płaczu nie było: Podawać obie liczby, z postami wszystkimi i z wyłączeniem obu działów. Przykładowo w takiej formie:

O ile się da. wtedy i owca cała, i wilk najedzony. Co wy na to?

"Jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz. A ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć 'no to patrz'."

http://asset.soup.io/asset/1441/4524_991a.jpeg

http://kwejk.pl/obrazek/520710 :D
Multi Admin
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:22965374

Postprzez Khan » 19 lut 2012, o 16:51

Za jestem. Chociaż jak już wcześniej pisałem po grzyba to wgl.. Lepiej sie zajmijmy ważniejszymi sprawami niż spamem na forum.
Btw co do postów potrzebnych na admina to wyjebać to ktos już cos wspominał o tym.
Tak jak pisali wyżej poznaje sie ludzi na serwie i na sb a nie przez 20 głupich postów.

I trzeba wprowadzić ten cholerny okres próbny przez miesiąc. Bo z tego co słyszałem sa problemy co z niektórymi..

Khan
O użytkowniku

Postprzez SeeK » 22 lut 2012, o 07:49

Licznik za niedługo zostanie usunięty. Pierwsze musimy jedną kwestię załatwić ;)

Zajmuje się tworzeniem pluginów. GG:8930366

Lista moich "konkretniejszych" plugnów
Drobny filmik mojego autorstwa: http://www.youtube.com/watch?v=Jwv8LAmZxJ4
Techniczna Niania
O użytkowniku
SteamID: 0:1:21984552

Poprzednia stronaNastępna strona

Strona główna forumSprawy dotyczące forum

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka