Zaloguj

• Teraz jest 22 maja 2012, o 08:49

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegldarka nie obsuguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Dyskutujemy tu o wszystkim, co związane jest z serwerem [FFA][Only Dust2].
Strona główna forumSerwery sieci ProCeeS.plProCeeS #1 [FFA][DUST2 ONLY] - 193.218.155.193:27606Sprawy dotyczące serweraOGÓŁEM - ADMINI

Dyskutujemy tu o wszystkim, co związane jest z serwerem [FFA][Only Dust2].

OGÓŁEM - ADMINI

Postprzez aphroditeN » 18 sty 2012, o 14:02

nie wiem kto sie zajmuje rekrutacją tej bandy hołoty która gra w cs`a od tygodnia a steama ma z allegro ale to co sie dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie.
biega sobie koleś z aimem po serwerze a upośledzony (nie karać za słownictwo bo to moja subiektywna opinia) admin STRIKER (pełen pan prezes ze steamem) kręci demko.. uwaga.. NONSTEAMOWI !!!!!!!!!!! kręci mu demko twierdząc że chłop ma avatar obok nicku..

#16 "Siema" 8187 VALVE_ID_LAN 26 17:07 25 0

Gdzie ty masz do kurwy nędzy steama ?? I jeszcze mi grozi ze mnie zbanuje bo pisze mu na u@ zeby banował to odpalone skurwiałe gówno.

sracie do swojego gniazda poprzez wybór takich zielonych strajkerów na adminów.

bez odbioru !

Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam

Re: OGÓŁEM - ADMINI

Postprzez strajkus » 18 sty 2012, o 14:11

Dla dowodu steam
Ch STEAM_0:1:18196368

Prosze drugie primo to ze nie widzisz steam nie moja wina ogarze za 3 grosze tyle w temacie
Po 2 Steam mam z empiku 2k8 w cs-a gram 5 lat a po twojej grze widac ze za ogarniety nie jestes po tych wypisach widze ze mamy kolejnego pro elo hayta i co to on nie jest :hahaha:\
Po 3 zglaszanym czitem byl Ch wiec nie pierdol mi glupot

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem!Obrazek
Modek
O użytkowniku
SteamID: 0:1:19309770

Postprzez Champion » 18 sty 2012, o 14:19

Apro ogarnij słownictwo i emocje, mamy nowy system ostrzeżeń i zaostrzone warunki co do banowania i ogólnie zachowania na servach. Musimy jebać dema lub ssy każdemu czy to ns czy steam, bo jak się odwoła a my nie mamy dowodu na to że hax, to on gra dalej a my +1 warn.

Modek
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:17524875

Postprzez aphroditeN » 18 sty 2012, o 14:24

konsola nie kłamie chłopaczku. jebie mnie twoje 5 lat grania. ja pamietam czasy gdy platformy steam nie było a cs w wersji 1.1 czy 1.3 to ty mozesz na screenach podziwiać.
ogar za 3 grosze by cie rozpierdolił w mig bo jakbys przejrzał moje posty to z tych 15 chyba 7 dotyczy niefortunnych banów od twoich kolegów po fachu którzy tak jak ty chuja sie znają na csie i banuja bez podstaw tych co nie powinni.

Dobrze że zbanowałeś chłopaczka o nicku Ch jak "siema'' biegał z odpalonym aimem na nonsteamie a ty nawet nie zauwazyłeś. Puenta jest taka ze nawet nie wiesz kto z czym biega zerowcu

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez aphroditeN » 18 sty 2012, o 14:25

do championa: to kiepski macie system, że wchodzi sobie multihack na nonsteamie ze speedhackiem i zanim wy mu zrobicie demko to on 4 rundy wszystkich wybija..

warn za post pod postem !

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez strajkus » 18 sty 2012, o 14:43

Gosc o ktorym ty mowisz dostal zaraz bana jak wyszedles a ja myslalem ze tobie chodzi o tego Ch ktory mial steam a ja na niego duzo zgloszen dostalem wiec powiedzialem ze jemu demko krecilem wiec nie spinaj jezeli to dla ciebie nie jest jasne to ja juz nie wiem czy wam kabla nie ucica od internetu

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem!Obrazek
Modek
O użytkowniku
SteamID: 0:1:19309770

Postprzez Khan » 18 sty 2012, o 15:08

aphroditeN, Czyli twoim zadaniem wrazie paru cziterów na serwie sie mamy porozdwajac albo poroztrajać? Jak jesteś taki kozak to zapraszam nawet ci Adma opłace jeśli bedziesz potrafił 3 bany dac naraz i do tego przy każdym dowód :)

Khan
O użytkowniku

Postprzez aphroditeN » 18 sty 2012, o 15:29

strajkus napisał(a):...wiec powiedzialem ze jemu demko krecilem wiec nie spinaj jezeli to dla ciebie nie jest jasne to ja juz nie wiem czy wam kabla nie ucica od internetu

niech to jakiś ekspert rozszyfruje bo ten strajker od siedmiu boleści nawet z polskim ma problemy.

Khan, wy płacicie za to że możecie sobie adminować ? ależ rozrywka. Nie mówiłem nic o rozdwajaniu, potrajaniu i tym podobne, wiec nie przypisuj mi pewnych słów. Kręcenie demek nonsteamowcom, lub też robienie ssów tym co gonią z aimem to ewenement widniejący tylko u Was. Brakuje wam adminów ? to wybierajcie wśród tych co 1. mają steama, 2. grają dużo, 3. kojarzycie ich z serwera a nie z jebanej reklamy "chcesz admina ? wejdz na procees.pl...

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez Haribo » 18 sty 2012, o 15:37

Wyjdz z domu, zamknij drzwi, idź się przewietrzyć, wróć za tydzień. Jeżeli gra podnosi Ci tak ciśnienie, że aż musisz cisnąć adminów to lepiej ją odinstaluj. Kim trzeba być, żeby cisnąć ludzi za to, że banują cziterów? Cisnąć ich za to, że wolą kupić steama z allegro za 10 zł niż wydać 50zł w empiku? Kurwa, każdy oszczędza jak może w czasach kryzysu, a ten ich za to ciśnie... Znasz się na Csie to idź lanowo mordo grać z lanowymi mordami. Ops, chuja ja przecież wiem... Jeżeli ponad połowo z Twoich postów dotyczy takich spraw, napisanych w takim stylu to lepiej odpuść sobie i w ogóle nie pisz.

Swoją drogą bądź konsekwentny w tym co piszesz:
aphroditeN napisał(a):bez odbioru !

Po czym wrzucasz dalej posty.
aphroditeN napisał(a):chuja sie znają na csie i banuja bez podstaw tych co nie powinni.

To jak to w końcu? Kręcić demo i banować na jakieś podstawie czy idąc myślą z pierwszego postu, nie kręcić i banować bez podstaw.

Nie wiem o chuj chodzi, ale podbudowywać swoje ego przez wyzywanie innych i podniecać się się stażem gry to idź na lanie.
Zamykam.

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:26935950

Strona główna forumSprawy dotyczące serwera