Zobacz temat - Only STEAM?

Zaloguj

• Teraz jest 22 maja 2012, o 08:54

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z serwerem [FFA][Only Dust2].
Strona główna forumSerwery sieci ProCeeS.plProCeeS #1 [FFA][DUST2 ONLY] - 193.218.155.193:27606Sprawy dotyczące serweraOnly STEAM?

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z serwerem [FFA][Only Dust2].

Only STEAM?

Postprzez Tea » 4 sty 2012, o 16:18

Nie dałoby rady przekształcic tego serwera tylko steam? przeciez to jest wielka zenada. Gdy nie ma zadnego admina zaraz wchodzi na serwer jakis odpaleniec i psuje cała zabawe z gry. A z adminami bywa roznie, raz sa, raz nie ma po kilka godzin. Jestem pewny ze wiekszosc osob poparłoby moje zdanie.Pozdro :P

Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: NonSteam

Re: Only STEAM?

Postprzez martin » 4 sty 2012, o 16:41

temat poruszany był o tym..

everybody lies, set. forum marihuana
Stary Wyjadacz
O użytkowniku
Platforma CS: Steam

Postprzez since 1910 » 4 sty 2012, o 17:19

Zamkjnicie to! już chyba z 10 razy nowe tematy powstawały takie same...
Przykład z brzegu :
steam-t19779.html
p.s. na steam to cziter grać nie będzie? :facepalm:
Ostatnio edytowano 4 sty 2012, o 17:22 przez since 1910, łącznie edytowano 2 razy

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
O użytkowniku

Postprzez HalloW » 4 sty 2012, o 18:42

Since ależ ty nerwowy jesteś,weź na luz ;)

Wracając do tematu to zapewne cziterów by było mniej ale serwer straci wielu graczy a tego chyba nie chcemy.

O użytkowniku
SteamID: 0:0:38119352

Postprzez PIq5 » 4 sty 2012, o 19:11

dawać na steam, Tyle osób ma, a to nie taki straszny wydatek, zróbcie tylko odpowiednią akcję informacyjną, pisałem o tym w temacie skargi.

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez HiTson » 4 sty 2012, o 19:13

był ,niesprawdziło się , nie po raz enty.

O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3

Postprzez since 1910 » 4 sty 2012, o 19:47

Mi to jebie bo sobie moge kupić, ale daję głowę że 50-60% graczy będzie mniej na serwerze więc jaki jest sens? tydzień, dwa i do zamkniecia serwer!
Ci co grają często to widzą ile osób gra na NS a jest ich naprawdę wpizdu, więc co? walimy sobie kulke w łeb?
róbcie co chcecie byle by później płaczu nie było.
p.s. Nie jestem aż tak nerwowy, ale ile razy można to samo przerabiać? co tydzień to samo :sciana:
Aha i jak zauważyłem ostatnio to serwer coraz to poźniej się zapełnia!
Kiedyś od samego rana był pełny a teraz? i ciekawe po wejściu na steam ile by to trwało... Nie ma co pierdolić leśne trolle (NS) robią robote :D

I dodam jeszcze, byście w końcu zaczeli myśleć jak poprawić grę na serwerze a konkretnie by w końcu były wykonywane cele mapy! Bo powoli człowieka już szlak trafia jak zamiast się chwilę zrelaksować przy CS-sie to runda w runde musi poganiać do podłożenia tej paki lub jej rozbrojenia! połowa płacze pogoń do paki, a druga połowa aktualnie grająca że to FFA :/ Myśle że ten temat przydało by się wyjaśnić i zamiast zmieniać na steam to trzeba usunać w nazwie serwera trzy litery "FFA"
Tyle z mojej strony.
Ostatnio edytowano 4 sty 2012, o 19:54 przez since 1910, łącznie edytowano 2 razy

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
O użytkowniku

Postprzez Tea » 4 sty 2012, o 20:23

szczerze? wolałbym pograc z 5 graczami majacymi steam i wiem ze nikt nie załczy hacka, niz z 15 NSami i ktory lepszy jest od drugiego to odrazu podejrzenie o WH. Dziecinada, a ile razy jest sytuacja ze koles perfidnie jedzie na wh<ns> i gdy tylko chodzi admin na serwer to wyłacza. Nikt nie jest palcem robiony, i gdy widzi "like" "since" "pablo" na spekcie to wiadomo ze oglada. A Ciebie człowieku kurwica strzela, bo jeszcze 3 min temu skanował buły przez sciane. I to jest własnie wspaniała gra z NSami jeszcze na dodatek jak ma neostrade :lol3: , a ban na config jest smieszny do obejscia :omg: . Sam steam tez nie jest swięty, tylko roznica jest taka ze gdy steama zbanujesz to juz nie wejdzie na serwer puki nie pokaze SSów. :spoko:

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez Jimmy Hendrix » 4 sty 2012, o 20:43

Tea napisał(a):szczerze? wolałbym pograc z 5 graczami majacymi steam i wiem ze nikt nie załczy hacka, niz z 15 NSami i ktory lepszy jest od drugiego to odrazu podejrzenie o WH. Dziecinada, a ile razy jest sytuacja ze koles perfidnie jedzie na wh<ns> i gdy tylko chodzi admin na serwer to wyłacza. Nikt nie jest palcem robiony, i gdy widzi "like" "since" "pablo" na spekcie to wiadomo ze oglada. A Ciebie człowieku kurwica strzela, bo jeszcze 3 min temu skanował buły przez sciane. I to jest własnie wspaniała gra z NSami jeszcze na dodatek jak ma neostrade , a ban na config jest smieszny do obejscia . Sam steam tez nie jest swięty, tylko roznica jest taka ze gdy steama zbanujesz to juz nie wejdzie na serwer puki nie pokaze SSów.

co prawda to prawda

Adhibenda est in iocando moderatio

Obrazek
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3
SteamID: STEAM_0:1:40615720

Postprzez EdGe. » 4 sty 2012, o 21:28

Ponad pół serwa ma Steama więc 20 slotów będzie spokojnie zajęte. Jestem ZA, spróbować nie zaszkodzi ;)

Gujesz Rzume jak moj zajec ?
Obrazek
[X] Haribo - 31 stycznia 2012, o 23:45
adminowałem tam jak Wy w pieluchach byliście ;d
O użytkowniku

Następna strona

Strona główna forumSprawy dotyczące serwera

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka