|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy
|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiemprzykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl

, a ban na config jest smieszny do obejscia
. Sam steam tez nie jest swięty, tylko roznica jest taka ze gdy steama zbanujesz to juz nie wejdzie na serwer puki nie pokaze SSów. 
Tea napisał(a):szczerze? wolałbym pograc z 5 graczami majacymi steam i wiem ze nikt nie załczy hacka, niz z 15 NSami i ktory lepszy jest od drugiego to odrazu podejrzenie o WH. Dziecinada, a ile razy jest sytuacja ze koles perfidnie jedzie na wh<ns> i gdy tylko chodzi admin na serwer to wyłacza. Nikt nie jest palcem robiony, i gdy widzi "like" "since" "pablo" na spekcie to wiadomo ze oglada. A Ciebie człowieku kurwica strzela, bo jeszcze 3 min temu skanował buły przez sciane. I to jest własnie wspaniała gra z NSami jeszcze na dodatek jak ma neostrade , a ban na config jest smieszny do obejscia . Sam steam tez nie jest swięty, tylko roznica jest taka ze gdy steama zbanujesz to juz nie wejdzie na serwer puki nie pokaze SSów.

Strona główna forumSprawy dotyczące serwera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości