Zobacz temat - Ostateczne Khan

Zaloguj

• Teraz jest 22 maja 2012, o 08:55

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jeżeli z jakiegoś powodu musisz zrezygnować z pełnionej funkcji Administratora, ten dział służy właśnie do złożenia rezygnacji.
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówRezygnacje AdministratorówOstateczne Khan

Jeżeli z jakiegoś powodu musisz zrezygnować z pełnionej funkcji Administratora, ten dział służy właśnie do złożenia rezygnacji.

Ostateczne Khan

Postprzez Khan » 12 sie 2011, o 16:39

Yo.
Jak zauważyliście coraz mniej czasu spędzam na Pcs.
Powody sÄ… 2:
Manganian
Musical
Więc nie ma sensu bym sprawował ten urząd na 4Funie

Po 2
Pcs moim zdaniem podupada, Coraz więcej osób ma wyjebane na wszystko.
Atmosfera jest do dupy. Na 4Fun Tylko Tinka zapiernicza ostatnio z robotÄ… bo inni majÄ… to gdzieÅ›.
Sam też po trochu przyczyniłem się do tego ze tak powiem obecnego powolnego rozpadu.
Więc za to Was przepraszam.
Pozdrawiać nie bede bo juz ostatnio pozdrawiałem.
Tak więc żegnam Was ;)

Ps. Hmm Czemu wybieram Manganian? Bo tam ludziom sie chce i jest zapał do roboty. I mam nadzieje że tak pozostanie. A czemu nie PCS ? Bo odkąd nie ma Sz3kli i Colda to wyszystko sie tu sypie i nikt nie potrafi tego naprawic :)
I powiem Wam h@ ze nie Nemek Nas namawia do przejscia tylko sami to wybieramy. Wybieramy lepszÄ… opcje :)

Khan
Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline

Re: Ostateczne Khan

Postprzez FreaKy » 12 sie 2011, o 16:47

Narazie :)

FreaKy
O użytkowniku

Postprzez Finish » 12 sie 2011, o 17:07

bywaj.
a czy lepsza hmmm , to dopiero zobaczysz za jakiÅ› czas, a z tym "chceniem" ludziom szybko siÄ™ odechciewa.

O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez Wasil » 12 sie 2011, o 17:24

bywaj kolorek zarządu dostałeś i myślisz że świecisz. Co do lepszej opcji to się jeszcze okaże.

Właściciel
O użytkowniku
Platforma CS: Steam

Postprzez Khan » 12 sie 2011, o 17:30

Wasil, NIe nie myśle że świece. Powiem inczej ty masz kolorek h@ i chuja robisz ;)
Bo taka jest prawda i wszyscy o tym wiedzÄ… :)

@ Edit Wasila
co ty możesz o tym wiedzieć a zresztą nie będę się Tobie tłumaczył

A nie musisz sie tłumaczyc i jak juz edytujesz to powiem ci tak napisze ze edytujesz Wasil :)
hahaha Nawet Kolorek przyjaciela mi zabrali :D haha A tyle zrobiłem dla tego waszegło cholernego 4Funa hahah

Khan
Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez HalloW » 12 sie 2011, o 17:43

Szkoda że tak wyszło.Mogłeś sie jednak powstrzymać z tym i zachować to dla siebie.Trzymaj sie.

O użytkowniku
SteamID: 0:0:38119352

Postprzez PIq5 » 12 sie 2011, o 17:51

jak dzieciak dla mnie. Zobaczysz jak to zgrabnie pójdzie Wam na tym dr ;) Tutaj już dużo adminów zakładało swoje sieci, które trwały tak długo jak ich zapał do pracy na ich rzecz ;)

Swoją drogą ciekawa argumentacja na odejście. przywołanie osoby Colda też nieco dziwne jak dla mnie, ale ok każdy am swoje zdanie.

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez Vad3R » 12 sie 2011, o 17:57

PIq5, zdaję sobie sprawę że nie będzie lekko z utrzymaniem serwera, a co tu mówić o Sieci. Nie chodzi mi tu o kasę (z tym nie ma najmniejszego problemu), lecz o ludzi. Możesz być pewny, że zakładając tę sieć spokojnie zdawałem sobie sprawę z tego, że może ona być nie wypałem, ale to nie powód, by Nas skreślać.

Każdy ma szansę do wybicia się w czymś - ja z innymi próbuję rozwinąć Sieć serwerów - czy Nam się uda, czas pokaże. Aczkolwiek ja nie zamierzam się poddać i będę robił co w mojej mocy by ta sieć się rozwijała. Wiem że z początku każdy ma zapał, spokojnie mam nadzieję że nikomu on nie przejdzie tak szybko.

Modek
O użytkowniku

Postprzez Khan » 12 sie 2011, o 18:08

PIq5, Takie teksty jak na Sb to zachowaj dla siebie :)
A teraz zamknąć to chyba że jakiś h@ ma cos do powiedzenia bo jak widze co wy tu piszecie teraz i jaka nagonka to zle sie w dupie robi ;) Boicie sie ze bedizemy dla Was konkurencją :) Już troche osób przeszło. I dlatego teraz Nagonke robicie jakie to problemy bedziemy miec i jak sie rozpadniemy. A nie wiecie tego :) Nie zrobimy tego błędu jak Wy :) Wiec teraz Japa z nagonką i H@ jak cos chcą to niech piszą jak nie to nie

PSPIq5, Takie teksty z sb swiadcza tylko o waszej ignrancji i chamstwie to samo moge powiedzieć o Finishu bo też sie udziela a najmniej robi ze wszystkich :)

Khan
Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez PIq5 » 12 sie 2011, o 18:15

napisz raz konkretnie o jakie teksty Ci chodzi bo sypiesz ogólnikami a ja za nic w świecie nie wiem co takiego napisałem.

a japa to się do kolegów zwracaj.

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Następna strona

Strona główna forumRezygnacje Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka