Zaloguj

• Teraz jest 22 maja 2012, o 09:01

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegldarka nie obsuguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSkargi na Administratorówpiq5 warny

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!

Re: piq5 warny

Postprzez PIq5 » 27 wrz 2011, o 20:04

HiTson napisał(a):
PIq5 napisał(a):Wracając do kamilosa pomijasz jedno zasadnicze wykroczenie jego, wyzywał nie bija i nie tylko jego. Miał wcześniej bana na ochłonięcie jednak niczego go nie nauczyło, dlatego zafundowałem mu rozstanie ze znakomitymi ludźmi Proceesu. Smutna historia...

Ty z pauliną też się wyzywacie i to nikomu nie przeszkadza- on jeśli kogoś wyzywał też tej 2 osobie nie przeszkadzało wiec analogicznie kolejny powód na to ,że nie lubie to zbanuje i ot cała sprawa.

Porównanie dwóch jakże innych sytuacji. Ja i paulina=> wyzwiska owszem żadna ze stron nie nosi do siebie urazy, żadna nie składa skarg na drugą osobę.
Kamilos i niebij/ewentualnie ja=> wyzwiska, którymi posługiwał się kamilos sprawiają, ze ktoś tu jednak chciał tego warna dla niego.

Łapiesz czy dalej będziesz szedł w zaparte, że dostał bana z zemsty czy tam z powodu braku sympatii (nikt nie może mi jednak kazać by lubić tu się z każdym)

PIq5 napisał(a):Skoro twierdzisz że moje wywody są przeintelektualizowane to napiszę może w prostej polszczyźnie tak żeby w końcu do ciebie dotarło- spierdalaj."-

PIq5 napisał(a):niewątpliwie jestem autorem tych słów, jednak ja tam niestety ale nie widzę obrazy, a wyraźną sugestię do nie bija by sobie poszedł

Cynizm bez granic.[/quote]

Paradoksalnie po raz kolejny wybijasz się ze brakiem znajomości znaczenia słów, pokazując przy tym, że nie masz kompletnie pojęcia czym jest cynizm.

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez Zeu$ » 28 wrz 2011, o 08:49

hitson płytki człowieku znów tu jestes?

idź sobie obstaw parę zakładów bukmacherskich może się tym dowartościujesz bo wchodząc w wymianę zdań z piqem na pewno nic nie wskórasz a tylko potwierdzisz jakim jesteś niskim ilorazem inteligencji.

Pozdrawiam quest i bekona

Obrazek

PIq5 - 11 grudnia 2011, o 21:43
HiTson, ty uzyj tego czegoś co masz w tym otłuszczonym ryju i zauważ że nie do ciebie te słowa skierowane były, a z tego co widziałem jakoś Harar nie czuł się oburzony i potraktował to jako żart
O użytkowniku

Postprzez Haribo » 28 wrz 2011, o 15:16

Przedszkole...
Po co pisać coś, i jednocześnie to 'gwiazdkować'? Jeżeli nie ma się na tyle odwagi, żeby to powiedzieć wprost(w tym wypadku, napisać) to po co w ogóle zaczynać temat?
To, że ktoś siedzi w stodole z zapałkami nie znaczy, że zaraz ją podpali, ale nie zmienia to faktu, że lepiej nie siedzieć w stodole z zapałkami ;) Nie gasimy pożaru, tylko zapobiegamy jego powstaniu.
Ładnie się Panowie produkowaliście, niekoniecznie na główny temat(ale dygresja zawsze była i będzie ;)), ale w tym przypadku wg mnie warn słuszny. Trzeba się zastanawiać jakie czyny i słowa mogą pociągnąć za sobą konsekwencje.
Close.

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:26935950

Poprzednia strona

Strona główna forumSkargi na Administratorów