HiTson napisał(a):PIq5 napisał(a):Wracając do kamilosa pomijasz jedno zasadnicze wykroczenie jego, wyzywał nie bija i nie tylko jego. Miał wcześniej bana na ochłonięcie jednak niczego go nie nauczyło, dlatego zafundowałem mu rozstanie ze znakomitymi ludźmi Proceesu. Smutna historia...
Ty z pauliną też się wyzywacie i to nikomu nie przeszkadza- on jeśli kogoś wyzywał też tej 2 osobie nie przeszkadzało wiec analogicznie kolejny powód na to ,że nie lubie to zbanuje i ot cała sprawa.
Porównanie dwóch jakże innych sytuacji. Ja i paulina=> wyzwiska owszem żadna ze stron nie nosi do siebie urazy, żadna nie składa skarg na drugą osobę.
Kamilos i niebij/ewentualnie ja=> wyzwiska, którymi posługiwał się kamilos sprawiają, ze ktoś tu jednak chciał tego warna dla niego.
Łapiesz czy dalej będziesz szedł w zaparte, że dostał bana z zemsty czy tam z powodu braku sympatii (nikt nie może mi jednak kazać by lubić tu się z każdym)
PIq5 napisał(a):Skoro twierdzisz że moje wywody są przeintelektualizowane to napiszę może w prostej polszczyźnie tak żeby w końcu do ciebie dotarło- spierdalaj."-
PIq5 napisał(a):niewątpliwie jestem autorem tych słów, jednak ja tam niestety ale nie widzę obrazy, a wyraźną sugestię do nie bija by sobie poszedł
Cynizm bez granic.[/quote]
Paradoksalnie po raz kolejny wybijasz się ze brakiem znajomości znaczenia słów, pokazując przy tym, że nie masz kompletnie pojęcia czym jest cynizm.

Nie gasimy pożaru, tylko zapobiegamy jego powstaniu.