Zobacz temat - piq5 warny

Zaloguj

• Teraz jest 22 maja 2012, o 09:01

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSkargi na Administratorówpiq5 warny

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!

piq5 warny

Postprzez HiTson » 26 wrz 2011, o 22:04

Twój nick podczas gry:-

Nick admina:piq5

Data zdarzenia:
dzisiaj /sb
Server:
forum
Nazwa mapy:-

Opis zajścia:
PIq5 - 26 września 2011, o 22:38

Avatar użytkownika HiTson - 26 września 2011, o 22:29 { MCHAT_IP } 83.9.50.3 Edytuj Usuń Dawkopolo, sapie cz*p

HiTson - 26 września 2011, o 22:38

cz*p sie różni kurwa

HiTson - 26 września 2011, o 22:37

PIq5, pokaz mi słowo czop!

(czytajcie od dołupowyżej kreski)

Wiele osób przelkina na forum ,ja,piq i wielu innych ,ale tu się rodzi pytanie , skąd on może wiedzieć ,co sie kryje pod **** , cz*p, jest równie możliwe ,że zamiast czopa -może to oznaczać czip ,czap itp. stwioerdzenia ,które nie śą obraźliwe i tyle w temacie. Ba czy jena * musi oznaczać 1 litere , równie dobrze może być kilka kilka liter pod * ,ale nie Nostroadamus się w znalazł?!
Piq5 sypie warnami na prawo i lewo i o ile wczoraj czy tam przed wczoraj dał mi warna ,za nazwanie go osłem ,nie uniosłem się ,nic ,miał racje - spoko ,ale tu to jest parodia i bezsens. Prosze o ukaranie go 2 warnami za nadużycie praw modeatora i tyle. dziękuje ,dobranoc.
Ostatnio edytowano 26 wrz 2011, o 22:32 przez HiTson, łącznie edytowano 5 razy

Autor tematu
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3
Status: Offline
Platforma CS: NonSteam

Re: piq5 warny

Postprzez PIq5 » 26 wrz 2011, o 22:44

a jednak płaczesz, a podobno tak zlewasz na mnie i moje słowa/czyny, tak samo było za sz3kli tak samo jest teraz...

będę dawał warny za każdą próbę obrazy, za jakiekolwiek zamysł, szczerze mam gdzieś czy będzie to omijał gwiazdkami czy zacznie pisać jakimś językiem arabskim. Wystarczyło nie robić żadnych aluzji w stosunku do mojej skromnej osoby. Nie, ty musisz udowodnić swoją wyższość (chyba tylko wagowa wchodzi w jakąkolwiek grę) i pokazywać jak to sprawnie operujesz językiem polskim robiąc sobie wycieczki osobiste skierowane do mnie. Nie mniej jednak jaki poziom reprezentujesz udowodniłem już w samej rozmowie z tobą na sb. Nie może być tak, że ty zachowując się jak cwaniak będziesz czuł się lepszym bo przypadkiem (!) udało ci się obejść tego bana na serwach od szekli a na forum co i raz wpadałeś robiąc syf wyzywając mnie, tylko dlatego, że poniżyłem cię stylem dyskusji ( nie użyłem słowa rozmowa, gdyż jak już wspomniałem, nazywając tak dyskusje z tobą, uwłaczam innym osobom z którymi prowadzę dialog; w tym miejscu chciałbym jeszcze raz przeprosić i pozdrowić Indyka i inne osoby).

Wiesz dobrze, że nie przepadam za tobą od czasów szekli, powinieneś więc wiedzieć jak radziłem sobie z osobami tobie podobnymi już wcześniej, przy czym żadnej z nich (chyba poza workiem) nie zbanowałem nigdy sam. Nie widziałem sensu, wolałem poczytać wypocin "typów" dla których niejednokrotnie powodem do dumy jest fakt, że na jednej mapie osiągnął statystyki 90:15. Wyjdź z domu domorosły biznesmenie, przestań stwierdzać, że każda osoba która zgnoi twój intelekt, twoją nieumiejętność posługiwania się ojczystym językiem, musi być, cytuję ciebie: "kozakiem w necie, pizdą w świecie".

Wiem że zaraz zleci się grono obrońców tego męczennika walczącego o wolność słowa, którzy zaczną wieszać na mnie psy, powtarzam jednak, warto było żeby ten człowiek zamknął się, nie byłoby całej tej sytuacji. Kiedyś już, tak samo jak w tej sytuacji, on uważał, że ma rację a ja daję mu warny niesłuszne, jak się to skończyło po wejściu buszka pewnie już niewielu pamięta.

PS: masz piękny podpis, z tym podobno 24 czy tam 25-latkiem na pewno moglibyście utworzyć dobrą opozycję przeciwko mnie, szkoda że tamten kolega dostał już bana wcześniej.

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez since 1910 » 27 wrz 2011, o 07:13

Jak w przedszkolu :omg: PIq5 znasz to powiedzenie...
.. Nie ruszaj gówna to nie będzie śmierdzieć ? ? ?
Pozdrawiam

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
O użytkowniku

Postprzez HiTson » 27 wrz 2011, o 10:34

PIq5 napisał(a):będę dawał warny za każdą próbę obrazy, za jakiekolwiek zamysł, szczerze mam gdzieś czy będzie to omijał gwiazdkami czy zacznie pisać jakimś językiem arabskim. Wystarczyło nie robić żadnych aluzji w stosunku do mojej skromnej osoby. Nie, ty musisz udowodnić swoją wyższość

cudne wypracowanie ,ale na temat praktycznie nic. "+++, **** ***ch****" jak to skminisz? jako obraze? Dałeś war5na z dupy i się nawet przyznać do błędu nie potrafisz.

PIq5 napisał(a):Nie widziałem sensu, wolałem poczytać wypocin "typów" dla których niejednokrotnie powodem do dumy jest fakt, że na jednej mapie osiągnął statystyki 90:15

A no jest ,jest to forum gry.
PIq5 napisał(a): pokazywać jak to sprawnie operujesz językiem polskim robiąc sobie wycieczki osobiste skierowane do mnie. Nie mniej jednak jaki poziom reprezentujesz udowodniłem już w samej rozmowie z tobą na sb. Nie może być tak, że ty zachowując się jak cwaniak będziesz czuł się lepszym bo przypadkiem (!) udało ci się obejść tego bana na serwach od szekli a na forum co i raz wpadałeś robiąc syf wyzywając mnie, tylko dlatego, że poniżyłem cię stylem dyskusji

Poniżając dawaniem warnów z dupy-żałosne.

PIq5 napisał(a):Wiesz dobrze, że nie przepadam za tobą od czasów szekli, powinieneś więc wiedzieć jak radziłem sobie z osobami tobie podobnymi już wcześniej, przy czym żadnej z nich (chyba poza workiem) nie zbanowałem nigdy sam.

A kamilos to co? Użytkownik ,który ,nie jest dzien czy 2 na forum, posiada moderatora ,bana na zawsze dostał ,za co ,za avatar? Kolejny dowód na to ,że jesteś żałosny w swych poczynaniach- "wycierasz gębe' ,że nie bija straszył banem ,ile razy to to robiłęś ile razy go wyzwałęś otwarcie na forum ,jak chcesz znajde takie tematy - hipokryzja i cynizm niedowartościowanego człowieka.

PIq5 napisał(a):Wyjdź z domu domorosły biznesmenie, przestań stwierdzać, że każda osoba która zgnoi twój intelekt, twoją nieumiejętność posługiwania się ojczystym językiem, musi być, cytuję ciebie: "kozakiem w necie, pizdą w świecie".

No nie wiem jak ty ,ale ja z domu wychodze ,przypierdalasz się ,ze lubie hazard ,mam prawo lubić co chce i chuj ci do tego.Chcesz mnie gnoić mój intelekt,to nie ja jestem na tyle głupi ,żeby uważać Górnik Zabrze za "GKS,wiele twoich wypowiedzi jest równie niespójnych i nie do rzeczy co kilka niepoprwanych sformuowan użytych wczoraj an sb przez moją osobe.
PIq5 napisał(a):Wiem że zaraz zleci się grono obrońców tego męczennika walczącego o wolność słowa, którzy zaczną wieszać na mnie psy, powtarzam jednak, warto było żeby ten człowiek zamknął się, nie byłoby całej tej sytuacji. Kiedyś już, tak samo jak w tej sytuacji, on uważał, że ma rację a ja daję mu warny niesłuszne, jak się to skończyło po wejściu buszka pewnie już niewielu pamięta.

Defakto bana dostałem za obraze kobiety,twoja osoba nie wile miała w tym przypadku do rzeczy , a ,że Mary przenosiła żale na pcs ,za swoją głupote na sieciowych to też inna kwestia.
PIq5 napisał(a):PS: masz piękny podpis, z tym podobno 24 czy tam 25-latkiem na pewno moglibyście utworzyć dobrą opozycję przeciwko mnie, szkoda że tamten kolega dostał już bana wcześniej.

Nie wiem ile on ma lat - zaminiłem z nim kiedyś 2 słowa na sb i raczej nie przypadliśmy sobie do gustu , zacytowałem sobie to prześmiewczo ,coś jak twój podpis z gościem co ma bana na BLU.

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez Jimmy Hendrix » 27 wrz 2011, o 11:31

Dodam od siebie że ja nie dostałem od Piq5 warna, chociaż szczerze mówiąc prawie wcale go nie znam i wzajemnie i równie dobrze mógłby mi dać warna za przeklinanie czy coś takiego i napisać że za obrazę. Więc w tym miejscu pojawia się moje pytanie dlaczego ty dostałeś warna a ja nie? Może to z tobą jest coś nie tak a nie z Piq5? Zastanów się nad tym...

Adhibenda est in iocando moderatio

Obrazek
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:40615720

Postprzez HiTson » 27 wrz 2011, o 12:03

Wiesz,warny mam 2- 1 słuszny i nic w związku z tym nie pisałem ,ale 2 jest z dupy i to by było na tyle,ta rozpiska w sumie nie była potrzebna.

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez PIq5 » 27 wrz 2011, o 18:14

HiTson napisał(a):
PIq5 napisał(a):będę dawał warny za każdą próbę obrazy, za jakiekolwiek zamysł, szczerze mam gdzieś czy będzie to omijał gwiazdkami czy zacznie pisać jakimś językiem arabskim. Wystarczyło nie robić żadnych aluzji w stosunku do mojej skromnej osoby. Nie, ty musisz udowodnić swoją wyższość

cudne wypracowanie ,ale na temat praktycznie nic. "+++, **** ***ch****" jak to skminisz? jako obraze? Dałeś war5na z dupy i się nawet przyznać do błędu nie potrafisz.

twoje ograniczenie umysłowe nie pozwala ci dostrzec tego, że broniąc się tymi kropkami/gwiazdkami uciekasz się do zaprezentowania dwóch różnych sytuacji. Usuwasz jedną samogłoskę w czteroliterowym słowie i myślisz, że ktoś będzie miał problem z "odszyfrowaniem" tego, że twoim zamysłem było ubliżenie drugiej osobie? Użyję angielskiego: no way ;) Natomiast w odpowiedzi na to, ze podobno nie mogłem wiedzieć co możesz mieć namyśli podajesz jakąś śmieszną kombinację zagwiazdkowanych słów, w których odsłaniasz jedną literę. Sytuacja jak najbardziej analogiczna, podstawówce dzieci znalazłyby bardziej trafną metodę obrony.

Słowa o pięknym wypracowaniu uznam za komplement, choć płynący "z klawiatury" człowieka będącego tak płytkim intelektualnie, który zapewne w większości nie rozumiał o czym tutaj piszę, ma on raczej małe znaczenie, a wręcz staje się czymś niepożądanym. Od razu uprzedzam twoją odpowiedź, którą zapewne chciałbyś zabłysnąć w tej dyskusji, tak zdaję sobie sprawę z tego, że była to ironia.

HiTson napisał(a):
PIq5 napisał(a):Nie widziałem sensu, wolałem poczytać wypocin "typów" dla których niejednokrotnie powodem do dumy jest fakt, że na jednej mapie osiągnął statystyki 90:15

A no jest ,jest to forum gry.

Rozumiem, że innych osiągnięć nie masz, to tak samo inteligentne rozumowanie, tak jak te zaprezentowane w kłótni z mary na temat tego, że twój nick nie wywodzi się z angielskiego, a jej jak najbardziej tak. Swoją drogą zatrważa mnie to, jak niewiele wystarcza ludziom by czuć się lepszym ;)

HiTson napisał(a):
PIq5 napisał(a): pokazywać jak to sprawnie operujesz językiem polskim robiąc sobie wycieczki osobiste skierowane do mnie. Nie mniej jednak jaki poziom reprezentujesz udowodniłem już w samej rozmowie z tobą na sb. Nie może być tak, że ty zachowując się jak cwaniak będziesz czuł się lepszym bo przypadkiem (!) udało ci się obejść tego bana na serwach od szekli a na forum co i raz wpadałeś robiąc syf wyzywając mnie, tylko dlatego, że poniżyłem cię stylem dyskusji

Poniżając dawaniem warnów z dupy-żałosne.

Poniżałem cię, nie tym że dałem warna. Poniżam ludzi, którzy nie potrafią posługiwać się językiem, bo to jak najbardziej żałosne i zasługuje na skarcenie. Pierwsza i najważniejsza zasada, którą przestrzega każdy inteligentny człowiek: nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Niestety ale ty o tym zapomniałeś, a już popełnienie błędu w słowie tak prostym jak lubić ( twoje "lubieją") świadczy, że kasę którą tam robisz w tym bukmacherskim biznesie powinieneś przeznaczyć na jak najlepsze korepetycje z języka ojczystego.

HiTson napisał(a):
PIq5 napisał(a):Wiesz dobrze, że nie przepadam za tobą od czasów szekli, powinieneś więc wiedzieć jak radziłem sobie z osobami tobie podobnymi już wcześniej, przy czym żadnej z nich (chyba poza workiem) nie zbanowałem nigdy sam.

A kamilos to co? Użytkownik ,który ,nie jest dzien czy 2 na forum, posiada moderatora ,bana na zawsze dostał ,za co ,za avatar? Kolejny dowód na to ,że jesteś żałosny w swych poczynaniach- "wycierasz gębe' ,że nie bija straszył banem ,ile razy to to robiłęś ile razy go wyzwałęś otwarcie na forum ,jak chcesz znajde takie tematy - hipokryzja i cynizm niedowartościowanego człowieka.

Kamilos to kamilos tamto, skończylibyście już. Z tego co kojarzę, nie użyłem przeciwko niemu ani jednej inwektywy, owszem pisałem jaki to niski poziom prezentuje ten człowiek, co potwierdził tylko po tym jak dostał bloka na gg, ale nie muszę obrażać ludzi, dla których to w jaki sposób egzystują na tym świecie jest już największą obrazą.
Rozumiem, że powiązanie ze sobą większej ilości sytuacji, dla człowiek takiego jak ty stwarza ogromny problem, no ale cóż, powtórzę to co pisałem już co najmniej kilku osobom w rozmowach prywatnych jak i tych za pośrednictwem forum: jego ban permanentny był nagrodą za całokształt a nie za ten osławiony avatar.
Dawaj te tematy, gdzie wyzywam któregokolwiek z tych ludzi, jeśli ich nie znajdziesz pogrążysz się jeszcze bardziej.

HiTson napisał(a):
PIq5 napisał(a):Wyjdź z domu domorosły biznesmenie, przestań stwierdzać, że każda osoba która zgnoi twój intelekt, twoją nieumiejętność posługiwania się ojczystym językiem, musi być, cytuję ciebie: "kozakiem w necie, pizdą w świecie".

No nie wiem jak ty ,ale ja z domu wychodze ,przypierdalasz się ,ze lubie hazard ,mam prawo lubić co chce i chuj ci do tego.Chcesz mnie gnoić mój intelekt,to nie ja jestem na tyle głupi ,żeby uważać Górnik Zabrze za "GKS,wiele twoich wypowiedzi jest równie niespójnych i nie do rzeczy co kilka niepoprwanych sformuowan użytych wczoraj an sb przez moją osobe.

Mnie ten twój hazard po prostu śmieszy, rusz się do roboty człowieku, czas najwyższy, a nie znów będziesz pisał, że nie ukończyłeś studiów tylko dlatego, że rodzice nie dali ci kasy. Facet, podobno wielki a ogląda się na to, żeby ktoś dawał mu pieniądze, nie ma co postawa jak najbardziej godna dojrzałego mężczyzny. Wiesz ja nie muszę cię gnoić, ty sam to robisz tym jak rozmawiasz, tym jak się wysławiasz. Co do tego mylenia klubów, spokojna niech będzie twoja głowa, znam zarówno Górnik jak i Gieksę ;)
Wspominasz o tych wielu niespójnych wypowiedziach i niepoprawnych sformułowaniach, pokaż mi je, postaram się to poprawić, nie jestem polonistą, a i tak daleko ci do tego co prezentuję, panie "lubieją". A w momencie, w którym chciałbym policzyć twoje potknięcia, musiałbym użyć do tego palców rąk i nóg całej mojej rodziny, a i tak pewnie byłoby stanowczo za mało.

HiTson napisał(a):
PIq5 napisał(a):Wiem że zaraz zleci się grono obrońców tego męczennika walczącego o wolność słowa, którzy zaczną wieszać na mnie psy, powtarzam jednak, warto było żeby ten człowiek zamknął się, nie byłoby całej tej sytuacji. Kiedyś już, tak samo jak w tej sytuacji, on uważał, że ma rację a ja daję mu warny niesłuszne, jak się to skończyło po wejściu buszka pewnie już niewielu pamięta.

Defakto bana dostałem za obraze kobiety,twoja osoba nie wile miała w tym przypadku do rzeczy , a ,że Mary przenosiła żale na pcs ,za swoją głupote na sieciowych to też inna kwestia.

Bana dostałeś głównie za wjazd na mnie, mary to była tylko przystawka, ja cię obdarowywałem warnami tylko w momencie gdy ją obrażałeś. Mary miała na sieciowych więcej do powiedzenia niż ty, niestety dla ciebie ;)

aha, jeszcze taka mała uwaga, używaj trochę mniej przekleństw, ciężko czyta się tekst stojący na i tak niskim poziomie, w którym nie stronisz od nich.

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku

Postprzez HiTson » 27 wrz 2011, o 19:07

PIq5 napisał(a):twoje ograniczenie umysłowe nie pozwala ci dostrzec tego

i tu widze kolejny warn dla ciebie za obraze- taki sformowań to se do "kolegów" używaj.
PIq5 napisał(a):Usuwasz jedną samogłoskę w czteroliterowym słowie i myślisz, że ktoś będzie miał problem z "odszyfrowaniem" tego, że twoim zamysłem było ubliżenie drugiej osobie? Użyję angielskiego: no way Natomiast w odpowiedzi na to, ze podobno nie mogłem wiedzieć co możesz mieć namyśli podajesz jakąś śmieszną kombinację zagwiazdkowanych słów, w których odsłaniasz jedną literę. Sytuacja jak najbardziej analogiczna, podstawówce dzieci znalazłyby bardziej trafną metodę obrony.

Prezentujesz niby "poziom" jak to określesz ,a czytać nie potrafisz. Czy ty jesteś tak t**y,żeby zrozumieć ,ze * może oznaczać cokolwiek,pod gwiazdką możesz ukryć miliono-literowe wypracowanie? A to co ty możesz ,to jedynie domyślac sie i dawac warny z dupy.
PIq5 napisał(a):Rozumiem, że innych osiągnięć nie masz, to tak samo inteligentne rozumowanie, tak jak te zaprezentowane w kłótni z mary na temat tego, że twój nick nie wywodzi się z angielskiego, a jej jak najbardziej tak. Swoją drogą zatrważa mnie to, jak niewiele wystarcza ludziom by czuć się lepszym

Chuj ci do tego co osiągnąłem/osiagam/osiągne - martw się sobą.
PIq5 napisał(a):Poniżałem cię, nie tym że dałem warna. Poniżam ludzi, którzy nie potrafią posługiwać się językiem, bo to jak najbardziej żałosne i zasługuje na skarcenie. Pierwsza i najważniejsza zasada, którą przestrzega każdy inteligentny człowiek: nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Niestety ale ty o tym zapomniałeś, a już popełnienie błędu w słowie tak prostym jak lubić ( twoje "lubieją") świadczy, że kasę którą tam robisz w tym bukmacherskim biznesie powinieneś przeznaczyć na jak najlepsze korepetycje z języka ojczystego.

Kolejny raz ci to napisze ,pisze jak cze i co chce ,moge pisac i ówka przez "u" a tobie chuj do tego.Przypierdalasz się o buka ,zazdrościsz ,jakieś kompleksy ,ze ja na tym zarobiłem pare groszy,a ty nie ,czy masz jeszcze jakieś inne problemy?
PIq5 napisał(a):powtórzę to co pisałem już co najmniej kilku osobom w rozmowach prywatnych jak i tych za pośrednictwem forum: jego ban permanentny był nagrodą za całokształt a nie za ten osławiony avatar.Dawaj te tematy, gdzie wyzywam któregokolwiek z tych ludzi, jeśli ich nie znajdziesz pogrążysz się jeszcze bardziej.

I gdzie ten całokształt za jaki otrzymał bana? Straszenie nie bija banem - skończten wywód ,bo sam go obrażałeś,a komuś wlepiasz za to bana - powtórze Absurd ban permanentny za avatar- żałosne,za poglady- każdy ma prawo mieć odmienne.Czy moze to określe inaczej za to ,że ci sie nie podoba "subkultura kiboli" której nie znasz i nie rozumiesz.
"Skoro twierdzisz że moje wywody są przeintelektualizowane to napiszę może w prostej polszczyźnie tak żeby w końcu do ciebie dotarło- spierdalaj."- top jest twój cytat do nie bija w temacie w którym dostałem bana. Takich przykładów zapewne jest wiecej ,ale nie chce mi się szukać.
PIq5 napisał(a):Mnie ten twój hazard po prostu śmieszy, rusz się do roboty człowieku, czas najwyższy, a nie znów będziesz pisał, że nie ukończyłeś studiów tylko dlatego, że rodzice nie dali ci kasy. Facet, podobno wielki a ogląda się na to, żeby ktoś dawał mu pieniądze, nie ma co postawa jak najbardziej godna dojrzałego mężczyzny. Wiesz ja nie muszę cię gnoić, ty sam to robisz tym jak rozmawiasz, tym jak się wysławiasz. Co do tego mylenia klubów, spokojna niech będzie twoja głowa, znam zarówno Górnik jak i Gieksę

A nie chodziło o kase do konca(choć niewątpliwie jest to wazny element) a jak nie znasz sytuacji ,której nigdy nie poznasz ,bo nie będę się zwierzał w internecie z osobistych problemów itp. się nie wypowiadaj.Prace mam,a co do Górnika i Gieksy-to gdybyś znał nie nazywałbyś na sb kibiców Górnika kibicami GKS-u. Więc ty się zastanów na tym co wypisujesz a nie masz o tym zielonego pojęcia.
PIq5 napisał(a):Bana dostałeś głównie za wjazd na mnie, mary to była tylko przystawka, ja cię obdarowywałem warnami tylko w momencie gdy ją obrażałeś. Mary miała na sieciowych więcej do powiedzenia niż ty, niestety dla ciebie

Masz na forum 2 użytkowników ,co byli H@ na sieciowych więc zamiast wypisywać pojebne dyrdymały zapytaj się ich,zamiast znuć zmyślone historie.

To w gruncie rzeczy do niczego nie prowadzi-Zapraszam do wypowiedzenia sie h@ w tej kwestii i tyle.

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez PIq5 » 27 wrz 2011, o 19:46

HiTson napisał(a):
PIq5 napisał(a):Kolejny dowód na to ,że jesteś żałosny w swych poczynaniach- "wycierasz gębe' ,że nie bija straszył banem ,ile razy to to robiłęś ile razy go wyzwałęś otwarcie na forum ,jak chcesz znajde takie tematy - hipokryzja i cynizm niedowartościowanego człowieka.

Dawaj te tematy, gdzie wyzywam któregokolwiek z tych ludzi, jeśli ich nie znajdziesz pogrążysz się jeszcze bardziej.

Skoro twierdzisz że moje wywody są przeintelektualizowane to napiszę może w prostej polszczyźnie tak żeby w końcu do ciebie dotarło- spierdalaj."-

niewątpliwie jestem autorem tych słów, jednak ja tam niestety ale nie widzę obrazy, a wyraźną sugestię do nie bija by sobie poszedł ;) Ale w sumie rozumiem, że nie znalazłeś lepszego przykładu, bo jest w sumie jeden zasadniczy problem, nie wyzwałem osoby nie bija, owszem stwierdzałem, że jest dzieckiem, które ma wysokie mniemanie o sobie, ale nigdy nie wyzywałem go na forum. O kamilosie mówiłem to samo co o tobie, czyli żadnych słów typu idiota, debil nie użyłem bo i po co, skoro podałem już uzasadnienie co w waszym przypadku jest obrazą was samych. Wracając do kamilosa pomijasz jedno zasadnicze wykroczenie jego, wyzywał nie bija i nie tylko jego. Miał wcześniej bana na ochłonięcie jednak niczego go nie nauczyło, dlatego zafundowałem mu rozstanie ze znakomitymi ludźmi Proceesu. Smutna historia...

Do reszty się nie ustosunkowuje gdyż nauczony tym jak zacietrzewiona z ciebie osoba, wiem że i tak nie zrozumiesz, a szkoda mojego czasu na pisanie.

Jeżeli jeszcze inne osobą mają coś do dodania proszę bardzo napiszcie to w tym temacie.

Obrazek

O użytkowniku

Postprzez HiTson » 27 wrz 2011, o 19:54

PIq5 napisał(a):Wracając do kamilosa pomijasz jedno zasadnicze wykroczenie jego, wyzywał nie bija i nie tylko jego. Miał wcześniej bana na ochłonięcie jednak niczego go nie nauczyło, dlatego zafundowałem mu rozstanie ze znakomitymi ludźmi Proceesu. Smutna historia...

Ty z pauliną też się wyzywacie i to nikomu nie przeszkadza- on jeśli kogoś wyzywał też tej 2 osobie nie przeszkadzało wiec analogicznie kolejny powód na to ,że nie lubie to zbanuje i ot cała sprawa.
PIq5 napisał(a):Skoro twierdzisz że moje wywody są przeintelektualizowane to napiszę może w prostej polszczyźnie tak żeby w końcu do ciebie dotarło- spierdalaj."-

PIq5 napisał(a):niewątpliwie jestem autorem tych słów, jednak ja tam niestety ale nie widzę obrazy, a wyraźną sugestię do nie bija by sobie poszedł

Cynizm bez granic.

Autor tematu
O użytkowniku

Następna strona

Strona główna forumSkargi na Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka