HiTson napisał(a):PIq5 napisał(a):będę dawał warny za każdą próbę obrazy, za jakiekolwiek zamysł, szczerze mam gdzieś czy będzie to omijał gwiazdkami czy zacznie pisać jakimś językiem arabskim. Wystarczyło nie robić żadnych aluzji w stosunku do mojej skromnej osoby. Nie, ty musisz udowodnić swoją wyższość
cudne wypracowanie ,ale na temat praktycznie nic. "+++, **** ***ch****" jak to skminisz? jako obraze? Dałeś war5na z dupy i się nawet przyznać do błędu nie potrafisz.
twoje ograniczenie umysłowe nie pozwala ci dostrzec tego, że broniąc się tymi kropkami/gwiazdkami uciekasz się do zaprezentowania dwóch różnych sytuacji. Usuwasz jedną samogłoskę w czteroliterowym słowie i myślisz, że ktoś będzie miał problem z "odszyfrowaniem" tego, że twoim zamysłem było ubliżenie drugiej osobie? Użyję angielskiego: no way

Natomiast w odpowiedzi na to, ze podobno nie mogłem wiedzieć co możesz mieć namyśli podajesz jakąś śmieszną kombinację zagwiazdkowanych słów, w których odsłaniasz jedną literę. Sytuacja jak najbardziej analogiczna, podstawówce dzieci znalazłyby bardziej trafną metodę obrony.
Słowa o pięknym wypracowaniu uznam za komplement, choć płynący "z klawiatury" człowieka będącego tak płytkim intelektualnie, który zapewne w większości nie rozumiał o czym tutaj piszę, ma on raczej małe znaczenie, a wręcz staje się czymś niepożądanym. Od razu uprzedzam twoją odpowiedź, którą zapewne chciałbyś zabłysnąć w tej dyskusji, tak zdaję sobie sprawę z tego, że była to ironia.
HiTson napisał(a):PIq5 napisał(a):Nie widziałem sensu, wolałem poczytać wypocin "typów" dla których niejednokrotnie powodem do dumy jest fakt, że na jednej mapie osiągnął statystyki 90:15
A no jest ,jest to forum gry.
Rozumiem, że innych osiągnięć nie masz, to tak samo inteligentne rozumowanie, tak jak te zaprezentowane w kłótni z mary na temat tego, że twój nick nie wywodzi się z angielskiego, a jej jak najbardziej tak. Swoją drogą zatrważa mnie to, jak niewiele wystarcza ludziom by czuć się lepszym

HiTson napisał(a):PIq5 napisał(a): pokazywać jak to sprawnie operujesz językiem polskim robiąc sobie wycieczki osobiste skierowane do mnie. Nie mniej jednak jaki poziom reprezentujesz udowodniłem już w samej rozmowie z tobą na sb. Nie może być tak, że ty zachowując się jak cwaniak będziesz czuł się lepszym bo przypadkiem (!) udało ci się obejść tego bana na serwach od szekli a na forum co i raz wpadałeś robiąc syf wyzywając mnie, tylko dlatego, że poniżyłem cię stylem dyskusji
Poniżając dawaniem warnów z dupy-żałosne.
Poniżałem cię, nie tym że dałem warna. Poniżam ludzi, którzy nie potrafią posługiwać się językiem, bo to jak najbardziej żałosne i zasługuje na skarcenie. Pierwsza i najważniejsza zasada, którą przestrzega każdy inteligentny człowiek: nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Niestety ale ty o tym zapomniałeś, a już popełnienie błędu w słowie tak prostym jak lubić ( twoje "lubieją") świadczy, że kasę którą tam robisz w tym bukmacherskim biznesie powinieneś przeznaczyć na jak najlepsze korepetycje z języka ojczystego.
HiTson napisał(a):PIq5 napisał(a):Wiesz dobrze, że nie przepadam za tobą od czasów szekli, powinieneś więc wiedzieć jak radziłem sobie z osobami tobie podobnymi już wcześniej, przy czym żadnej z nich (chyba poza workiem) nie zbanowałem nigdy sam.
A kamilos to co? Użytkownik ,który ,nie jest dzien czy 2 na forum, posiada moderatora ,bana na zawsze dostał ,za co ,za avatar? Kolejny dowód na to ,że jesteś żałosny w swych poczynaniach- "wycierasz gębe' ,że nie bija straszył banem ,ile razy to to robiłęś ile razy go wyzwałęś otwarcie na forum ,jak chcesz znajde takie tematy - hipokryzja i cynizm niedowartościowanego człowieka.
Kamilos to kamilos tamto, skończylibyście już. Z tego co kojarzę, nie użyłem przeciwko niemu ani jednej inwektywy, owszem pisałem jaki to niski poziom prezentuje ten człowiek, co potwierdził tylko po tym jak dostał bloka na gg, ale nie muszę obrażać ludzi, dla których to w jaki sposób egzystują na tym świecie jest już największą obrazą.
Rozumiem, że powiązanie ze sobą większej ilości sytuacji, dla człowiek takiego jak ty stwarza ogromny problem, no ale cóż, powtórzę to co pisałem już co najmniej kilku osobom w rozmowach prywatnych jak i tych za pośrednictwem forum: jego ban permanentny był nagrodą za całokształt a nie za ten osławiony avatar.
Dawaj te tematy, gdzie wyzywam któregokolwiek z tych ludzi, jeśli ich nie znajdziesz pogrążysz się jeszcze bardziej.
HiTson napisał(a):PIq5 napisał(a):Wyjdź z domu domorosły biznesmenie, przestań stwierdzać, że każda osoba która zgnoi twój intelekt, twoją nieumiejętność posługiwania się ojczystym językiem, musi być, cytuję ciebie: "kozakiem w necie, pizdą w świecie".
No nie wiem jak ty ,ale ja z domu wychodze ,przypierdalasz się ,ze lubie hazard ,mam prawo lubić co chce i chuj ci do tego.Chcesz mnie gnoić mój intelekt,to nie ja jestem na tyle głupi ,żeby uważać Górnik Zabrze za "GKS,wiele twoich wypowiedzi jest równie niespójnych i nie do rzeczy co kilka niepoprwanych sformuowan użytych wczoraj an sb przez moją osobe.
Mnie ten twój hazard po prostu śmieszy, rusz się do roboty człowieku, czas najwyższy, a nie znów będziesz pisał, że nie ukończyłeś studiów tylko dlatego, że rodzice nie dali ci kasy. Facet, podobno wielki a ogląda się na to, żeby ktoś dawał mu pieniądze, nie ma co postawa jak najbardziej godna dojrzałego mężczyzny. Wiesz ja nie muszę cię gnoić, ty sam to robisz tym jak rozmawiasz, tym jak się wysławiasz. Co do tego mylenia klubów, spokojna niech będzie twoja głowa, znam zarówno Górnik jak i Gieksę
Wspominasz o tych wielu niespójnych wypowiedziach i niepoprawnych sformułowaniach, pokaż mi je, postaram się to poprawić, nie jestem polonistą, a i tak daleko ci do tego co prezentuję, panie "lubieją". A w momencie, w którym chciałbym policzyć twoje potknięcia, musiałbym użyć do tego palców rąk i nóg całej mojej rodziny, a i tak pewnie byłoby stanowczo za mało.
HiTson napisał(a):PIq5 napisał(a):Wiem że zaraz zleci się grono obrońców tego męczennika walczącego o wolność słowa, którzy zaczną wieszać na mnie psy, powtarzam jednak, warto było żeby ten człowiek zamknął się, nie byłoby całej tej sytuacji. Kiedyś już, tak samo jak w tej sytuacji, on uważał, że ma rację a ja daję mu warny niesłuszne, jak się to skończyło po wejściu buszka pewnie już niewielu pamięta.
Defakto bana dostałem za obraze kobiety,twoja osoba nie wile miała w tym przypadku do rzeczy , a ,że Mary przenosiła żale na pcs ,za swoją głupote na sieciowych to też inna kwestia.
Bana dostałeś głównie za wjazd na mnie, mary to była tylko przystawka, ja cię obdarowywałem warnami tylko w momencie gdy ją obrażałeś. Mary miała na sieciowych więcej do powiedzenia niż ty, niestety dla ciebie

aha, jeszcze taka mała uwaga, używaj trochę mniej przekleństw, ciężko czyta się tekst stojący na i tak niskim poziomie, w którym nie stronisz od nich.