Zobacz temat - Podanie o slota vol. 2

Zaloguj

• Teraz jest 22 maja 2012, o 09:17

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Forum przeznaczone do składania podań o Admina lub slota na serwerze [FFA][Only Dust2].
Strona główna forumSerwery sieci ProCeeS.plProCeeS #1 [FFA][DUST2 ONLY] - 193.218.155.193:27606Podania o Admina / SlotaPodanie o slota vol. 2

Forum przeznaczone do składania podań o Admina lub slota na serwerze [FFA][Only Dust2].
Regulamin działu 1. Powinieneś posiadać doświadczenie w administracji serwerem.
2. Musisz odznaczać się dobrą znajomością AMXX'a.
3. Musisz mieć ukończone 16 lat.
4. Musisz mieć minimalnie miesięczny staż na forum oraz aktywnie uczestniczyć w jego życiu.
5. Musisz być zapoznany z Regulaminem Forum oraz Regulaminem Administratora, przy czym zobowiązujesz się do ich przestrzegania.
6. Powinieneś odznaczać się wysoką kulturą osobistą, zrównoważeniem, oraz umiejętnością obiektywnej oceny sytuacji.
7. Na serwerze, na którym ubiegasz się o admina musisz mieć przegrane 80 godzin.
8. Jesteś zobowiązany do systematycznego (comiesięcznego) wpłacania niewielkiej składki na utrzymanie serwera.* W momencie składania podania powinieneś mieć środki do opłacenia składki.
9. Musisz zareklamować serwery na 5 forach o tematyce CS'a zgodnie z wewnętrznym regulaminem danego forum.

PAMIĘTAJ! Jeżeli nie akceptujesz warunków wymienionych w czerwonej ramce, nie składaj podania!

Podanie o slota vol. 2

Postprzez since 1910 » 1 lut 2012, o 16:10

Nick - since 1910
IP - 77.237.6.147

Dla khana dlaczego powinienem dostać slota, bo . . .
Bo przez 8 miesięcy byłem adminem dd2 i FFA, bo przez 8 miesięcy płaciłem składki, bo przez 8 miesięcy poświęcałem swój czas dla dobra serwera, bo tego czasu było sporo w porównaniu np do twojego ( chodź nawet nie ma co porównywać ) bo znam wszystkich i nie urwałem się z choinki.
Jak mało to pisz na PW.
Ostatnio edytowano 1 lut 2012, o 16:10 przez since 1910, łącznie edytowano 1 raz

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: NonSteam

Re: Podanie o slota vol. 2

Postprzez prauzik » 1 lut 2012, o 16:12

Ale to był twoj obowiązek robić te rzeczy, jeśli byłeś adminem ;p. Będąc adminem akceptujesz regulamin i tyle ;) No dziwny ze gdybys nie był rangą wyższą, nie grał na serwerze, nie płacił itp. Nic za darmo ;)

Nie usłyszysz nigdy tego co ja słyszę musiał byś mieć taką kartę muzyczną jak ja i takie słuchawki jak ja żeby móc coś powiedzieć w temacie zajmowałem się obróbką dźwięku kiedyś zawodowo do tego trzeba mieć słuch absolutny
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 1
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:0:29029475

Postprzez Haribo » 1 lut 2012, o 16:37

Jedno pytanie tylko since, dlaczego jesteÅ› taki arogancki? :>
"należy mi się". Należy się to psu micha. Nie można napisać normalnie z zapytaniem o slota lub nawet z prośbą?

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:26935950

Postprzez buszek. » 1 lut 2012, o 16:41

wg mnie slot powinien być przyznawany tylko i wyłącznie osobą które nolajfia na serwerze i jako tako odwiedzają forum..

Powinno być 250h lub 300h przegrane na jednym serwerze wtedy można ubiegać o slota, a nie jakieś kurwa zasługi.

Raptus - 28 lipca 2011
Graam na lajcie, na ns graleś to tak nie podskakiwałeś, teraz na steama wszedłes i wielki player bo na steamie
O użytkowniku

Postprzez since 1910 » 1 lut 2012, o 16:52

buszek. napisał(a):Powinno być 250h lub 300h przegrane na jednym serwerze wtedy można ubiegać o slota, a nie jakieś kurwa zasługi.

Buchuu teraz to dojebałeś, tu admina dają ludziom co nie mają nawet 30 rozegranych a ty wyskakujesz z takimi tekstami :D :D :D
Właściwie to przybłeda by dostała admina, jeżeli 2 pierwsze osoby by napisały na TAK, a reszta już leci :]

Ja tego slota już nie potrzebuję a właściwie nie chcę bo mam przecież wiele innych opcji, zawsze będzie gdzie grać, a tu tak naprawdę został 1 serwer więc życzę z całego serca powodzenia...
Szkoda że co niektórzy tak podchodzą do sprawy, bo w takich chwilach człowiek żałuje sytraconego czasu i zjedzonych nerwów na serwerze.]
Haribo nie zapominaj jeszcze że to admini opłacaja i odpierdalają robotę na serwerze byś ty mógł się tu bawić w "bossa" dlatego uwierz że się należy, takie mam własnie zdanie i nie ma tu żadnej arogancji...
Ostatnio edytowano 1 lut 2012, o 16:58 przez since 1910, łącznie edytowano 1 raz

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez Bla Bla Bla » 1 lut 2012, o 17:10

Haribo nie zapominaj jeszcze że to admini opłacaja i odpierdalają robotę na serwerze byś ty mógł się tu bawić w "bossa" dlatego uwierz że się należy, takie mam własnie zdanie i nie ma tu żadnej arogancji...

:omg:

Tu napierdalam!
Obrazek

Zapraszam :)
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:34803754

Postprzez HiTson » 1 lut 2012, o 17:18

buszek. napisał(a):Powinno być 250h lub 300h przegrane na jednym serwerze wtedy można ubiegać o slota, a nie jakieś kurwa zasługi.

W sumei głupote ,żeś palnąl xD , slot faktycznie powinien byś dla przyjaciół forum i serwerów , ale bez jakichś danych z kosmosu.

Co do slota uważam ,ze zasłużył w 100%,a arogancja to już sprawa między nim a Haribo.

[edit]piq5. idź na puchatka i zobacz jaki jest regulamin ubiegania się o slota, a jak nie masz nic ciekawego do dodania to po prostu nie pisz. Przykład powinno się brać od najlepszych[/edit]

O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3

Postprzez buszek. » 1 lut 2012, o 17:20

Wy chyba zapominacie co to jest slot..

teraz to Ty dojebałeś buahaha

Ja tego slota już nie potrzebuję a właściwie nie chcę

zamykam

Raptus - 28 lipca 2011
Graam na lajcie, na ns graleś to tak nie podskakiwałeś, teraz na steama wszedłes i wielki player bo na steamie
O użytkowniku

Postprzez prauzik » 1 lut 2012, o 17:21

Ja tego slota już nie potrzebuję a właściwie nie chcę

To na co ten temat? :omg:

Nie usłyszysz nigdy tego co ja słyszę musiał byś mieć taką kartę muzyczną jak ja i takie słuchawki jak ja żeby móc coś powiedzieć w temacie zajmowałem się obróbką dźwięku kiedyś zawodowo do tego trzeba mieć słuch absolutny
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 1
SteamID: STEAM_0:0:29029475

Postprzez Haribo » 1 lut 2012, o 19:03

since 1910 napisał(a):Ja tego slota już nie potrzebuję a właściwie nie chcę bo mam przecież wiele innych opcji, zawsze będzie gdzie grać, a tu tak naprawdę został 1 serwer więc życzę z całego serca powodzenia...

Zmienny jak chorągiewka na wietrze, nawet godziny nie trzeba było ;] Wracając do tematu, slota byś dostał, chodziło mi tylko o ton Twoich postów. Skoro nie chcesz, Twoja sprawa.

since 1910 napisał(a):Haribo nie zapominaj jeszcze że to admini opłacaja i odpierdalają robotę na serwerze byś ty mógł się tu bawić w "bossa" dlatego uwierz że się należy, takie mam własnie zdanie i nie ma tu żadnej arogancji...

Siedzę tutaj od 4 lat, od jakiegoś czasu dopiero 'bossuje', ale już dużo, dużo wcześniej wiedziałem jak wygląda utrzymanie tego serwera. I też od zawsze powtarzam, że sieć istnieje dzięki adminom, którzy opłacają serwery, bym mógł się bawić w 'bossa'. Admini odpierdalają robotę, wiem to doskonale, i stąd też mają owego slota do wbicia, bo niestety ja płacić im za pracę w stanie nie jestem. Jeżeli uważasz, że bycie 'bossem' to taka fajna sprawa spróbuj założyć sobie sieć serwerów. Zobaczysz ile w stanie będziesz wtedy pograć w cs'a, a ile czasu będziesz musiał poświęcić na zabawną i sprawiającą radość pracę 'bossa'.
Pozdro

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:26935950

Strona główna forumPodania o Admina / Slota

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka