since 1910 napisał(a):Ja tego slota już nie potrzebuję a właściwie nie chcę bo mam przecież wiele innych opcji, zawsze będzie gdzie grać, a tu tak naprawdę został 1 serwer więc życzę z całego serca powodzenia...
Zmienny jak chorągiewka na wietrze, nawet godziny nie trzeba było
![krzywy ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wracając do tematu, slota byś dostał, chodziło mi tylko o ton Twoich postów. Skoro nie chcesz, Twoja sprawa.
since 1910 napisał(a):Haribo nie zapominaj jeszcze że to admini opłacaja i odpierdalają robotę na serwerze byś ty mógł się tu bawić w "bossa" dlatego uwierz że się należy, takie mam własnie zdanie i nie ma tu żadnej arogancji...
Siedzę tutaj od 4 lat, od jakiegoś czasu dopiero 'bossuje', ale już dużo, dużo wcześniej wiedziałem jak wygląda utrzymanie tego serwera. I też od zawsze powtarzam, że sieć istnieje dzięki adminom, którzy opłacają serwery, bym mógł się bawić w 'bossa'. Admini odpierdalają robotę, wiem to doskonale, i stąd też mają owego slota do wbicia, bo niestety ja płacić im za pracę w stanie nie jestem. Jeżeli uważasz, że bycie 'bossem' to taka fajna sprawa spróbuj założyć sobie sieć serwerów. Zobaczysz ile w stanie będziesz wtedy pograć w cs'a, a ile czasu będziesz musiał poświęcić na zabawną i sprawiającą radość pracę 'bossa'.
Pozdro