Zobacz temat - podanie xaar

Zaloguj

• Teraz jest 22 maja 2012, o 09:19

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Forum przeznaczone do składania podań o Admina lub slota na serwerze [FFA][Only Dust2].
Strona główna forumSerwery sieci ProCeeS.plProCeeS #1 [FFA][DUST2 ONLY] - 193.218.155.193:27606Podania o Admina / Slotapodanie xaar

Forum przeznaczone do składania podań o Admina lub slota na serwerze [FFA][Only Dust2].
Regulamin działu 1. Powinieneś posiadać doświadczenie w administracji serwerem.
2. Musisz odznaczać się dobrą znajomością AMXX'a.
3. Musisz mieć ukończone 16 lat.
4. Musisz mieć minimalnie miesięczny staż na forum oraz aktywnie uczestniczyć w jego życiu.
5. Musisz być zapoznany z Regulaminem Forum oraz Regulaminem Administratora, przy czym zobowiązujesz się do ich przestrzegania.
6. Powinieneś odznaczać się wysoką kulturą osobistą, zrównoważeniem, oraz umiejętnością obiektywnej oceny sytuacji.
7. Na serwerze, na którym ubiegasz się o admina musisz mieć przegrane 80 godzin.
8. Jesteś zobowiązany do systematycznego (comiesięcznego) wpłacania niewielkiej składki na utrzymanie serwera.* W momencie składania podania powinieneś mieć środki do opłacenia składki.
9. Musisz zareklamować serwery na 5 forach o tematyce CS'a zgodnie z wewnętrznym regulaminem danego forum.

PAMIĘTAJ! Jeżeli nie akceptujesz warunków wymienionych w czerwonej ramce, nie składaj podania!

Re: podanie xaar

Postprzez Pancio » 9 lut 2012, o 19:24

ostatnio...hmmm... no kilka dni temu :) ale jak składa podanie o adma to chyba to chyba stały gracz musi być i nie gra z nami od tygodnia ?? mogłem go przeoczyć bo nie uczę się na pamięć nicków graczy :)

Obrazek
Karoleex napisał(a):Prosze z calego serca o milosierdzie i unbana.
P.S oszczedzcie mi odpowiedzi z przeklenstwami.
Multi Admin
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam

Postprzez Ariel » 9 lut 2012, o 20:03

tak dla informacji, gram caly czas praktycznie :omg:

~~~~KATAZORD EMIS~~~~
Admin DD2
Autor tematu
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:19826996

Postprzez Shinobi » 9 lut 2012, o 22:30

I Can Kill ?! napisał(a):na TAK, niech ma i z podniety zwali gruche :lol3:

pragne zwrócić uwagę na ten urywek wypowiedzi, Ty także złożyłeś podanie o admina i widze że tam są nie małe spiny na Twój temat, nic do cb nie mam i nawet nie brałem udziału w wypowiadaniu się na temat Twojego podania bo nie mam zdania... Ale przeglądając ten temat ta wypowiedź rzuciła mi się w oczy, wydaje mi się że admin powinien troche bardziej uważać na słowa, a Twoja wypowiedź by mnie osobiście uraziła, żarty żartami ale nie każdy może być zwolennikiem Twojego poczucia humoru. a wracając do tematu na Nie :rotfl: , widywać widuje ale szczeniackie zachowanie i posty bez sensu... :facepalm:

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:42401677

Postprzez Ariel » 14 lut 2012, o 20:07

moze niech juz H@ sie wypowie ;>

~~~~KATAZORD EMIS~~~~
Admin DD2
Autor tematu
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:19826996

Postprzez since 1910 » 16 lut 2012, o 20:26

Nie takie Gwiazdy tu są adminami to ty też możesz :D

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez nagl3bie » 16 lut 2012, o 21:02

Pancio napisał(a):forum za krótko, jeśli nie znasz wcześniejszego loginu to trudno, albo podaj mail na którym wcześniej rejestrowałeś konto to może haribo odszuka

pograj z nami daj się poznać - z dobrej strony - i czemu nie

na razie

Dokładnie miałem coś takiego napisać (pozatym) - Chyba starczy póki co już tych adminów FFA hm?

Auto powinno leżeć, jak suka przy swoim Panu!
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:19186477

Postprzez Khan » 16 lut 2012, o 21:44

Daj sie poznać bardziej. Na razie na Nie.

Ps. Nie spamuj w swoim podaniu. I Wypowiadajcie sie do podania a nie już wybiegacie w rozmowy poza tematem.

Khan
O użytkowniku

Postprzez Haribo » 17 lut 2012, o 17:51

Adminów nigdy za mało, pojmijcie to w końcu ;] To, że raz siedzi 3 adminów nie oznacza, że ciągle jest admina na serwerze, a do tego w sumie dążymy cały czas.
Przyjąłbym Cię, bo grasz na serwerach, ale nie widzę Twojej aktywności na forum. Póki co na nie.

ps. Since, odpuść sobie, bo chyba sam zapomniałeś, że w Twoim wypadku również skorzystaliśmy z możliwości odstąpienia od części regulaminu ;]

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:26935950

Poprzednia strona

Strona główna forumPodania o Admina / Slota

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka