|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy
|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|
waldekk napisał(a):A co z posiadaniem Steama?
martin napisał(a):pkt 4 i 6, bym połączył w jedno zamiast 20tu..
pkt 1 i 2, dla mnie sÄ… niejako podobne bardzo..
Tinka napisał(a):Mam ale do pktu 1. Ja osobiście składając podanie nie miałam wgle doświadczenia. Trzeba je gdzieś jednak zdobyć, a teraz coraz wiecej sieci stawia jako jeden z wymogów posiadanie tego ów doświaczenia. W tym punkcie dałabym 'powinieneś" zamiast "musisz".
since 1910 napisał(a):A ja powiem tak jak będzie milion punktów do zmiany to znając życie gówno się zmieni.
Jedna jedyna rzecz którą trzeba zmienić natychmiast jest ilość rozegranych godzin na serwerze!
Pół roku temu pisałem żeby któś mógł się starać o admina powienien mieć rozegrane minimum 100 godzin i jest to absolutne minimum, ponieważ tylko tak naprawdę można poznać gracza, zarówno inni admini jak i gracze serwera.
Ponadto, jako kandydat musisz być lubiany, rozpoznawany oraz powinieneś uczestniczyć w Naszym życiu Sieci ProCeeS.pl, zarówno serwerów jak i forum. Stanowisko Administratora wiąże się z obowiązkiem utrzymywania porządku na serwerze.since 1910 napisał(a):Teraz uważam że ilośc godzin można by było podnieść do 150/200 Komuś jeżeli naprawdę zależy to będzie grał i bez problemów w miesiąc czy troszkę wiecej będzie miał taka ilość rozegranych godzin...

Piszę poprawnie po polsku.
Strona główna forumSprawy dotyczące Administratorów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości