No więc tak. Zdecydowałem się napisać ten temat, ponieważ ostatnio zaistniała sytuacja na serwerach wywołała sporo zamieszania... Chodzi mi tu oczywiście o byłego admina nagl3bie. Po tej akcji, którą on zrobił można zauważyć, że jednak nie znamy dokładnie wszystkich adminów i nie wiemy, czy w przyszłości czegoś nie wywiną - a to nie jest już taka pierwsza sytuacja.
Wczoraj na sb poruszana była rozmowa na temat zaostrzenia wymogów przyjmowania adminów. ja sam jestem za tym, by te wymogi nieco zmienić. Na Naszej sieci wymaga się jedynie 30 godzin przegranych na serwerze - na innych jest po 300, 400h. To samo tyczy się rejestracja na forum - no bo sorka ale przez 2 tyg. nie zdążymy dobrze poznać gościa
Według mnie ilość godzin przegranych na serwerze powinna się zwiększyć do minimum 100, natomiast na staż na forum powinien wynosić min. miesiąc.
Oczywiście ten temat napisałem nie po to by coś negować i podburzać, tylko byście to przeczytali i nad tym zastanowili, nie musicie natomiast nic tu pisać. Ja już obecne wymogi nieco przerobiłem - w razie czego mogę podrzucić je tutaj. Przez takich adminów jak naglebie możemy tylko stracić graczy, ponieważ na pewno sporo osób nie założy konta na forum by się odwołać od bana - po prostu poszuka innego serwera - a tego teraz sporo jest.