Teraz pytanie do was i do SeeK`a.
Odpowiadałby wam taki plugin?
SeeK, umiałbyś go wykonać?

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy
|
Uwaga!
|
|---|
|
Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne Zespół ProCeeS
|
Nie usłyszysz nigdy tego co ja słyszę musiał byś mieć taką kartę muzyczną jak ja i takie słuchawki jak ja żeby móc coś powiedzieć w temacie zajmowałem się obróbką dźwięku kiedyś zawodowo do tego trzeba mieć słuch absolutny
Piszę poprawnie po polsku.Nie usłyszysz nigdy tego co ja słyszę musiał byś mieć taką kartę muzyczną jak ja i takie słuchawki jak ja żeby móc coś powiedzieć w temacie zajmowałem się obróbką dźwięku kiedyś zawodowo do tego trzeba mieć słuch absolutny
Nie chce mi się ich teraz wypisywać, prosty przykład - "Haribo to kurwa"
Raczej się nie sprawdzi i nie ma sensu, żeby SeeK tracił czas.Pancio napisał(a):Na 32 sloty nikt nie robi problemów, przychodzi icek i zaraz są wyzwiska

thekla napisał(a):nasraj w garnuszek, włoż w to paluszek, dosyp okruszek i wyjdzie buszek

I Can Kill ?! napisał(a):jestem przeciwny
Mozna zamknacNie usłyszysz nigdy tego co ja słyszę musiał byś mieć taką kartę muzyczną jak ja i takie słuchawki jak ja żeby móc coś powiedzieć w temacie zajmowałem się obróbką dźwięku kiedyś zawodowo do tego trzeba mieć słuch absolutny
Strona główna forumSprawy dotyczące serwera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości