Przeprosić będzie ciężko bo zapewne wielu z Was mnie nie lubi no ale...
Przepraszam za słowa skierowane do Wasila,Haribo jak i innych osób wyżej nie wymienionych, a tych które w jakikolwiek sposób uraziłem.
Także słowa skierowane do h@ w sprawie sieci.
Gdy tamto pisałem nie myślałem do końca trzeźwo i tego żałuje bo dopiero teraz wiem jak Bardzo się myliłem... Mieliście rację co do ludzi i ich zapału... Nie chodzi teraz ze chce znów się wkraść do łask czy coś w tym stylu... Chcę poprostu Was przeprosić szczególnie H@.
Nie odchodze z tamtąd bo siec przestaje istniec bo dalej istnieje. Odchodzę bo stwierdziłem że nie mam ochoty sam opłacać całej sieci i ganiać ludzi żeby wpłacali kase bądź robili reklamy. Jak i również z powodów innych których tu nie wymienie. Prawda ludzie stracili zapał i mieliście tu świętą rację chociaż wtedy nie mogliście być tego pewni.
Wszelkie moje zachowania były przejawem mojej nie tak dawnej arogancji. Dawałem się ponosić emocjom i źle na tym wychodziłem. Ostatnimi czasy jakoś udaje mi się z tym walczyć i powoli zmieniać. Mieliście racje Haribo, Piq-us zachowywałem się jak dziecko i jak gówniarz.
Lecz rzeczą ludzką jest się mylić. Nie prawdaż?
Fiu nie było łatwo tego napisać bo ciężko przyznać się do Błędu, a jeszcze ciężej okazać skruchę.
Tak więc Jeszcze raz przepraszam serdecznie wszystkich. Mam nadzieję i będę sie starać choć część zaufania i "reputacji" odzyskać.
Z Poważaniem,
Bartek
Ps. Haribo co miałem to zrobie do końca miesiąca. Moja słowność znajdzie ujścię.