Powody? no cóż od dłuższego czasu cs nie daje mi już frajdy nie jest tym co kiedyś, poza tym brak mi atmosfery w grze. Gdy zaczynałem grać było inaczej, człowiek chciał wracać na serwer za każdym razem. Ponadto życie zdecydowanie nie rozpieszcza mnie ostatnio, sprawy rodzinne się pokomplikowały tak samo inne sfery mojego życia i nie sądzę żeby w najbliższym czasie cokolwiek się wyjaśniło. Od dłuższego czasu myślę również nad przeniesieniem się do Gdańska bądź Olsztyna, chcę znaleźć pracę i tam rozpocząć wszystko od nowa... są jeszcze może ze dwie inne sprawy które mają na to wpływ ale o nich pisał nie będę.
Wypadałoby również podziękować osobom z którymi przez tyle czasu tworzyłem ten projekt, nie chcę tu ich wymieniać by kogoś nie pominąć, ale dla Was wszystkich mam ogromny szacunek za to ile trudu włożyliście w tworzenie tej sieci.
Wiem że nie byłem osobą łatwą w rozmowach, współpracy, dlatego też w tym miejscu chciałbym przeprosić wszystkich za tą moją zasadniczość, upartość. Nie chcę tłumaczyć skąd takie cechy się u mnie wzięły, jedna osoba wie i to wystarczy.
No cóż życzę Wam powodzenia w dalszym rozwoju sieci.
Cóż może jeszcze kiedyś spotkamy się na OI lub dd2 no i może na mixach.