Otóż chciałbym złożyć rezygnację ze stanowiska Admin [4FUN]. Uzasadnić ją mogę tym, że w chwili obecnej wraz z innymi postawiliśmy stronę związaną z serwerami cs [sam serwer będzie za 3-4dni], więc na adminowanie nie będę mieć czasu - dodatkowo dochodzą jeszcze opłaty za nowo powstałą (mam nadzieję) sieć (strona + domena oraz serwer).
Szkoda, że musiało do tego dojść - nasza propozycja dotycząca dołączenia serwera do sieci ProCeeS.pl została odrzucona - zrozumiałem to co Dawkopolo wcześniej pisał - a dwa razy prosić się o to nie bedę, a tym bardziej czekać na sponsora - ostatnio też była taka gadka - lecz zamiast DR powstał DM.
(jeśli zajdzie taka potrzeba to znajdę temat, w którym Dawko pisał [czerwiec], że w pierwszej kolejności powstanie DR).
A teraz chciałbym podziękować za grę i miłe towarzystwo takim osobom jak: Gaba, Tinka, Paulina, Karolka, Khan, SeeK, Killerek, Shinobi, EdGe, martin, LiKe, marcin, GeNeRalL, Vego, Bla bla bla, Pancio.
Wiem że jeszcze sporo osób nie wymieniłem ale nie sposób tego zrobić (przepraszam te osoby). Dziękuję tez za to że mogłem jednak tu grać - w całym moim stażu to właśnie tu spotkałem po prostu zajebistych ludzi.
Oczywiście sporadycznie będę zaglądać na forum oraz odwiedzę serwery. Dziękuje tez tym osobom, które są na nowo powstałej stroni i starają się, aby ona się w pełni rozwinęła.
Żegnam wszystkich i pozdrawiam
Vad3R

Mam nadzieję, że na 4funie będziemy się widywać regularnie. Powodzenia tam.