Zobacz temat - skarga na admina .|uc@$. !

Zaloguj

• Teraz jest 23 maja 2012, o 01:49

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSkargi na Administratorówskarga na admina .|uc@$. !

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!

Re: skarga na admina .|uc@$. !

Postprzez Siergiej Horkov » 12 lut 2012, o 18:24

Według mnie jednak trochę przesadził, ludzi w grze trochę ponosi, ale trzeba być wyrozumiałym i oceniać sytuację rozsądnie. No i czekamy na wypowiedź samego zainteresowanego...

Żaden Bóg nie przeżył straty wiernych.
Stanisław Jerzy Lec
O użytkowniku
Status: Offline

Postprzez lucas » 14 lut 2012, o 15:31

Nie było mnie, a widzę że ciepło się zrobiło. Dobrze, bo zima idzie.
Pamiętam tego bana. Dostałeś go za obrazę, tylko w tej chwili nie pamiętam dlaczego go zmieniłem na taki okres czasu, ale musiałeś jeszcze dołożyć obrazę admina. (190lat to tak jak perm) :-). Nie pamiętam teraz nie będę uparty w tej kwestii.
Wiem, jestem uczulony na obrażanie i jakoś tak wszystko biorę od razu, ale ostatnio zacząłem przymykać oko w tym temacie (lewe :-)).
Masz tego bana na 3 godziny, a w zasadzie już go nie masz. Możliwe, że źle zinterpretowałem sytuację, może nie wszystko przeczytałem. Dlatego jest to forum i masz taką możliwość by napisać to co napisałeś. A teraz nie płacz tylko graj.

A z drugiej strony "zamknij ryj" to jest co? Pochwała czy obraza?

Ps. Widzę w AMX, że to nie pierwszy twój ban za obrażanie, i 10-ty też nie! Masz w tym doświadczenie!

Multi Admin
O użytkowniku
Platforma CS: Steam
SteamID: 0:1:36429303

Postprzez Zyraaa » 14 lut 2012, o 18:31

Poprostu wysoki rygor
dobrze zrobil ludzie sie naucza szacunku do innych
jak dla mnie do zamkniecia
pozdrawiam

Admin DD2
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3
Platforma CS: Steam

Poprzednia strona

Strona główna forumSkargi na Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka