Nick admina: Procees Champion i since 1910
Data zdarzenia: 2.01.2012r.
Server: Only Dust
Nazwa mapy: de_dust2
Opis zajścia:
Gram, nie udało mi się podłożyć paki po czym dostaje od gracza bytomski wyzwisko "jestes cipa". Wyraźna obraza gracza, tym bardziej, że chwilę po moim zgłoszeniu ktoś dostał bana za obrazę na 1 dzień. Ale po moim zgłoszeniu brak odzewu. Zgłaszam po raz drugi. Wchodzi since. Zgłaszam po raz 3, zaczynam pytać "czemu nikt nie może ruszyć dupska z adminów tylko leci na fragi" (4 razy zgłaszałem). Dostałem kicka. Ok, admin niedojrzały, ktoś go wzywa do pewnej czynności - po co, można grać dalej. Fakt, że może trochę przesadziłem, ale to irytujące już było. Wchodzę, piszę po raz 5 chyba, że ktoś mnie obraził i czekam aż dostanie bana. A na to admin "tak kurwa, będę sprawdzał konsolę dwie godziny żeby sprawdzić że ktoś cię obraził". Nie wspominam tutaj o obrażaniu mnie przez since'a, w dodatku konsolę mógł spradzić zaraz po zajściu kiedy pisałem pierwszy raz. Znając życie oczywiście zaraz admini staną murem, że to ja jestem głupi, bo napisałem, że admin zamiast grać to mógłby adminować i to na pewno było nadużycie. Ale prawda jest taka, że adminowi pisze się po 5 razy to samo, aż w końcu raczy ruszyć się na spekta albo ew. sprzeda nam kicka bo go wkurzamy. Pomijam, że admina zobaczyć jest ciężko co widać chociażby w top15 gdzie kolega optyk wchodzi 5 razy dziennie na haxach i ciśnie jako top1 ze statami 500:10.
Może niech ktoś z góry spojrzy obiektywnie i ogarnie adminów - niech wezmą się za robotę, a jeśli jest za mało ludzi to niech kogoś zrekrutują.
Pozdrawiam.