Zobacz temat - Skarga na Championa i since 1910

Zaloguj

• Teraz jest 23 maja 2012, o 01:53

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSkargi na AdministratorówSkarga na Championa i since 1910

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!

Skarga na Championa i since 1910

Postprzez micusek » 2 sty 2012, o 19:34

Twój nick podczas gry: `Mucios Gracias <3

Nick admina: Procees Champion i since 1910

Data zdarzenia: 2.01.2012r.

Server: Only Dust

Nazwa mapy: de_dust2

Opis zajścia:

Gram, nie udało mi się podłożyć paki po czym dostaje od gracza bytomski wyzwisko "jestes cipa". Wyraźna obraza gracza, tym bardziej, że chwilę po moim zgłoszeniu ktoś dostał bana za obrazę na 1 dzień. Ale po moim zgłoszeniu brak odzewu. Zgłaszam po raz drugi. Wchodzi since. Zgłaszam po raz 3, zaczynam pytać "czemu nikt nie może ruszyć dupska z adminów tylko leci na fragi" (4 razy zgłaszałem). Dostałem kicka. Ok, admin niedojrzały, ktoś go wzywa do pewnej czynności - po co, można grać dalej. Fakt, że może trochę przesadziłem, ale to irytujące już było. Wchodzę, piszę po raz 5 chyba, że ktoś mnie obraził i czekam aż dostanie bana. A na to admin "tak kurwa, będę sprawdzał konsolę dwie godziny żeby sprawdzić że ktoś cię obraził". Nie wspominam tutaj o obrażaniu mnie przez since'a, w dodatku konsolę mógł spradzić zaraz po zajściu kiedy pisałem pierwszy raz. Znając życie oczywiście zaraz admini staną murem, że to ja jestem głupi, bo napisałem, że admin zamiast grać to mógłby adminować i to na pewno było nadużycie. Ale prawda jest taka, że adminowi pisze się po 5 razy to samo, aż w końcu raczy ruszyć się na spekta albo ew. sprzeda nam kicka bo go wkurzamy. Pomijam, że admina zobaczyć jest ciężko co widać chociażby w top15 gdzie kolega optyk wchodzi 5 razy dziennie na haxach i ciśnie jako top1 ze statami 500:10.

Może niech ktoś z góry spojrzy obiektywnie i ogarnie adminów - niech wezmą się za robotę, a jeśli jest za mało ludzi to niech kogoś zrekrutują.

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 2 sty 2012, o 19:43 przez micusek, łącznie edytowano 2 razy

Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam

Re: Skarga na Championa i since 1910

Postprzez PaBLoOoo ^.^ » 2 sty 2012, o 19:43

Zacznę od tego,że ktoś ma Nas Adminów ruszyć za dupe tak ?

Kolego... Każdy admin wykonuje sumiennie swoje zadania. Rekrutacja jest otwarta, więc jeśli chcesz postaraj się o bycie adminem. Może zrozumiesz jaka to "prosta" praca...

Jeśli ktoś Cie obraził na servie przykro mi.

Prawda jest taka, że na servie zawsze jest spam. Nie nasza rola by przewijać console parę min, w poszukiwaniu wyzwisk w Twoim kierunku.
Widziałeś, że admini nie pomogli Ci hmm z różnych względów w które nie wnikam. Mogłeś zrobić ss z wyzwiskiem, podać DATE !. Po co ? Byśmy zdjęli logi i zbanowali kozaka który Ci ubliżył.

Troszkę wyrozumiałości dla Adminów. Są to ludzi którzy czuwają nad waszą grą , kiedy Wy bawicie się w najlepsze.

Chyba tyle.

Obrazek

W razie pytań pisz na " Pw ".

Bycie złym człowiekiem to pójście na łatwiznę, sztuką jest być dobrym :)
RzÄ…d
O użytkowniku
SteamID: 0:1:42834003

Postprzez micusek » 2 sty 2012, o 20:08

No i już bronisz, a nie znasz sytuacji. Właśnie problem w tym, że nie każdy wykonuje swoje zadania. W dodatku sami nie przestrzegają regulaminu (przeklinanie).
Co do admina - tak, wiem jaka to "prosta" praca, miałem admina na bf2mod na rzeźni, więc wiem coś tam. Ale tutaj starać się nie będę, bo chcę mieć życie. Poza tym skoro mi się nie chce i wiem, że będzie mnie wkurzało przerywanie gry 4 razy na rundę bo ktoś coś się skarży, to od razu zakładam, że nie będę się za to zabierał - po co robić komuś zawód? :)

Poza tym to chyba trochę offtop, no ale nic nie mówię.

I jeszcze jedno - mi nie chodzi o tego kolesia, tylko o adminów właśnie. Chodzi mi o to, żeby robili coś od razu, a nie po 30 minutach mówili, że teraz to za późno, mimo że wcześniej nawet nie kiwnęli palcem. That's all.
Ostatnio edytowano 2 sty 2012, o 20:09 przez micusek, łącznie edytowano 1 raz

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez since 1910 » 2 sty 2012, o 20:16

Jesteśmy niedojrzali by tracić zdrowie na takie płaczki człowieku... Nie mamy nic innego do roboty jak siedzieć z głową w monitorze i czekać czy ktoś cię obrazi!!! 3 dostało bany za obraze ode mnie ale ty jesteś biedny i poszkdowany. Trudno wszystkich się nie da zadowolić!
A admin jak zawsze zły nawet bardzo zły i tak jeszcze na marginesie chłopie spamujesz jak wariat a te twoje teksy :facepalm:
Swoje powiedziałem. TYLE

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez micusek » 2 sty 2012, o 20:20

Widzisz, sam mówisz że spamuję, tak więc mimo, że widziałeś to nic nie zrobiłeś? OK, ty mogłeś nie widzieć obrazy, ale Championowi pisałem - oczywiście moja wina, że chcę, abyście przestrzegali regulaminu? Moja wina, że champion wolał grać, zamiast od razu zerknąć w konsolę i zbanować? Teraz bronisz się wręcz głupio i to jeszcze atakiem. A wina jest ewidentnie wasza. Zero skruchy, nic. Tak, to ja jestem ten zły, faktycznie.

Tak jak myślałem, tutaj nie da się nic osiągnąć. Zbyt mała serwerownia chyba, żeby ujrzeć konsekwencję i rozsądne zachowanie adminów.

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez since 1910 » 2 sty 2012, o 20:20

Skruchy? a co ja kurwa byłem świadkiem morderstwa czy co? idź się przewietrz bo chyba gierka myli ci się z realem kolego :sciana:
Złapałeś bakcyla że głowa mała!
micusek napisał(a): tym bardziej, że chwilę po moim zgłoszeniu ktoś dostał bana za obrazę na 1 dzień

Jak sam widzisz kary sÄ…, i nie mieszamy jajami pod biurkiem tylko napinacze sÄ… usuwani...

I jeszcze jedno swoje już chyba napisałeś więc nie podbijaj co każdy post przez kogoś napisany.

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
O użytkowniku

Postprzez micusek » 2 sty 2012, o 20:27

skrucha za morderstwo chyba by nie wystarczyła ;)
Kary są - tak , tylko szkoda, że raz na jakiś czas, jak się zabiera za coś to porządnie, a nie "2 zbanowałem to 3 odpuszczam". Wiem dobrze, że jest to wkurwiające kiedy przez pół mapy nie mogę wyjść ze specta, ale taka praca.

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez ABG » 2 sty 2012, o 21:49

Byles pierwszy czy drugi raz na serwerze i juz placz ze nie zbanowali. Spokojnie oni juz troche graja i troche ludzi pobanowali i pobanuja jeszcze. Ale akurat tego jednego nie zbanowali no jacy to oni sa zli. Czlowieku ledwo zaczoles grac i pierwsze posty twoje to juz skarga i ty myslisz ze ktos sie tym przejmie?? Kto to potraktuje powaznie?

Moim zdaniem i tak powinienes sie cieszyc ze na serwerze nie bylo admina Like (pseudonim szybka reka) - ten to wpierdala bany nim popatrzy wiec i ty mogles dostac, a on juz by nie przeprosil. Takze miales szczescie w nieszczesciu

[edit]PIq5. Żadne zaczołeś tylko zacząłeś. Przepraszam ale nie mogę jak człowiek popełnia tak karygodne błędy.[/edit]
Ostatnio edytowano 2 sty 2012, o 21:50 przez ABG, łącznie edytowano 1 raz

O użytkowniku

Postprzez Champion » 2 sty 2012, o 22:08

nawet nie czytam bo nie mam teraz czasu, jutro to zrobie ale sytuacja jeszcze bardziej smieszna niz poprzednia skarga na mnie, juz jak piszecie te skargi to piszcie za cos porzadnego a tu kurwa co 1 to lepszy... Ja mialem siedziec i przewijac konsole 2 godziny bo ktos sie cipa nazwal? Napisalem ci zebys sam se konsole przewinal i zrobil screna to sie jasnie panu nie chcialo, bo po co? jak admin glupi chuj musi to zrobic za mnie bo to jego obowiazek. Takie twoje myslenie pojebane, za swieta krowe sie uwazasz...

p.s jesli wyciagniecie logi to wyciagnijcie tez logi tego co sklada skarge bo tam kogos tez bluzgal ale upomnialem ich slownie bez bana, tej "cipy" nie widzialem i dlatego nie upomnialem/nie banowalem proste ze wszystkiego sie zobaczyc nie da

Modek
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:17524875

Postprzez GeNeRaL » 3 sty 2012, o 11:53

Nie chce się wtrącać, ale taki Świnty "champion" nie jesteś, wiem z doświadczenia. Nie przeszedł bym koło tego obojętnie.

ps.
Pozdrowienia w Nowym Roku.

Electronic music is my paradise!...trance is complete...It's a perfect world,a world creating by synthetizers sounds and not only that described our emotions,our life,our soul...thanks God...Thanks!
O użytkowniku

Następna strona

Strona główna forumSkargi na Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka