Zobacz temat - Skarga na huntera

Zaloguj

• Teraz jest 23 maja 2012, o 01:53

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSkargi na AdministratorówSkarga na huntera

Jakiś Administrator nie wypełnia należycie swych obowiązków? A może nie potrafi się zachować, bądź nadużywa swojej władzy? Złoż na niego skargę! Wyegzekwujemy wobec nigo stosowną karę!

Skarga na huntera

Postprzez mYSIEK » 5 lis 2011, o 10:58

Nick admina: Hunter
Data zdarzenia: 5.11.2011

Server: DD2 Only

Nazwa mapy: De_dust2

Opis zajścia: No więc na serwerze przyszedł gracz, który ostro jechał na wh. Napisałem adminowi "Hunter" na u@, żeby go sprawdził on totalnie olał sprawę i grał sobie dalej. Drażniła mnie ta cała sytuacja i zacząłem spamować na U@, żeby go sprawdził. Ale dalej do niego nie docierał fakt, że na serwerze jest cziter. Nie wiem po co ktoś dał mu w ogóle tego admina skoro on woli grać, niż dbać o dobro serwera. Jak dla mnie taki admin jest tu zbędny. Proszę o upomnienie lub też zabranie mu admina.
Pozdrawiam

msk

Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: 0:0:28766302

Re: Skarga na huntera

Postprzez buszek. » 5 lis 2011, o 11:23

skąd wiesz, że nie sprawdził lub to stały bywalec, Hunter obowiązki administratora wykonuje bardzo dobrze.

czekaj na admina co ma do powiedzenia

Raptus - 28 lipca 2011
Graam na lajcie, na ns graleś to tak nie podskakiwałeś, teraz na steama wszedłes i wielki player bo na steamie
O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez mYSIEK » 5 lis 2011, o 11:27

Skąd wiem? Chyba napisałem, że grał cały czas? Mogłem demo kręcić to byś sam zobaczył. Miał staty x:0 to nie miał go jak sprawdzać.

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez Tinka » 5 lis 2011, o 19:03

No to trzeba było demo nakręcić i tyle. Założę się, że Hunter wiedział co robi, poczekaj aż się wypowie. A za spam na u@ osobiście dałabym Ci kicka jak nie bana.
Ostatnio edytowano 5 lis 2011, o 19:03 przez Tinka, łącznie edytowano 1 raz

"Jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz. A ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć 'no to patrz'."

http://asset.soup.io/asset/1441/4524_991a.jpeg

http://kwejk.pl/obrazek/520710 :D
Multi Admin
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:22965374

Postprzez PaBLoOoo ^.^ » 5 lis 2011, o 19:41

Kolego faktycznie na 2x zrób demko. Wtedy jeśli to prawda to admin nie bd miał się jak wymigać.

Lub tak jak Buszek pisał, ów czitem był stały gracz który gra dobrze. Wówczas nie ma po co sprawdzać jak sie wie o jego skilu.

A co do kicka Tinka to zle bys zrobila ;p. Bo jeśli gracz spamuje Ci o czitach i wiesz, że nie ma racji odpisz mu. Pewnie przestanie. Jeśli nie wtedy. Sam kiedyś byłem "zwykłym" graczem i wiem jak irytuje to.... piszesz piszesz na tym u@ a tu nic :(.

Także kolego, next time demko rypni. Na demku pokaż czita i to jak wysyłasz wiadomość na u@. Oczywiście daj max runde adminowi na ogarniecie sytuacji.

Huntera znam i wiem, że reaguje na wezwania ;)

Pozdrawiam :spoko:

Obrazek

W razie pytań pisz na " Pw ".

Bycie złym człowiekiem to pójście na łatwiznę, sztuką jest być dobrym :)
RzÄ…d
O użytkowniku
SteamID: 0:1:42834003

Postprzez since 1910 » 6 lis 2011, o 00:13

Co tu komentować? e-dziecko które na 100% ma rację... Niestety co niektórzy zapominają się że nie muszą wcale jej mieć!
Kolego zgłaszasz, masz prawo ale nie spamuj bo nikt tu nie ma zaniku mózgu...
... Tobie się wydaje że masz pewność, ale w rzeczywistośći tak w cale nie musi być!
Jest spore grono graczy które ogarniają CS-a naprawdę bez pomocy czitów itp.

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez strajkus » 6 lis 2011, o 12:07

Tu sprawa z czitem jest wyjasniona zostaly mu zrobione ss-y przezemnie i do tej pory nie wrzucil.
Co do Huntera dobrze wykonuje swoja prace i za jedna taka skarge nie powinno sie mu odbierac funkcji admina nic takiego sie nie stalo a cziter jest zbanowany :)

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem!Obrazek
Modek
O użytkowniku
SteamID: 0:1:19309770

Postprzez mYSIEK » 7 lis 2011, o 17:25

Tu cię muszę stajer zmartwić bo ten typ wbija sobie kiedy chce. Dostał bana na neo tak? to jakim cudem wbija bez problemu na serwa?

Autor tematu
O użytkowniku

Postprzez HANAJ » 7 lis 2011, o 18:11

A na jakiej podstawie mamy Ci w to wszystko wierzyć???Przedstawiłeś dowody coś jako argument konkretny?Nie więc nagrywaj demka haxom i konkrety i jeszcze raz konkrety.Proszę to zamknąć skarga bezpodstawna. :facepalm:

Admin DD2
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:17853014

Strona główna forumSkargi na Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka