Zobacz temat - STEAM

Zaloguj

• Teraz jest 23 maja 2012, o 02:04

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Dyskutujemy tu o wszystkim, co związane jest z Administratorami naszych serwerów.
• Regulamin Administratora

Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące AdministratorówSTEAM

Dyskutujemy tu o wszystkim, co związane jest z Administratorami naszych serwerów.
• Regulamin Administratora

STEAM

Postprzez Jimmy Hendrix » 6 cze 2011, o 20:42

FarSpirit napisał(a):Pewnie płakałeś że czity ma jakiś stały gracz ma a Hunter go znał i wiedział że nie musi sprawdzać. Tyle w temacie

nie napisał że go zna tylko żebym najpierw sprawdził czy ma STEAMA, masz to w logu z godziny 12:18:47 jakbyś nie potrafił znaleźć

Adhibenda est in iocando moderatio

Obrazek
Autor tematu
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:40615720

STEAM

Postprzez Hunter » 6 cze 2011, o 21:34

Witam,
Wiem, że troszkę mnie ponosi czasem na serwie mowie o tych komentarzach co wkleił seek, one w gruncie rzeczy nie obrażają nikogo ale kulturalne nie są. Po prostu czasem nie wytrzymuje jak widzę niektórych rozumiem , że można nie grać zbyt dobrze ale w kazdej grze najważniejszy jest myślenie a niektórzy na prawdę nie używają mózgu.

Co do sprawy tak jak mówił Koki1oki nie raz zbanowaliśmy gościa na steam a potem wrzuciliśmy dema z rozpiska na BL co jest niepodważalnym faktem tego, że nie uwazam że gracze posiadający steam nie moga grać na haksach. Kazdy ma haksy na kompie ale ich nie używa w normalnej grze. Czasem mnie miażdżą oskarżenia zwłaszcza jak piszą na zwykłym czacie zamiast na adminowskim, wiekszosc graczy oskarża już po jednym skanie nie patrzac na gracza ani minuty, nie sprawdzając niczego, a czesto sie zdarza, ze to gracze z steamami poniżej 2k6 czyści we wszytkich ligach i wszelakich portalach i do tego z przynajmniej kilkunastoma screenami wrzuconymi na forum. Wtedy właśnie pisze " wy kurwa grać nie umiecie, a nie on czity ma, mozg on, a wtedy dodalo mi sie jeszcze z tego co widze, że "steam ma" To chyba wszytko.
pozdrawiam

O użytkowniku

STEAM

Postprzez Finish » 6 cze 2011, o 22:19

zamknijcie to ,bo skarga conajmniej śmieszna :)

O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

STEAM

Postprzez Jimmy Hendrix » 6 cze 2011, o 22:41

Hunter a czy ja Cię jakoś obraziłem pisząc żebyś zobaczył typa bo wydaje mi się że coś ma? Nie oskarżyłem go ani nic w tym stylu tylko napisałem żebyś sprawdził bo ja nie mam ESP tak jak Admini więc poprosiłem Cię żebyś Ty to zrobił. Nie musiałeś od razu pisać tego co najmniej śmiesznego tekstu że ma steama to jest czyty.

Finish napisał(a):zamknijcie to ,bo skarga conajmniej śmieszna

czytaj trochę ze zrozumieniem bo to nie jest ŻADNA SKARGA tylko chciałem żeby taka sytuacja się więcej nie powtórzyła.

P.S co do Huntera nie mam żadnych zastrzeżeń ale już nie wytrzymałem bo to już nie pierwszy raz jak ktoś pisze że koleś jest czysty bo ma STEAMA. Pokazałem tym co tak uważają że jest w chuj cheatów na STEAMA i żeby zmienili swoje fałszywe poglądy na ten temat.

Z mojej strony to tyle i można to zamknąć bez wyciągania jakichkolwiek konsekwencji wobec Huntera bo tak jak napisał Koki1oki poniosło go i tyle, każdemu może się zdarzyć.

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że taka sytuacja się więcej nie powtórzy.

Adhibenda est in iocando moderatio

Obrazek
Autor tematu
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3
SteamID: STEAM_0:1:40615720

STEAM

Postprzez Hunter » 6 cze 2011, o 23:14

Ja nie mówiłem o żadnej obrazie z Twojej strony tylko o tym, że większość graczy bezpodstawnie oskarża innych i ja nie ukrywam, że nie zwracam uwagi na każde oskarżenie wysunięte przez gracza którego nie znam lub pierwszy raz widzę i jest on osobą która nieogrania tej gry zupelnie, zwłaszcza gdy oskarża kogoś o kim wiem, że po prostu ogarnia. Gdybym wiedział, ze to Ty pewnie nie zareagowałbym tak. Bardziej tępię cziterow na steamie niż na nsie, każdy od razu jest sprawdzany na banid.pl.
Wydaje mi się, że sprawa wyjaśniona można zamknąć.
Pozdrawiam

O użytkowniku

STEAM

Postprzez marcin » 11 cze 2011, o 15:40

Dr. House, No może trochce zaniedbał Hunter swój obowiązek, ale miał do tego powody.
Nie zachowuj się jak jakiś początkujący player.. co 2 gracz pisze, że pan xx ma wh a pan lll, ze ttt ma wh i gdyby tak każdego sprawdzać to można oszaleć.
to jest moje zdanie i proszę mnie nie krytykować, bo każdy ma prawo się tutaj wypowiedzieć, a jak komuś coś nie pasuje to prosze pisać na gg, albo na pw tam to sobie wyjaśnimy.
Hunter nie przejmuj siÄ™!
PS: Prosze o upomnienie hanterka w najgorszym wypadku! (:

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:23869769

Poprzednia strona

Strona główna forumSprawy dotyczące Administratorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka