Zobacz temat - Steam

Zaloguj

• Teraz jest 23 maja 2012, o 02:05

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z serwerami.
• Regulamin Serwerów

Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące serwerówSteam

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z serwerami.
• Regulamin Serwerów

Re: Steam

Postprzez eL1x » 29 wrz 2011, o 16:35

Zacytuję moja wypowiedź z kanciapy:
Jeżeli zmienimy dd2 na protokół 48, to trzeba się liczyć również z tym, że pozostałe serwery będą świeciły pustkami, gdyż jakby nie patrząc w dużej mierze dzięki dd2 na innych serwerach są gracze. Już kiedyś, gdy serwery stały na VPS'ie, OI zostało zmienione na only steam i choć było wtedy oblegane tak jak dd2 to po zmianie na serwerze grywało mało osób.

dsfasdasdfasdfasdfasdfasdf
RzÄ…d
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:0:25513269

Postprzez 'eXe' » 29 wrz 2011, o 16:41

No nie wiem.. przecież steama można kupić na allegro, w empiku, mediamarkt..

Przecież to nie jest aż tak duży wydatek.. zawsze można zbierać kasę z kieszonkowych..

A jeżeli ktoś chce cały czas grać na ns to już jego problem.

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:44352148

Postprzez whoracle » 29 wrz 2011, o 16:41

To wasza decyzja. W takim razie znajdziecie jakieś rozwiązanie na banowanie naprawdę permanentne ? Co do adminów to steam nie kosztuje majątku, ja rozumiem, że można nie mieć kasy, ale jakby tak uzbierać te 20zł to steama można już mieć.
Pozostaje sprawa graczy, bo komu się będzie chciało grać jak na serwerze biegają oszuści i psują rozrywkę ? myśle, że nie ma chętnych.

Autor tematu
O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez PaBLoOoo ^.^ » 30 wrz 2011, o 14:59

A ja nie bd rozpisywał się 2x. Chce uzyskac odpowiedz w temacie zawartym w " kanciapie ". Osoby mające coś do powiedzenia mam nadzieje, że czytali wiec jestem ciekaw ich zdania.

Po 2 chce, tak jak inni wiedziec konkretnie. Czy servery bd steam czy nie ? Koniec rozważania za i przeciw. Konkretnie odpowiedz, robimy steam lub zostajemy tak jak teraz jest.

Obrazek

W razie pytań pisz na " Pw ".

Bycie złym człowiekiem to pójście na łatwiznę, sztuką jest być dobrym :)
RzÄ…d
O użytkowniku
SteamID: 0:1:42834003

Postprzez Jimmy Hendrix » 30 wrz 2011, o 15:11

Dave napisał(a):Przecież to nie jest aż tak duży wydatek.. zawsze można zbierać kasę z kieszonkowych..

Wiesz wydatek wydatkiem, ale nie wszyscy dostają kasę tylko muszą na wszystko zarobić. Ludzie którzy sami pracują i zarabiają dobrze wiedzą o czym mówię. Nie wiem jak inni ale ja kasy na talerzu nie dostaję tylko sam muszę zarobić i osobiście wolę zabrać dziewczynę do kina czy na dobry obiad niż walić kasę w gry.
Reasumując, może gracze z ns kupili by sobie steama a może by mieli to w dupie i poszli na inny serwer grać dalej na NS.

Zgadzam się z Dawko. Jeżeli zrobicie serwer only steam to stracicie BARDZO dużo graczy. Ale zawsze można spróbować i wtedy się przekonacie i nie będzie gdybania i zastanawiania się tylko będziecie wszystko wiedzieli.

@Edit
teraz na serwie gra 31 osób z czego graczy na steam jest tylko 9

Adhibenda est in iocando moderatio

Obrazek
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 3
SteamID: STEAM_0:1:40615720

Postprzez 'eXe' » 30 wrz 2011, o 15:39

Dr. House napisał(a):
Dave napisał(a):Przecież to nie jest aż tak duży wydatek.. zawsze można zbierać kasę z kieszonkowych..

Wiesz wydatek wydatkiem, ale nie wszyscy dostają kasę tylko muszą na wszystko zarobić. Ludzie którzy sami pracują i zarabiają dobrze wiedzą o czym mówię. Nie wiem jak inni ale ja kasy na talerzu nie dostaję tylko sam muszę zarobić i osobiście wolę zabrać dziewczynę do kina czy na dobry obiad niż walić kasę w gry.
Reasumując, może gracze z ns kupili by sobie steama a może by mieli to w dupie i poszli na inny serwer grać dalej na NS.

Ja Cię rozumiem, ale nawet ten który pracuje może te marne 5 zł miesięcznie zostawić sobie i uzbierać na steama.

Jak nie kupi 1 paczki papierosów to się nic nie stanie.

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:44352148

Postprzez since 1910 » 30 wrz 2011, o 15:42

Może będe mało elegancki i brutalny ale zmiana na ONLY STEAM to kurwa kulka w łeb dla sieci ProCeeS !

Przepraszam za wulgaryzm ale tak to odczuwam, tyle z mojej strony na ten tamat.
Pozdrawiam

Jeżeli nie jesteś psychiatrą, nie trać czasu na przebywanie z debilami.
Admin DD2
O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez eMteK » 30 wrz 2011, o 15:45

przez since 1910 »

Może będe mało elegancki i brutalny ale zmiana na ONLY STEAM to kurwa kulka w łeb dla sieci ProCeeS !

Dokładnie, zamknąc to bo sie robi spam. Jeśli na inferno platforma zmieni się na steam, to serwer będzie pusty cały czas. Do tego kilku adminów jest n/s więc beznadziejna propozycja. Było już tak kiedyś, to po tygodniu został zmieniony na n/s bo nikt nie grał.

Obrazek
Tu napierdalam!

Głuchy słyszał, że ślepy widział, że inwalida chodził :D
Admin FFA
O użytkowniku
Ostrzeżenia: 2
SteamID: STEAM_0:0:22458758

Postprzez PaBLoOoo ^.^ » 30 wrz 2011, o 16:45

since 1910 napisał(a):Może będe mało elegancki i brutalny ale zmiana na ONLY STEAM to kurwa kulka w łeb dla sieci ProCeeS !

Przepraszam za wulgaryzm ale tak to odczuwam, tyle z mojej strony na ten tamat.
Pozdrawiam

Dokładnie !!. Chcecie Onlly steam ?? Bd zadowalac was garstka graczy proszę bardzo.

Proponuje zakończenie spamu zamknieciem tematu. Otworzy go ktoś z czerwonych wypowie się o decyzji ich, co zamierzają.

Pozdro ! :spoko:

Obrazek

W razie pytań pisz na " Pw ".

Bycie złym człowiekiem to pójście na łatwiznę, sztuką jest być dobrym :)
RzÄ…d
O użytkowniku
SteamID: 0:1:42834003

Poprzednia strona

Strona główna forumSprawy dotyczące serwerów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka