Zobacz temat - wtf ?!

Zaloguj

• Teraz jest 23 maja 2012, o 02:56

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z forum.
• Regulamin Forum
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące forumwtf ?!

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z forum.
• Regulamin Forum

wtf ?!

Postprzez Parowa wks zawi » 29 lis 2010, o 23:17

Witam
Słuchajcie co to ma być,że wchodzicie na moje forum (SilentShot) i robicie mi tam spam ? o co wam chodzi ? nie ma Cie zajęcia to czas sobie coś znaleźć innego ,zachowujecie się jak banda dzieci i kretynów .Czekam na wyjaśnienia !

Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: NonSteam

Re: wtf ?!

Postprzez PIq5 » 29 lis 2010, o 23:29

japa kurwa, grzeczniej pasowałoby, gdyby nie pionek od ciebie próbował rozjebać nam forum i serwery to nic by was nie dotknęło. Jeszcze kurwa bezczelny pisze w powodach banów zapraszam na silentshot.pl

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez Parowa wks zawi » 29 lis 2010, o 23:31

człowieku jak ktoś od nas mógł takie coś robić? skoro nikt nie ma tutaj @ od nas...omg
macie problemy z @ to wasz problem nie róbcie burdelu ,gdzie indziej !

Autor tematu
O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez PIq5 » 29 lis 2010, o 23:37

tak, tak admin od nas robi w chuja i zaprasza na wasze forum. Z resztą widać jak on rozgarnięty skoro w powodzie banów podają sieć z której przychodzi. Zajmij się swoimi ludźmi, niech próbują zdobywać pozycję wśród sieci oferując dobrą atmosferę na serwach.

Z resztą o czym my rozmawiamy skoro próbowaliście już zdobywać graczy wykorzystując markę HeadShotProjekt dla swoich potrzeb.

przyjdzie 13 to Ci wyjaśni jeszcze bardziej o co biega

Obrazek

piosik napisał(a):hahahh po 1 mam steam po 2 nie sciagal bym czitow na takiego kompa jak mam za 2 kola a po 3 no jestes noobkiem :D przykro mi to mowic i pisac ogarnijsie.pl
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:1:26930348

Postprzez PB & AG » 29 lis 2010, o 23:47

Witajcie
Powiem wprost.
Nikt z naszych graczy nie jestem takim idiotą aby robić takie numery.
Po za tym to wasza sieć i wystarczy się lepiej zabezpieczyć a nie mieć nie wiadomo jakie passy/
HeadShot zostało wyjaśnione i doszło do porozumienia. To, że jakiś frajer zbanował wam graczy na serwerach to nie znaczy, że jest to ktoś od nas.

Powiem wprost. Jeżeli zobaczę jeszcze raz jakąkolwiek reklamę waszego forum na naszym a również nie będziecie mieli miło.

Pozdro.

O użytkowniku

Postprzez SzproteX » 29 lis 2010, o 23:52

PB & AG napisał(a):Witajcie
Powiem wprost.
Nikt z naszych graczy nie jestem takim idiotą aby robić takie numery.
Po za tym to wasza sieć i wystarczy się lepiej zabezpieczyć a nie mieć nie wiadomo jakie passy/
HeadShot zostało wyjaśnione i doszło do porozumienia. To, że jakiś frajer zbanował wam graczy na serwerach to nie znaczy, że jest to ktoś od nas.

Powiem wprost. Jeżeli zobaczę jeszcze raz jakąkolwiek reklamę waszego forum na naszym a również nie będziecie mieli miło.

Pozdro.

Grzeczniej proszę a jako iż jesteś z Bytomia raczej to zapraszam na pw w celu objaśnienia sytuacji.

Zamykam.

O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:34782448

Postprzez eL1x » 30 lis 2010, o 15:19

Teraz to wy przegieliście. Ale co ja sie będe rozpisywał przyjdzie 13 to wszystko wyjaśni. I powiem tylko, że to włamanie nie było powodem słabego hasła. Ten kto to zrobił wykorzystał "dziurę" jaka jest w amxbans-ie.

dsfasdasdfasdfasdfasdfasdf
RzÄ…d
O użytkowniku
SteamID: STEAM_0:0:25513269

Strona główna forumSprawy dotyczące forum

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka