Zobacz temat - za co ban?

Zaloguj

• Teraz jest 23 maja 2012, o 03:08

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Forum przeznaczone do składania odwołań od niesłusznych (Waszym zdaniem) banów na serwerze [FFA][Only Dust2].
Strona główna forumSerwery sieci ProCeeS.plProCeeS #1 [FFA][DUST2 ONLY] - 193.218.155.193:27606Odwołania od banówza co ban?

Forum przeznaczone do składania odwołań od niesłusznych (Waszym zdaniem) banów na serwerze [FFA][Only Dust2].

Re: za co ban?

Postprzez KRZYSIEK WYJASNIL[b] » 27 sty 2012, o 19:56

Nie Grałem z nim nie kojarzę go ale tylko nie podoba mi się jego ton i to w jaki sposób się do mnie odnosi czy ja powiedziałem coś na niego by tak do mnie się odnosił ? NIE! więc wydaję mi się że przemyśl swoje zachowanie a potem pisz ...

Admin DD2
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:0:29285434

Postprzez Khan » 27 sty 2012, o 22:23

:omg: Nie widać że temat zamknąłem?

Khan
O użytkowniku

Postprzez Champion » 28 sty 2012, o 05:34

Like
Kurrwa -.-
Przyszedl grzecznie na forum zapytac co sie stalo a Wy na niego napierdalacie bo ma inny nick lub byc moze jest inny. Champion - sprowokowales go to co mial zrobic?
a to morda w kubel to bylo wyzwisko z powstrzymywaniem sie.
Nie rozumiem was... Wbil grzecznie (POWTORZE) a wy juz kurwa banowac banopwac

Jak nie umiesz czytać ZE ZROZUMIENIEM to się nie wypowiadaj, (POWTARZAM) dostał bana za chamstwo z shoutboxa a nie za to że mi tu odpowiedział, a to jaki on był strasznie grzeczny masz w ssach które wrzuciłem do kanciapy. Nie znasz sprawy, nie przeczytasz dobrze tematu nawet i kiedy temat już zamknięty Ty wpadasz go bronić (nie słusznie) i pretensja do nas? Ogarnij się.

Modek
O użytkowniku
Platforma CS: Steam
SteamID: STEAM_0:1:17524875

Poprzednia strona

Strona główna forumOdwołania od banów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka