Zobacz temat - Zamiast wrzucać na imageshack.us...

Zaloguj

• Teraz jest 23 maja 2012, o 03:09

Darmowy serwer do mixów !
Sieć ProCeeS oferuje serwer do mixów plus kanał ventrilo zupełnie za darmo! Dostępne dla każdego, wystarczy napisać odopowiadający wam termin w temacie: Zapisy

Nabór na adminów!
Uwaga!

Udostępniliśmy archiwum rozmów z serwerów dla wszystkich graczy, więcej informacji w tym temacie: Logi - ogólnodostępne

Zespół ProCeeS

• AmxBans
  • PsychoStats
  • Rezerwacja nicków
  • SERWERY SIECI PROCEES.PL
  • Twoja przegl¹darka nie obs³uguje tagu "object"

Informacja:
Szukamy chętnych adminów na serwer MineCraft, nie wymagamy żadnych comiesięcznych opłat.
Więcej informacji w temacie: Nabór na adminów

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z forum.
• Regulamin Forum
Strona główna forumInformacje ogólneSprawy dotyczące forumZamiast wrzucać na imageshack.us...

Dyskutujemy tu o wszystkim, co zwiÄ…zane jest z forum.
• Regulamin Forum

Zamiast wrzucać na imageshack.us...

Postprzez Koki1oki » 23 kwi 2011, o 10:21

Proponuję zmianę we wzorze wrzucania SSów. Obecnie jest:
Kod: Zaznacz cały
Screen Shoty możesz zamieścić na dwa sposoby.
- Umieszczając je w postaci załączników do tematu.
- Upoladując je na darmowy hosting zdjęć ImagesHack.us a następnie zamieszczając linki do nich w temacie, w tagach [img] [ /img].
Całość ma wyglądać tak:

Proponuję, aby było:
Kod: Zaznacz cały
Screen Shoty możesz zamieścić na trzy sposoby.
- Umieszczając je w postaci załączników do tematu.
- Upoladując je na darmowy hosting zdjęć ImagesHack.us a następnie zamieszczając linki do nich w temacie, w tagach [img] [ /img].
Całość ma wyglądać tak: [...]
- UmieszczajÄ…c je w postaci spakowanego archiwum WinRar na darmowym hostingu takim jak SpeedyShare.com czy ZippyShare.com

Myślę, że można by też było całkowicie zastąpić punkt drugi punktem trzecim. Taka zmiana pozwoliłaby nam na dokładniejsze przyjrzenie się fotkom w ich oryginalnym rozmiarze, ujrzenie daty modyfikacji etc. Wcześniej rozmawiałem z sz3klą i coś mówił, że ma być jakaś zmiana w regulaminie na owy temat. Nie możemy się wzorować na SSach pomniejszonych nawet dwukrotnie i wstawionych na ImageShack.us na których mało co widać.

Autor tematu
O użytkowniku
Status: Offline
Platforma CS: Steam
SteamID: 0:1:24287237

Zamiast wrzuce na imageshack.us...

Postprzez Nieprawdopodobny » 23 kwi 2011, o 13:30

Pomysł ciekawy, lecz wydaję mi się , że wyświetlanie ss`ów w poście jest równie wygodne. Jedno czego mogę być pewien po przejrzeniu jednego tematu z ss`ami ( tak się stało , że trafiłem na screeny wrzucane przez Cb -> Koki1oki ) , to to , że jesteście mało spostrzegawczy i -> jako uploadujący nie potraficie zauważyć ,że przy wrzucaniu na ImageShack macie zaznaczoną opcję " Zmiana rozmiaru obrazu : 800x600 (monitor 15-calowy). Właśnie takie proste błędy -> takie jak ten są przyczyną niemożności " dokładnego przyjrzenia się fotkom " .

Tyle ode mnie . Pozdrawiam, Nieprawdopodobny.

O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez Claudine » 23 kwi 2011, o 20:39

- UmieszczajÄ…c je w postaci spakowanego archiwum WinRar na darmowym hostingu takim jak SpeedyShare.com czy ZippyShare.com

hyh lubisz ściągać wirusy? ściągając jego ss z pc ściągasz jego wirusy

ja już proponuje dodać imageshack.us albo tinypic.com

I ten wymóg, że mają się wyświetlać to przesada i ułatwienie tylko dla adminów którym nie chce się dupki ruszyć żeby kliknąć i zobaczyć ss... gz dla tych co olewają to że się nie wyświetlają, a dla tych co tego wymagają bo maja lenia łapka w dół i nie będzie eurogąbek na święta.

O użytkowniku
Platforma CS: NonSteam

Postprzez Karolka » 23 kwi 2011, o 21:13

nie...

Bo każdy wie jak boli upadek, ile łez kosztuje miłość, jak dobija samotność i ilu sił potrzeba, by żyć...
O użytkowniku
SteamID: 0:1:27019039

Postprzez Dawkopolo » 24 kwi 2011, o 10:41

Administracja pomyśli nad tym , póki co nie ma to sensu, jednakże zaktualizuję parę regulaminów do zrozumiałem postaci .
Zamykam

adassaddsadsa
Właściciel
O użytkowniku

Strona główna forumSprawy dotyczące forum

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Usuń ciasteczka